Napomahanie PK
Napomahanie PK
Zdravim , nechcem aby tento post bol vyhodnoteny ako plac nad tym ze ma niekdo dal. Chcem sa opitat ze co znamena napomahanie PK. Dnes sa mi stalo ze som si tazil v Homaroch a zrazu vidim PK. Zacalo ma nahanat a ja som utiekol pod mesku straz. V tom PK prislo z druhej strany. Ale na jeho nestastie ho dala Meska straz, ale mna zabil wraith. V tom vidim modreho maga. Tesim sa ze ma resne, ale on namiesto toho resne PK a namna kasle.
Podla mna je toto priklad napomahanie PK. A za to napomahanie sa rozdavaju killi alebo logy. Tak som napisal page. Zatial sa nikdo neozval ... som zvedavy ako sa to bude riesit a ci vobec ide o napomahanie PK .
Podla mna je toto priklad napomahanie PK. A za to napomahanie sa rozdavaju killi alebo logy. Tak som napisal page. Zatial sa nikdo neozval ... som zvedavy ako sa to bude riesit a ci vobec ide o napomahanie PK .
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Napomahanie PK
pokial ja viem tak napomahanie pk je trestne len v ilshenare...ale neviem ci je to este pravda pozri si pravidla tam by to malo byt jasne napisane
Mate radi ptacky?
Je zakázáno za modrou postavu přímo či nepřímo podporovat červeného či oranžového hráče v PvP souboji s modrou postavou, nebo postavou která se nemůže této modré postavě bez postihu postavit(například heal, bandage, protekce apod.)
No ono to bolo po PvP suboji... Ale nezda sa mi to podla pravidiel ajtak
No ono to bolo po PvP suboji... Ale nezda sa mi to podla pravidiel ajtak
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi hodne mimoStich píše:pokial ja viem tak napomahanie pk je trestne len v ilshenare...ale neviem ci je to este pravda pozri si pravidla tam by to malo byt jasne napisane

No napomahani ... jak se to vezme ... byl to treba kamos a kdo ví.. ale beztak se resoval na dualu :p
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
napomahanie pk je trestne vsade. tento pripad sa toho ale netyka. napomahanie pk by bolo keby na teba zautocili modrak a pk spolu. modrak moze pkcko resnut (relativne)kdekolvek a kedykolvek a za to ze neresol teba potrestany byt nemoze. aspon tak to teda vidim ja podla mojich doterajsich skusenosti a vedomosti.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Mas tazke, ak ta ten pk pak nelootil ani nic, tak to az tak hrozne snad neni... A ak to bol hated, tak to musis pisat priamo Acarovi/Prudomovi na icq, ono sa tieto page na nich same mazu...Anselmo píše: ...

Ale co ja viem, tak sa to riesi, az ked to robi opakovane a staznosti sa mnozia...

- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
To sou ale veci . . .Severka píše:A ak to bol hated, tak to musis pisat priamo Acarovi/Prudomovi na icq, ono sa tieto page na nich same mazu...Anselmo píše: ...
Podla mna je toto priklad napomahanie PK. A za to napomahanie sa rozdavaju killi alebo logy. Tak som napisal page. Zatial sa nikdo neozval ... som zvedavy ako sa to bude riesit a ci vobec ide o napomahanie PK .![]()
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
som vravel ze toho AutoPageMazaciehoBotasHighPlevelomaHighlightomNaHated nemame pustat tak casto...
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
ono by bylo napomahani, kdyby jsi to PKK sundal, prilit modrak a resl PK a utek... Ale ress kouzlo nedava crim ( podavad si pamatuji, nekde jsem to cetl...
Ono i po souboji PK vs Non - PK je povolene "obet" ressnout a odejit... I ja jsem parkrat ressl... Um ten modrak muze rict, ze te prehlidl a chtel pomoci cervenemu spoluhraci..
Nemas sanci vyhrat, kamarade, i kdyz chapu, proc jsi rozhorcen a toto me taky dokaze nastvat... :-/
Ono i po souboji PK vs Non - PK je povolene "obet" ressnout a odejit... I ja jsem parkrat ressl... Um ten modrak muze rict, ze te prehlidl a chtel pomoci cervenemu spoluhraci..
Nemas sanci vyhrat, kamarade, i kdyz chapu, proc jsi rozhorcen a toto me taky dokaze nastvat... :-/
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
prudic by za to snadno moh bejt
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Spíš by stálo za to se podívat, zdali to vážně nebyl ten dual, to už by byl hezčí trest 

Je to "RESURRECT" 

- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Dobré vědět. Takže teď si najdu nějakého PK kamaráda a budu mu za modráka pomáhat okrádat.Lucky píše:Ty jsi hodne mimo
No napomahani ... jak se to vezme ... byl to treba kamos a kdo ví.. ale beztak se resoval na dualu :p
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Uz te vidimDeacon Frost píše:Dobré vědět. Takže teď si najdu nějakého PK kamaráda a budu mu za modráka pomáhat okrádat.

Citim v tom postu nejaky vzneseni obvineni na nekoho konkretniho z nakych akci pro konkretni lidi ? Muzes se mi sverit a nebo to mam brat jako znevazeni autority gm?Severka píše:Mas tazke, ak ta ten pk pak nelootil ani nic, tak to az tak hrozne snad neni... A ak to bol hated, tak to musis pisat priamo Acarovi/Prudomovi na icq, ono sa tieto page na nich same mazu...
Ale co ja viem, tak sa to riesi, az ked to robi opakovane a staznosti sa mnozia...
Nee znevazovat autoritu, to nikdy, by som si nedovolil! No ale kedze dufam, ze v oficialnom topiku maju vsetky posty rovnaku vahu /ano, od gm maju asi vyssiuAcarus píše:Citim v tom postu nejaky vzneseni obvineni na nekoho konkretniho z nakych akci pro konkretni lidi ? Muzes se mi sverit a nebo to mam brat jako znevazeni autority gm?

Shadowsong napsal:
som vravel ze toho AutoPageMazaciehoBotasHighPlevelomaHighlightomNaHated nemame pustat tak casto...
tak vinnika/-ou mas tu... Botom, internym skriptom, zakazanym programom nerozumiem, tak preco by som nemohol verit, ze hovori pravdu? V pokeci to neni...
Toz moje obvinenie tam je, vinnik sa priznal sam, tak dalej to ries s nim, lotrom jednym...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Severka píše:Nee znevazovat autoritu, to nikdy, by som si nedovolil! No ale kedze dufam, ze v oficialnom topiku maju vsetky posty rovnaku vahu /ano, od gm maju asi vyssiuAcarus píše:Citim v tom postu nejaky vzneseni obvineni na nekoho konkretniho z nakych akci pro konkretni lidi ? Muzes se mi sverit a nebo to mam brat jako znevazeni autority gm?), tak a kedze:
Shadowsong napsal:
tak vinnika/-ou mas tu... Botom, internym skriptom, zakazanym programom nerozumiem, tak preco by som nemohol verit, ze hovori pravdu? V pokeci to neni...
Toz moje obvinenie tam je, vinnik sa priznal sam, tak dalej to ries s nim, lotrom jednym...

a napsal to až po tobě ne?:P šmarjá severka ty si moc

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
jo napsal to po mne, ale napsal to... cize mi pomohol vyriesit to, toz mu dakujem a pre mna je to ukoncene, kedze sa priznal onErik Nighelt píše:Severka píše:Nee znevazovat autoritu, to nikdy, by som si nedovolil! No ale kedze dufam, ze v oficialnom topiku maju vsetky posty rovnaku vahu /ano, od gm maju asi vyssiuAcarus píše:Citim v tom postu nejaky vzneseni obvineni na nekoho konkretniho z nakych akci pro konkretni lidi ? Muzes se mi sverit a nebo to mam brat jako znevazeni autority gm?), tak a kedze:
Shadowsong napsal:
Toz moje obvinenie tam je, vinnik sa priznal sam, tak dalej to ries s nim, lotrom jednym...:D nehraj si na dementa prosim tébe:)
a napsal to až po tobě ne?:P šmarjá severka ty si moc

-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
začal bych ve výkladovém slovníku hledat slovo ironie ba dokonce prstem zašátrat i na pojem sarkas(z)mus...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]