Pheme píše:Ale ja chci, aby se Vam v ramci jejich moznosti tahle hra libila i jen od pohledu, ale je to opravdu to, co Vas na UO bavi a myslite, ze kvuli tomu UO zeny/divky moc nehraji?
Tak co já vím, je to především složitější instalací hry a prvopočátečním nepochopením sounáležitostí a principu, na jakém hra funguje. Pokud neměly známé nějakého trpělivého průvodce, především počátky, většinou to vzdaly.
Co nás baví? Hra samotná, týmová spolupráce. Mě osobně, nejvíce parta lidí ve hře kolem mne, se kterými je mi moc fajn a samozřejmě společné výpravy do dungů, boj, ale tím vším mi prostupuje i estetično, ať chci nebo nechci.
Ve hře jsou dvě holčičí robky a šaty zároveň, jsme v guidě dvě, pro mne tedy jsou ve hře jedny šaty. No dobře, no, okoukané, chudé, ale holt , co se dá dělat...z Fire jdu ale v pytli a i když, kluci díky moc, je z mytherilu, jsem otrávená a můžete si říkat co chcete, já to tak cítím a navíc, jo, chci se odlišovat a jedním mrknutím svou postavu na monitoru vidět.
Vymýšlím si? Jsem náročná? Pánové a vy ne? Neupravujete si svévolně verdata??? Stačí se podívat na forech do galerií na vaše báglíčky...a na druhou stranu, dělali byste to, kdyby byla hra graficky trošku zajímavější a bylo v ní více možností?

Věřím ve slunce, i když nesvítí...