AFK kontroly?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Persian
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Persian »

Ale ty skill domky byli super, takova motivace :) , v tej dobe sem i nak povedlo mit dva :P a to snad za BS a este neco a to bylo fkat na hlavu :))
Joe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe »

Persian píše:Ale ty skill domky byli super, takova motivace :) , v tej dobe sem i nak povedlo mit dva :P a to snad za BS a este neco a to bylo fkat na hlavu :))
Co to byly ty skill domky? to jako ze jsi dostal domek za maxnuti urciteho skillu ? :D
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Jo, proto se tomu dodnes říká skillák :)
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Night Storm »

Dave Lister píše:me spis dostava, ze ten dotycnej by mel pracovat na necem uplne jinym:
Shame
Stav: Prestavuje se
Prestavuje: Ralf
Odhad dokonceni: 4.tyden v lednu
to pak fakt vypada, jako ze prisel nasranej ze skoly/ z prace a ukaji se timhle zpusobem..
ale chlapci no nerikal ja sem to no nerikal sem to :D:D
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Mortius »

Johny Matovic píše: vies co je to minuta? (60 sekund,6000 stotin)
Chces mi povedat ze sa ti este nikdy nestalo ze by si preklikaval okno s makrom a icq,netom napr a tych 60 sekund nepozrel na hru?
Ano nech su tresty za afk ,ale toto nie je afk.Za afk povazujem ked niekto spusti makro a ide na pivo a dojde za 3 hodiny a nie minutu co pozera na net a preklikava hru.
hej hej, s týmto plne súhlasím.. koľko krát sa mi stane, že moja priateľka mi napíše na icq práve, keď niečo robím.. a jej štýl písania je asi tak 30 riadkov stale pokracujuceho textu pretoze za kazdym tretim slovom dava enter na ICQ.. to mi niekedy zaberie aj 5 minút, kým môžem na sekundu minimalizovať to ICQ.. hádam to stačí na to, aby ľudia pochopili, čo tým Johny Matovic myslel.. i keď ho vôbec nepoznám.. zaujalo ma to :D
Crayze - The Warrior Apprentice
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Re:

Příspěvek od Retromancer »

Mortius píše:
Johny Matovic píše: vies co je to minuta? (60 sekund,6000 stotin)
Chces mi povedat ze sa ti este nikdy nestalo ze by si preklikaval okno s makrom a icq,netom napr a tych 60 sekund nepozrel na hru?
Ano nech su tresty za afk ,ale toto nie je afk.Za afk povazujem ked niekto spusti makro a ide na pivo a dojde za 3 hodiny a nie minutu co pozera na net a preklikava hru.
hej hej, s týmto plne súhlasím.. koľko krát sa mi stane, že moja priateľka mi napíše na icq práve, keď niečo robím.. a jej štýl písania je asi tak 30 riadkov stale pokracujuceho textu pretoze za kazdym tretim slovom dava enter na ICQ.. to mi niekedy zaberie aj 5 minút, kým môžem na sekundu minimalizovať to ICQ.. hádam to stačí na to, aby ľudia pochopili, čo tým Johny Matovic myslel.. i keď ho vôbec nepoznám.. zaujalo ma to :D
A určitě máš to ICQ okno přes celou obrazovku abys neviděl na journal. Vážně to moc nechápu - spousta lidí vezme trest za AFK stylem "holt se stane, moje chyba", další spousta lidí na to poctivě čumí celou dobu makra alespoň v yournalu a záložku s HP, a pár lidí si myslí, že okolo nich se točí svět, udělají chybu, nečumí kam mají, nejsou schopný ani ochotný to dementní makro vypnout na těch "pár minut, co od toho jsou pryč" a pak se děsně diví a volají po spravedlnosti.

Spravedlivé to je, smiřte se s tím.
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: Re:

Příspěvek od Mortius »

Retromancer píše: A určitě máš to ICQ okno přes celou obrazovku abys neviděl na journal. Vážně to moc nechápu - spousta lidí vezme trest za AFK stylem "holt se stane, moje chyba", další spousta lidí na to poctivě čumí celou dobu makra alespoň v yournalu a záložku s HP, a pár lidí si myslí, že okolo nich se točí svět, udělají chybu, nečumí kam mají, nejsou schopný ani ochotný to dementní makro vypnout na těch "pár minut, co od toho jsou pryč" a pak se děsně diví a volají po spravedlnosti.

Spravedlivé to je, smiřte se s tím.
takto som to vôbec nemyslel.. nemám ICQ okno cez celú obrazovku, lenže chápeš.. keď ti niekto píše litánie na 100 postov cez ICQ, a stále píše ďalej, tak máš čo robiť aby si to vôbec stíhal prečítať.. a vtedy ani len periférne nestíhaš sledovať, čo sa deje v UO.. mne osobne tréning problém nerobí, nechodím afk, aj keď idem na wc tak odbehnem od sparrying partnera a poviem im, že hneď prídem, že idem len na WC.. lenže môže sa stať hento s tým ICQ a nešťastnou náhodou len periférne zbadám, že som umrel, a potom tam v rýchlosti dačo napíšem, že u toho sedím, no už je neskoro.. chápeš.. nechcem týmto zastávať ľudí, ktorí by to kvôli takémuto dôvodu mohli zneužívať, len som dodal, ako to aj u niektorých, tých podstivých môže skončiť.. ale tak to asi má byť.. aj v skutočnom svete, keď nájdeš peňaženku a vrátiš ju na políciu, tak si ťa poznačia ako jedného z podozrivých..
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: AFK kontroly?

Příspěvek od Perseus »

Nebo by bylo vcelku fajnovka zakytovat entr nebo přenastavit odesílání na stré dobré alt+s a je po problému s neustálým čtením zpráv po jednom slovu z čehož 99% lidí praská hlava na 4 půlky a okamžitě lifrují takového speedera do ignoru :-D :-D
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mortius »

Perseus píše:Nebo by bylo vcelku fajnovka zakytovat entr nebo přenastavit odesílání na stré dobré alt+s a je po problému s neustálým čtením zpráv po jednom slovu z čehož 99% lidí praská hlava na 4 půlky a okamžitě lifrují takového speedera do ignoru :-D :-D
nevidel si, že to hovorím o svojej holke? špatný flejm..
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

no a? jakože je tvoje holka, tak ji nemůžeš říct, že píše jako kráva? ... no ofence
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Mortius píše:
Perseus píše:Nebo by bylo vcelku fajnovka zakytovat entr nebo přenastavit odesílání na stré dobré alt+s a je po problému s neustálým čtením zpráv po jednom slovu z čehož 99% lidí praská hlava na 4 půlky a okamžitě lifrují takového speedera do ignoru :-D :-D
nevidel si, že to hovorím o svojej holke? špatný flejm..
Já viděl, že je to tvoje holka, ale tak jde to říct i slušně např: Miláčku proč píšeš jako datel, zkus napsat víc jak 3 písmenka a potom mi to poslat. nedá se to číst (nejdůležitější věta). Děkuju :-) pokud je to holka normální tak to pochopí a veme si to k srdci. pokud je to hysterka nepomůže ti nic, notabene ani to si postěžovat.....
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

LOL tady má někdo holku jo? WTFWTFWTFWTFWTFWTFWTFWTF!!!§§!!!!§!!
Nexios
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Jakej level?
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mortius »

Redd píše:Jakej level?
nice ... pekný flejm ... láskavo mi nevravte, čo mám robiť ... už ma táto téma viac nezaujíma, svoje som počul ...
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Jejda, dva posty IT vtípků a Tebe to tak rozhodí? :-(
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mortius »

Redd píše:Jejda, dva posty IT vtípků a Tebe to tak rozhodí? :-(
seriózne som tu niečo rozoberal, nehodil sa k tomu nijaký flejm ... proste sa mi dostalo odpovedi, a hotovo ...
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Mortius píše:
Redd píše:Jejda, dva posty IT vtípků a Tebe to tak rozhodí? :-(
seriózne som tu niečo rozoberal, nehodil sa k tomu nijaký flejm ... proste sa mi dostalo odpovedi, a hotovo ...
tak se ji di vyplakat narameno a bude :(
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Odpovědět