ale chlapci no nerikal ja sem to no nerikal sem toDave Lister píše:me spis dostava, ze ten dotycnej by mel pracovat na necem uplne jinym:to pak fakt vypada, jako ze prisel nasranej ze skoly/ z prace a ukaji se timhle zpusobem..Shame
Stav: Prestavuje se
Prestavuje: Ralf
Odhad dokonceni: 4.tyden v lednu
hej hej, s týmto plne súhlasím.. koľko krát sa mi stane, že moja priateľka mi napíše na icq práve, keď niečo robím.. a jej štýl písania je asi tak 30 riadkov stale pokracujuceho textu pretoze za kazdym tretim slovom dava enter na ICQ.. to mi niekedy zaberie aj 5 minút, kým môžem na sekundu minimalizovať to ICQ.. hádam to stačí na to, aby ľudia pochopili, čo tým Johny Matovic myslel.. i keď ho vôbec nepoznám.. zaujalo ma toJohny Matovic píše: vies co je to minuta? (60 sekund,6000 stotin)
Chces mi povedat ze sa ti este nikdy nestalo ze by si preklikaval okno s makrom a icq,netom napr a tych 60 sekund nepozrel na hru?
Ano nech su tresty za afk ,ale toto nie je afk.Za afk povazujem ked niekto spusti makro a ide na pivo a dojde za 3 hodiny a nie minutu co pozera na net a preklikava hru.
A určitě máš to ICQ okno přes celou obrazovku abys neviděl na journal. Vážně to moc nechápu - spousta lidí vezme trest za AFK stylem "holt se stane, moje chyba", další spousta lidí na to poctivě čumí celou dobu makra alespoň v yournalu a záložku s HP, a pár lidí si myslí, že okolo nich se točí svět, udělají chybu, nečumí kam mají, nejsou schopný ani ochotný to dementní makro vypnout na těch "pár minut, co od toho jsou pryč" a pak se děsně diví a volají po spravedlnosti.Mortius píše:hej hej, s týmto plne súhlasím.. koľko krát sa mi stane, že moja priateľka mi napíše na icq práve, keď niečo robím.. a jej štýl písania je asi tak 30 riadkov stale pokracujuceho textu pretoze za kazdym tretim slovom dava enter na ICQ.. to mi niekedy zaberie aj 5 minút, kým môžem na sekundu minimalizovať to ICQ.. hádam to stačí na to, aby ľudia pochopili, čo tým Johny Matovic myslel.. i keď ho vôbec nepoznám.. zaujalo ma toJohny Matovic píše: vies co je to minuta? (60 sekund,6000 stotin)
Chces mi povedat ze sa ti este nikdy nestalo ze by si preklikaval okno s makrom a icq,netom napr a tych 60 sekund nepozrel na hru?
Ano nech su tresty za afk ,ale toto nie je afk.Za afk povazujem ked niekto spusti makro a ide na pivo a dojde za 3 hodiny a nie minutu co pozera na net a preklikava hru.
takto som to vôbec nemyslel.. nemám ICQ okno cez celú obrazovku, lenže chápeš.. keď ti niekto píše litánie na 100 postov cez ICQ, a stále píše ďalej, tak máš čo robiť aby si to vôbec stíhal prečítať.. a vtedy ani len periférne nestíhaš sledovať, čo sa deje v UO.. mne osobne tréning problém nerobí, nechodím afk, aj keď idem na wc tak odbehnem od sparrying partnera a poviem im, že hneď prídem, že idem len na WC.. lenže môže sa stať hento s tým ICQ a nešťastnou náhodou len periférne zbadám, že som umrel, a potom tam v rýchlosti dačo napíšem, že u toho sedím, no už je neskoro.. chápeš.. nechcem týmto zastávať ľudí, ktorí by to kvôli takémuto dôvodu mohli zneužívať, len som dodal, ako to aj u niektorých, tých podstivých môže skončiť.. ale tak to asi má byť.. aj v skutočnom svete, keď nájdeš peňaženku a vrátiš ju na políciu, tak si ťa poznačia ako jedného z podozrivých..Retromancer píše: A určitě máš to ICQ okno přes celou obrazovku abys neviděl na journal. Vážně to moc nechápu - spousta lidí vezme trest za AFK stylem "holt se stane, moje chyba", další spousta lidí na to poctivě čumí celou dobu makra alespoň v yournalu a záložku s HP, a pár lidí si myslí, že okolo nich se točí svět, udělají chybu, nečumí kam mají, nejsou schopný ani ochotný to dementní makro vypnout na těch "pár minut, co od toho jsou pryč" a pak se děsně diví a volají po spravedlnosti.
Spravedlivé to je, smiřte se s tím.
nevidel si, že to hovorím o svojej holke? špatný flejm..Perseus píše:Nebo by bylo vcelku fajnovka zakytovat entr nebo přenastavit odesílání na stré dobré alt+s a je po problému s neustálým čtením zpráv po jednom slovu z čehož 99% lidí praská hlava na 4 půlky a okamžitě lifrují takového speedera do ignoru![]()
Já viděl, že je to tvoje holka, ale tak jde to říct i slušně např: Miláčku proč píšeš jako datel, zkus napsat víc jak 3 písmenka a potom mi to poslat. nedá se to číst (nejdůležitější věta). DěkujuMortius píše:nevidel si, že to hovorím o svojej holke? špatný flejm..Perseus píše:Nebo by bylo vcelku fajnovka zakytovat entr nebo přenastavit odesílání na stré dobré alt+s a je po problému s neustálým čtením zpráv po jednom slovu z čehož 99% lidí praská hlava na 4 půlky a okamžitě lifrují takového speedera do ignoru![]()
nice ... pekný flejm ... láskavo mi nevravte, čo mám robiť ... už ma táto téma viac nezaujíma, svoje som počul ...Redd píše:Jakej level?
seriózne som tu niečo rozoberal, nehodil sa k tomu nijaký flejm ... proste sa mi dostalo odpovedi, a hotovo ...Redd píše:Jejda, dva posty IT vtípků a Tebe to tak rozhodí?
tak se ji di vyplakat narameno a budeMortius píše:seriózne som tu niečo rozoberal, nehodil sa k tomu nijaký flejm ... proste sa mi dostalo odpovedi, a hotovo ...Redd píše:Jejda, dva posty IT vtípků a Tebe to tak rozhodí?