Bhw - chaos?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Pheme píše:Clovek se stale musi ucit, nikdy bych necekal, ze pk hraci budou kazat o moralce v pvp
Ne kazde PK je prase. ;)
srbqf
Greamer
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Greamer »

Za těch pár let jsem pořád nedospěl k tomu jestli jsem nebo nejsem prase , tedy ptám se veřejně:

Je zabití jezdítka prasení? ANO/NE

Je vyloocení věcí ze zabitého hráče v pvp prasení? ANO/NE

Co je to vlastně "prasit"?

Maybe se tak může brát RK, který už si dneska nikdo stejně dát nenechá protože v 99,9% případů pokud PK vidí někoho po ressu tak ho zabije a stejně tak to funguje i z druhé strany - přotože FAME je FAME. a málo jí má i Lord.

Za BHW můžu řict, že v O/CH bojích se nic ze zvýše zmiňovaných věcích neděje. naopak ressujeme, HK nedáváme i v případech kdy můžeme a pokud někoho zabijeme v přesile tak nelootíme, nebrečíme atp.(Pokud tak není činěno nám, což se říci nedá, až na pár vyjímek spočitatelných na prstech.)

Debaty o ressrobkarich... snad jen: :lol: Pokud někdo z nás vyběhne na sumovi nebo v resrobe tak je to v minimu případů a i když tak co?

Náš vztah k PK je jaký je, můžeme to brát z jakékoliv strany a nezmění se. Co mě spíš udivuje je neustálý brekot některých z nich. Pokud se na to podívám nezaujatým prizmatem, tak bych si musel vést deníček a statistiky kdy kdo někomu udělal bolístku a zabil koníka, nebo naopak které PK je jak RUMcajs, nebo Robin Hood. Snad uznáte, že pří dnešním počtu PK je to nemožné a proto -> jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá a nic jiného od PK neočekáváme a taky nedostáváme.

Shrnutí: V čem přesně je problém s FRAKCÍ? Je to lootování?? Zabíjení jedítek? Guards PK?

Závěrem: problémy s BHW můžete řešit nejenom s Regem, ale i se mnou ICQ: 391-860-956

P.s.: Gate které sice nebyly proti jakémukoliv pravidlu byly omezeny na minimum, pokud jste si stačili všimnout tak doufám že toto téma už bylo dostatečně rozpitváno jinde. Pokud se použijí, pak v situaci kdy není na nás útočeno a odchází se z boje. Pokud ovšem dopadne a přiběhnou PK tak se strašně omlouváme že jimi odcházíme :cry: a neomluvitelným způsobem tak porušujeme rytířskou tradici která je jistě pro tento Shard stejně jako pro Vás svatá. :wink:
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Je odlog v pvp (7vs3 napr) prasenie? ANO
Je guardovanie do barakov aj pk s ktorymi som nemal ziadny konflikt prasenie ? ANO
Je pouzivanie hernych chyb alebo po vasom featuriek (gaty)na hranici pravidiel prasenie? ANO
Pridajme k tomuto arogantne vystupovanie, to ze sa kvoli vam uz x krat muselo menit herne nastavenie(v buducnosti nas dokonca "VDAKA VAM" caka revizia O/CH), chovanie sa ako modre DjW a behanie jedine ak je alfa samcov v skupine minimalne 7 a mame tu dovod preco vas vsetci tak miluju a chcu vam zrusit frakciu.
:roll:
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Greamer píše:..
Mno, ještě abyste v O/CH bojích HK dávali, když je to zakázaný pravidly. Čili to doufám rozhodně nepraktikujete. Ono, já jsem logl po hodně dlouhé době a lidi v BHW, které jsem nikdy neviděl, mě sundali a zfulili tělo do 0 itemu. Samozřejmě to řešit nechci, v pvp s fullem počítám, ale to jen k tomu, jak píšeš, že nelootite do nuly ani v přesile, pokud nemáte s dotyčným nějakou historii. By mě zajímalo jen, proč jsem já u vás výjimka, kterou počítáte na prstech a jak jsem se tedy ocitl na vašem blacklistu ;P

K resrobám a summům - to je celé pouze o to, že pokud jsi frakce, tak něco reprezentuješ. Pokud chceš běhat s třema kvf svitkama, salátem a na summoi, tak budiž, je to tvoje volba, nikdo ti ji nebere, ale nebuď ve frakci. (Ale nadruhou stranu, jak jsem už zde zmiňoval, tak jsem takového neoblečence potkal a Regis se o to zajímal a řešil to, čili já jsem osobně v diskuzi s vaším leaderem spokojen.) To samé je s guardováním a podobně. Ve frakčním pvp nemáš co guardovat a obecně se chovat jako nějakej Drtikol v Cove. Od toho existuje možnost být klasický modrák a být ve frakci - ve frakci jsou (tedy měli by být) lidé, kteří chtějí hrát pvp s ohledem na pravidla slušnosti a se snahou hrát pro zábavu, nikoliv pro revengu či nasíračku co největšiho počtu ostatních pvperů.

To je důvod, proč vás pořád někdo řeší. Protože se od frakce jednoduše čeká, že se budou v pvp chovat líp, než poslední relogující resrober v Cove.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 18.02.2010 11:02:59, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Baltik píše:
Pheme píše:Clovek se stale musi ucit, nikdy bych necekal, ze pk hraci budou kazat o moralce v pvp
Ne kazde PK je prase. ;)
tu ! :twisted:
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Baltik píše:
Ne kazde PK je prase. ;)
je, je to preci Vrah lidi... :]
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mrakoplas píše:
Baltik píše:Ne kazde PK je prase. ;)
je, je to preci Vrah lidi... :]
Čkej prasata zabíjej lidi?

Jo ty myslíš prasečí chřipku!
Nexios
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Jak by řekl svaz prasečkářů, říkejte jí sakra Mexická!!!
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

hh a jaks e chovaji k O ? podle me v pohode, kdyz des do pvp musis pocitat s 0 itemem, a chovani k pk? to je vcelku jejich vec, bhw me taky fuluji apod, ale nevadi mi to bo stim pk musi pocitat, je to vrah, ja treba najit mrtveho al hazerda tak ten by si nezahral bo je to pk pan, a ten si zaslouci tu nejvyssi mstu, protoze zavedl mnoho lidi na jeho stranu
regis [bh]
Chaos Leader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od regis [bh] »

Opravdu by mne zajímalo, co je to tentokrát.

To Styx: Pokud máš nějakou stížnost, pak ji prosím konkretizuj, sesumíruj nejlépe do jednoho uceleného postu, kde kupříkladu prohodíš i nějaká ta jména přiřazená k domnělým prohřeškům a kontaktuj mne (via icq či PM zde). Pokud žádný problém nemáš (jelikož jsi mi ještě nenapsal ani čárku), tak se pak ptám sám sebe na důvod založení topicu.

To Hunter: Pravda. Díky, že jsi to zde uveřejnil.

To Anger: Jak jsem řekl v prvním postu: "Konkretizuj, jmenuj." Například bych se rád dozvěděl, za co bych měl být vyhozen já (a stejně tak další jiní).

To Johny: Ale prosímtě. :arrow: To samé co u Angera, ju? Díky.

K Vaší neustále retrospekci... tyto problémy, ze kterých nás pořád viníte již nejsou aktuální, to si uvědomte.
Byl problém s odlogy proti pk? Byla jim interně udělena přítrž.
Byl problém s gejtami? Interně vyřešeno + baltík změnil gejt systém k lepšímu.
Byl problém s guardy? Nelez do GZ. (jedny varovné prostě dostaneš)

Jde o to, že všechny tyto věci se dají řešit rychle a rozumně (pokud přijde rozumná stížnost, s možným návrhem řešení, tak nevidím důvod nevyhovět). Jenomže to byste se museli ozvat, jak říká Hunter.

Někdy nervy dojdou samovolně. Kupříkladu takový Fufák, který dokonce 2x (ve velmi krátké době) porušil interní stanovená pravidla (zabití v domku a odlog), ve frakci není a bude mít co dělat, aby mne přesvědčil o tom ho přijmout zpátky.
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

velice zajimave cist todle tyden co tyden znovu a znovu ...

a kdo si to porad stezuje? VRAZI a tak to ma byt ne, vybrali si svou cestu stat se vrahem.

kolik orderu si stezuje, ze jim enoc udelali? nemyslim orderpk(jo sem v orderu, ale hraju jen vraha), zruste bhw bude se mi lip behat za order, ale stejne budu behat jen vraha.
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Alassea píše:velice zajimave cist todle tyden co tyden znovu a znovu ...

a kdo si to porad stezuje? VRAZI a tak to ma byt ne, vybrali si svou cestu stat se vrahem.

kolik orderu si stezuje, ze jim enoc udelali? nemyslim orderpk(jo sem v orderu, ale hraju jen vraha), zruste bhw bude se mi lip behat za order, ale stejne budu behat jen vraha.
This.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Johny Matovic píše:Je odlog v pvp (7vs3 napr) prasenie? ANO
Je guardovanie do barakov aj pk s ktorymi som nemal ziadny konflikt prasenie ? ANO
Je pouzivanie hernych chyb alebo po vasom featuriek (gaty)na hranici pravidiel prasenie? ANO
Pridajme k tomuto arogantne vystupovanie, to ze sa kvoli vam uz x krat muselo menit herne nastavenie(v buducnosti nas dokonca "VDAKA VAM" caka revizia O/CH), chovanie sa ako modre DjW a behanie jedine ak je alfa samcov v skupine minimalne 7 a mame tu dovod preco vas vsetci tak miluju a chcu vam zrusit frakciu.
:roll:
Aha gaty byly chybné..OK! díky, žes nám to ujasnil...
A co, že bdue revize ..Máš se snad čeho bát, že z toho máš takovej strach?!
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Greamer
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Greamer »

Diky za odpovedi,

jen MUJ nazor:

u tech jezditek jsem mluvil o zostech, ale to jen detail. Pokud si dostal fulla, tak mozne to je, nemluvim tady za vsechny, pouze za sebe co vidím popř. co dělám. Jsem rád že ses u Rega s dobrou potázal, což svědčí spíše o nevoli k domluvě lidí na forku, než o nevoli a aroganci naší. Mozná by to mohli zkusit i jini.
Ve frakčním pvp nemáš co guardovat a obecně se chovat jako nějakej Drtikol v Cove.
Nebyl jsem svědkem toho, že by ve !frakčním! pvp někdo guardil, guards na PK... ja je v GZ guardit budu, nema tam co delat a nevidim to jako zneuziti systemu, obhcazeni systemu, pouze vyuziti jedne z vyhod. (Nemluvim tady o Spamu strazi=nezadouci a máme ho zakázaný)

Takze se odeme jakozto frakce ceka? Ze kdyz me pojedou a vyfuli popř. dají RK/HK, tak refulnu a vyběhnu, možná nějaké PK zabiju(ne li to samé co mě zabilo) a s uctivým "Děkuji" ho ressnu a nechám odejít, maximalne mu vezmu par regu?
K resrobám a summům - to je celé pouze o to, že pokud jsi frakce, tak něco reprezentuješ. Pokud chceš běhat s třema kvf svitkama, salátem a na summoi
Souhlas - ale nevšiml jsem si v okolí, že bysme běhali na sumech, nahaty. To ze nenosim 250+regu a 15+ TMR a 10+ KVF svitku je snad problem muj a moje nevyhoda. Nemuze to byt brano, jakoze chodim nahaty, nebo snad ano? Navíc jsme o tom zrovna pred nejakym casem dostali extra prednasku.

To o REVENGE nasiracce - SOUHLAS, ale ja mel za to, ze lidi ktery stoji o PvP jsou O/CH, kde se to PvP praktikuje, nebo je alespon obecne povedomi o snaze v tomto smeru.
A lidi ktery maji zajem o zabijeni/vrazdeni/nabirani mamonu na komkoliv kdykoliv/revenge/furious anger/ hrajou pk = ocekavaji stejne chovani.

To co napsal Johnny - vicemene souhlas.

Odlog je nežádoucí, guard do baráku jenom tak 4FUN a EGO UP je nežádoucí, u Gate cítím sám rozpor při hození pod palbou, jinak ale ne.
Uz se to ale nedeje. V dobe, kdy se toto delo jsme to nepovazovali za nespravne. Kdyz se ukazalo, ze je to "spatne", tak jsme toho zanechali a mame to i interne zakazano.

To že nás běhá hodně, ehm. aktivni guilda no.

Z toho vseho mi vyplývá že nejsem prase, kdyz lootim, zabijim jezditka (zemretych pk) a beham v presile. O to mi slo, dik.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Já bych zrušil Order jsou to prasata , co běhaj v ress robkách...

Obrázek
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Robin de Martis píše:Já bych zrušil Order jsou to prasata , co běhaj v ress robkách...
Tam někdo rkčkuje ordera, co dostal fulla před Cove a refuje? ;P

Greamer: Já hlavně mluvil o situaci typu: "mimo gz přiběhneš za frakci ke stěně baráku, kde je gz a vyguarduješ pkčka co tě honěj" a podobně. PK uprostřed Britu si pro mě za mě klidně guardni, ale tahat guardy do klasickýho pvp aka "honěj mě pk, zaběhnu do gz a guardnu je" či "guardování stojících pk v baráku, hahaha sranda" to taky není přístup, který bych od fakčního hráče čekal. Teď neřeším, jestli to teď děláte, nebo ne. Jen se tu nezávazně bavíme o tom, co považujeme za prasení.

Equip ofc ve frakci povinný není, stále by mělo být na paměti, že reprezentuješ. Čili normální roba a normální jezdítko snad není tak vysoký standard, který by nešlo dodržovat.

Prasení rozhodně není loot. Ani HKčko. Ani přesila. Nic samo o sobě. Ovšem každá věc se dá dělat různými způsoby. Pokud se budeš snažit, tak můžeš jak loocením, tak HKčkama, tak přesilou prasit hodně úspěšně. Proto jsou pravidla hodně nekonkrétní, protože se počítá s určitým používáním vlastního úsudku. Věřme tedy, že to zvládneme k obecné skorospokojenosti. Někdo bude bulet vždycky i kdyby cokoliv :]
Nexios
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

No ten borec stál v cove asi 10 min nevypadal na to, že refuje natož, že by před cove bylo nějaký jeho mrtvý tělo...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

A topik pro me! Pojdme na to ;p

Jakoze tyto topiky jsou tu defakto tydne( Ch/O hraci na soukromem foru vi)
tak to mozna o necem svedci.
Regis opet nezklamal a napsal svuj rp post ktery byl k nicemu. Jakoze ty keci jak vase gilda nevyuziva tyhle fígle_na_hranici_pravidel v Ch/O ... haha uz se mi stalo ze jsem zazdil a zapfkovval nekde na ilshu s falkonem a prvni co letelo byla gate vsichni utekli, pak pribehl Robin odparnul falkona a natahl ho na me (nas)
S cims souvisi i neprime zasahovani do tohohle pvp jakoze ovlivnovani vasimi modraky neprimo napriklad natahovani/odtahovani monster na/od hrace/ů, boosty frakcnich hracu za modre pri/par_sekund_pred Ch/O. Dokonce mi vaseho prksa nafera healnul hanibal barkas ktery s vami beha a je jedna ruka ac neni gilda BHW.

K Robinovi no povidas tu hezky, prej ve viru nechteli abys jim prznil gildu tema bhw, tak toho se drzme.
Jinak hezký screan zacinajiciho ordera (naverbovan pred nekolika dny?) ktery se to teprve uci oproti zkusenemu chaosakovi ... haha
Namatkou bych mohl jmenovat fufaka a bezpocect bhw cleriku v rose a nebo Míhala za sveto frakcniho nekra ktereho sem snad nevidel jinak nez v ress robce a s 40 regama ... no neni se cemu divit ze vzdycky umre proste co dodat.
Ac prez takyhle post plny nesouhlasu a vseho mozneho musim rict ze maam nekhoo docela i rad napr Tik taka, snadno umre, ale ma to v hlave proste v poradku, alespon tak mi to prislo.
Cely post situuji ze strany ordera.

E v podstate nic, ale bylo by dobre te tu trochu krotit, kdyz k topiku nemas co rict a presto kecas blbosti (ze si nikoho z bh v ress robce nevidel .. nikdy)
Ale je to zajimave ... popsal bych to jednoduchou rovnici
vir_pvp+BHW_pvp= epic fail
Naposledy upravil(a) Lucky dne 18.02.2010 15:53:50, celkem upraveno 1 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Lucky píše: K Robinovi no povidas tu hezky, prej ve viru nechteli abys jim prznil gildu tema bhw, tak toho se drzme.
"A co je tobě do toho"? by Any :P
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

regis [bh] píše:...
1.Nedaval som to ako otazky , len som konstatoval situaciu preco je to tak ako to je a preco maju urcity ludia na vas take nazory ako maju.Takze si mi nemusel odpovedat.
2.Je pekne ze konecne riesite tie interne problemy.Este odstranit tie guards do domu a bude to fajn.
3.Nie vazne ma netrapi ze umrem alebo ze dostanem hk (to su banality)Len chcem aby ste ked uz ste v CH mali neaku uroven a hrali podla pravidiel,ked uz nie O/CH tak aspon shardu.(Co sa v poslednej dobe myslim zlepsuje)
Fok tento stresteny prispevok bol drahy :p
Sklbcak 7dad80 - Afk alchemy. 1. afk přohřešek. *ralf*
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 18.02.2010 18:18:43, celkem upraveno 2 x.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Odpovědět