Diky za odpovedi,
jen MUJ nazor:
u tech jezditek jsem mluvil o zostech, ale to jen detail. Pokud si dostal fulla, tak mozne to je, nemluvim tady za vsechny, pouze za sebe co vidím popř. co dělám. Jsem rád že ses u Rega s dobrou potázal, což svědčí spíše o nevoli k domluvě lidí na forku, než o nevoli a aroganci naší. Mozná by to mohli zkusit i jini.
Ve frakčním pvp nemáš co guardovat a obecně se chovat jako nějakej Drtikol v Cove.
Nebyl jsem svědkem toho, že by ve !frakčním! pvp někdo guardil, guards na PK... ja je v GZ guardit budu, nema tam co delat a nevidim to jako zneuziti systemu, obhcazeni systemu, pouze vyuziti jedne z vyhod. (Nemluvim tady o Spamu strazi=nezadouci a máme ho zakázaný)
Takze se odeme jakozto frakce ceka? Ze kdyz me pojedou a vyfuli popř. dají RK/HK, tak refulnu a vyběhnu, možná nějaké PK zabiju(ne li to samé co mě zabilo) a s uctivým "Děkuji" ho ressnu a nechám odejít, maximalne mu vezmu par regu?
K resrobám a summům - to je celé pouze o to, že pokud jsi frakce, tak něco reprezentuješ. Pokud chceš běhat s třema kvf svitkama, salátem a na summoi
Souhlas - ale nevšiml jsem si v okolí, že bysme běhali na sumech, nahaty. To ze nenosim 250+regu a 15+ TMR a 10+ KVF svitku je snad problem muj a moje nevyhoda. Nemuze to byt brano, jakoze chodim nahaty, nebo snad ano? Navíc jsme o tom zrovna pred nejakym casem dostali extra prednasku.
To o REVENGE nasiracce - SOUHLAS, ale ja mel za to, ze lidi ktery stoji o PvP jsou O/CH, kde se to PvP praktikuje, nebo je alespon obecne povedomi o snaze v tomto smeru.
A lidi ktery maji zajem o zabijeni/vrazdeni/nabirani mamonu na komkoliv kdykoliv/revenge/furious anger/ hrajou pk = ocekavaji stejne chovani.
To co napsal Johnny - vicemene souhlas.
Odlog je nežádoucí, guard do baráku jenom tak 4FUN a EGO UP je nežádoucí, u Gate cítím sám rozpor při hození pod palbou, jinak ale ne.
Uz se to ale nedeje. V dobe, kdy se toto delo jsme to nepovazovali za nespravne. Kdyz se ukazalo, ze je to "spatne", tak jsme toho zanechali a mame to i interne zakazano.
To že nás běhá hodně, ehm. aktivni guilda no.
Z toho vseho mi vyplývá že nejsem prase, kdyz lootim, zabijim jezditka (zemretych pk) a beham v presile. O to mi slo, dik.