Inkvizitor Dan píše:Nj ste moc rozmazleny warama v nejlepsich equipech. Ta cler dmg neni vubec spatna kdyz vis kdy, cim a do ceho mlatit, pridej par summu, sem tam harm kdyz to ma vysokej armor a vykouzlis dmg o ktery si takovej prumernej paladin muze nechat zdat. Sice to stoji vic spotrebaku, ale da se a ten miss neni tak hroznej pokud se nesnazis trefovat maulem do archera a pod.
Mno hele. Já to vidím takhle - když jsem za wara a mlátíme i v prašivym Hytlu třeba balíka. Tak jo. Mlátíme, bojovej actionman cler sumí balíka a v mezičase si tam mlátí walkingy či co. Mno a balík mi, jelikož nejsem za wara tak top vamp jako Balt, natáhne. Tedy odběhnu směrem k cleroi, ten mi hodí pár ivm doheal na základ. Dojede timer, můžu pít velkou modrou, tak si chlastnu velkou bílou a už mám 30 hp deficit a potřebuju to doheal, abych mohl přeboost ghčkem, ale to ne. Cler na takový komedie nemá už čas. Mlátí totiž. Tak ja se na 4 bandy, místo mlácení, dohealim a jedu.
To samý, když mlátíme něco menšího. Na doheal prašivejch pár desítek hp cler čas nemá, čili se půlku dungu dobandovávám sám a cler zatím mlátí to, co bych jinak ja ukrojil asi tak za desetinu jím promissovanýho času. Pak dá teda za dung 2x explozi tím ultrakrutohustozním kladivem a všichni si to hned fotěj a dávaj zarámovat nad postel, protože jako "a to pořád budeš jako říkat, že kler peecho nemá damáž!!!!§§!".
Pokud chceš mlátit, mlať. Ale to já radši clera, co za str boostem hází hned ivm, když ví, že jinak se ten mág/necro/war bude bandit kdovíjak dlouho a podobně. Jasně, každej hrajeme jinak. A proto by bylo nejlepší, kdyby se udělaly róby dvě. Jedna, jak už jsem
navrhoval zezačátku topiku nějak healovací a druhá mlátící. A budem si moct všichni přijít na své.
Omyl, vlastně tři roby by to sneslo. Ještě pro třetí část DP osazenstva, která se sešla v tomto topiku bych navrhoval robu +10heal +10resisty. Případně rovnou +10resisty +10resisty ;P