Vampire
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Navod leda na vstup (ktery bych mel asi taky jeste vic predelat, ale do toho se nedokopam ), dal uz je to spis o schopnosti prezit a na to lze tezko psat presny navody. Navody bohuzel vzdycky quest ulehci, ale zase ho za tebe nedojde kdyz na to nemas.Redd píše:Jak dlouho to bude náročný? Jak dlouho trvá napsání návodu?
Mimochodem kdyz uz budete u testovani, nechcete otestovat jaky je presny rozdil v mlaceni gargy a impa (dmg/cas)? I kdyz moc nevim jak to testit.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
K tomu "navodu".... stone imp uz funguje dost dlouho si myslim a troufam si tvrdit, ze vic jak polovina vampu na serveru nema ani tuseni, jak se na quest dostat, nebot ta "napoveda" na strankach je nic, nula nula nic. Takze nejakeho vypousteni informaci bych se nebal... quest je furt tajemnejsi nez tajemny hrad v karpatech...
Obavam se, ze vampir nebyl nikdy koncipovan jako vhodne povolani pro hrace "DPS pls!!! HP Pls!!!! It Rlz!!! Imba Sk1l4ah"Bidas píše: ale myslel jsem si, ze proste to bude "NECO" jako maj napriklad klerici zivou vodu, ze proste toho cloveka co hraje klerika motivuje, aby si ten narocnej kvest zasel a odmena pro nej bude ta pekna abilitka s nazvem Ziva voda.
Nevim co je za motivaci pro nove impy si zajit pro +5str a - 5int. a to ten kvest je tezkej jako prase
srbqf
Taky to klidně budu testovat.Bidas píše:a ja myslel ze jo balte, tak ho hodime do kose a vymyslime novej char ne?
navod...zatim mame dva nove stone impy, takze pokud si nepustime jak se rika hubu naspacir, ven se to nedostane. O vstupu uz urcite vi vic lidi...Pokud chcete neco zkouset, tak klidne pomuzu...pokud bude zajem z Vasi strany.
-
- Misspelling Chicken
bowcraft
Hoj kámoš mi říkal že vamp může vyrábět šípy i když neumi bowcarft tak jsem udělal shafty ale peří mi na ně dát nešlo tak prosím poradtě jestli něco nedelam spatne.
Re: bowcraft
Nemel by umet ani shafty bo potrebny skill 9,8Specnazman píše:Hoj kámoš mi říkal že vamp může vyrábět šípy i když neumi bowcarft tak jsem udělal shafty ale peří mi na ně dát nešlo tak prosím poradtě jestli něco nedelam spatne.
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=bowcraft
edit: mozna je to snizeno na nulu proto kdyz craft ztrati treba nejakym prohreskem skill pod tuto hranici tak by jen tezko(leda triskama) lezl do tech 9,8 i s robou...
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
na to by měl fungovat sutr na opravu statu na dorovnani na zaklad.Sajx píše:Nemel by umet ani shafty bo potrebny skill 9,8Specnazman píše:Hoj kámoš mi říkal že vamp může vyrábět šípy i když neumi bowcarft tak jsem udělal shafty ale peří mi na ně dát nešlo tak prosím poradtě jestli něco nedelam spatne.
edit: mozna je to snizeno na nulu proto kdyz craft ztrati treba nejakym prohreskem skill pod tuto hranici tak by jen tezko(leda triskama) lezl do tech 9,8 i s robou...
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
to urcite neDudek píše:na to by měl fungovat sutr na opravu statu na dorovnani na zaklad.Sajx píše:Nemel by umet ani shafty bo potrebny skill 9,8Specnazman píše:Hoj kámoš mi říkal že vamp může vyrábět šípy i když neumi bowcarft tak jsem udělal shafty ale peří mi na ně dát nešlo tak prosím poradtě jestli něco nedelam spatne.
ale o to nejde. podstatne je ze je to chyba, ale takova uplne nepodstatna - nic proti nicemu...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
dostal som taky napad a to sice (tramtadadaa) vyuzitie rakiev.
stone gargoyl v klane by mal ako sily spanku docasne +20 do statu jednu abilitu a +10 do skillu druhu abilitiu. oboje podla klanu. v kobkach v cechu by sa konecne urobila gate ktora by pustala len nositelov kamennej hviezdy a viedla by ku elitnym rakvam. tato rakva by mazala stary kluc a pridala novy s dvoma dalsimi abilitami: +20 stealth a +60 removetrap. cela tato fantazmagoria prameni z predpokladu ze tie sily budu pouzitelne aspon jedna za den/dva spanku.
mne to splna predstavu specialnych abilit, ktore by mohol upir mat aby v dnesnej dobe bol skutne vsetranne uzitocnym charakterom na urovni ostatnych. a ak je skutocne nezrealizovatelne tak som snad aspon niekoho inspiroval o:]
stone gargoyl v klane by mal ako sily spanku docasne +20 do statu jednu abilitu a +10 do skillu druhu abilitiu. oboje podla klanu. v kobkach v cechu by sa konecne urobila gate ktora by pustala len nositelov kamennej hviezdy a viedla by ku elitnym rakvam. tato rakva by mazala stary kluc a pridala novy s dvoma dalsimi abilitami: +20 stealth a +60 removetrap. cela tato fantazmagoria prameni z predpokladu ze tie sily budu pouzitelne aspon jedna za den/dva spanku.
mne to splna predstavu specialnych abilit, ktore by mohol upir mat aby v dnesnej dobe bol skutne vsetranne uzitocnym charakterom na urovni ostatnych. a ak je skutocne nezrealizovatelne tak som snad aspon niekoho inspiroval o:]
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Tak rakve si necham na premysleni na vhodnejsi denni dobu, ted jen drobnost - v bance v cechu mate malou gargu, ktera vam za Elixir of Blood (ten z Blood elema) rekne presne jak na tom jste, jake questiky mate a jestli jste ready na to jit Brujah.
Slibuju si od toho o 60% problemu s tou gatou min, zbytek doresim az ji predelam
Slibuju si od toho o 60% problemu s tou gatou min, zbytek doresim az ji predelam
srbqf
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: