Vampire

Odpovědět
Acarus

Příspěvek od Acarus »

nakej dobrovolnik ?

kdyztak icq. Tedka sem on.
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Jak dlouho to bude náročný? Jak dlouho trvá napsání návodu?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ide skor o to ci to clovek ochotny napisat na nieco taketo navod dojde, resp kedy to dojde. pravy upiri si svoje tajomstva strazia (
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Redd píše:Jak dlouho to bude náročný? Jak dlouho trvá napsání návodu?
Navod leda na vstup (ktery bych mel asi taky jeste vic predelat, ale do toho se nedokopam :) ), dal uz je to spis o schopnosti prezit a na to lze tezko psat presny navody. Navody bohuzel vzdycky quest ulehci, ale zase ho za tebe nedojde kdyz na to nemas.

Mimochodem kdyz uz budete u testovani, nechcete otestovat jaky je presny rozdil v mlaceni gargy a impa (dmg/cas)? I kdyz moc nevim jak to testit.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Dargor
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dargor »

K tomu "navodu".... stone imp uz funguje dost dlouho si myslim a troufam si tvrdit, ze vic jak polovina vampu na serveru nema ani tuseni, jak se na quest dostat, nebot ta "napoveda" na strankach je nic, nula nula nic. Takze nejakeho vypousteni informaci bych se nebal... quest je furt tajemnejsi nez tajemny hrad v karpatech...
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Bidas píše: ale myslel jsem si, ze proste to bude "NECO" jako maj napriklad klerici zivou vodu, ze proste toho cloveka co hraje klerika motivuje, aby si ten narocnej kvest zasel a odmena pro nej bude ta pekna abilitka s nazvem Ziva voda.
Nevim co je za motivaci pro nove impy si zajit pro +5str a - 5int. a to ten kvest je tezkej jako prase :twisted:
Obavam se, ze vampir nebyl nikdy koncipovan jako vhodne povolani pro hrace "DPS pls!!! HP Pls!!!! It Rlz!!! Imba Sk1l4ah"
srbqf
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

a ja myslel ze jo balte, tak ho hodime do kose a vymyslime novej char ne?

navod...zatim mame dva nove stone impy, takze pokud si nepustime jak se rika hubu naspacir, ven se to nedostane. O vstupu uz urcite vi vic lidi...Pokud chcete neco zkouset, tak klidne pomuzu...pokud bude zajem z Vasi strany.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Bidas píše:a ja myslel ze jo balte, tak ho hodime do kose a vymyslime novej char ne?

navod...zatim mame dva nove stone impy, takze pokud si nepustime jak se rika hubu naspacir, ven se to nedostane. O vstupu uz urcite vi vic lidi...Pokud chcete neco zkouset, tak klidne pomuzu...pokud bude zajem z Vasi strany.
Taky to klidně budu testovat.
Specnazman
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

bowcraft

Příspěvek od Specnazman »

Hoj kámoš mi říkal že vamp může vyrábět šípy i když neumi bowcarft tak jsem udělal shafty ale peří mi na ně dát nešlo tak prosím poradtě jestli něco nedelam spatne.
Sajx
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Re: bowcraft

Příspěvek od Sajx »

Specnazman píše:Hoj kámoš mi říkal že vamp může vyrábět šípy i když neumi bowcarft tak jsem udělal shafty ale peří mi na ně dát nešlo tak prosím poradtě jestli něco nedelam spatne.
Nemel by umet ani shafty bo potrebny skill 9,8
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=bowcraft

edit: mozna je to snizeno na nulu proto kdyz craft ztrati treba nejakym prohreskem skill pod tuto hranici tak by jen tezko(leda triskama) lezl do tech 9,8 i s robou...
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Sajx píše:
Specnazman píše:Hoj kámoš mi říkal že vamp může vyrábět šípy i když neumi bowcarft tak jsem udělal shafty ale peří mi na ně dát nešlo tak prosím poradtě jestli něco nedelam spatne.

edit: mozna je to snizeno na nulu proto kdyz craft ztrati treba nejakym prohreskem skill pod tuto hranici tak by jen tezko(leda triskama) lezl do tech 9,8 i s robou...
na to by měl fungovat sutr na opravu statu na dorovnani na zaklad.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Sajx
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sajx »

Dudek píše:
Sajx píše:

na to by měl fungovat sutr na opravu statu na dorovnani na zaklad.
to urcite ne 8)
ale o to nejde. podstatne je ze je to chyba, ale takova uplne nepodstatna - nic proti nicemu...
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Nevim, nikdy jsem zadnej prohresek nemel, a proto nevim jak to funguje, respektive jsem to nepotřeboval.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

dostal som taky napad a to sice (tramtadadaa) vyuzitie rakiev.
stone gargoyl v klane by mal ako sily spanku docasne +20 do statu jednu abilitu a +10 do skillu druhu abilitiu. oboje podla klanu. v kobkach v cechu by sa konecne urobila gate ktora by pustala len nositelov kamennej hviezdy a viedla by ku elitnym rakvam. tato rakva by mazala stary kluc a pridala novy s dvoma dalsimi abilitami: +20 stealth a +60 removetrap. cela tato fantazmagoria prameni z predpokladu ze tie sily budu pouzitelne aspon jedna za den/dva spanku.
mne to splna predstavu specialnych abilit, ktore by mohol upir mat aby v dnesnej dobe bol skutne vsetranne uzitocnym charakterom na urovni ostatnych. a ak je skutocne nezrealizovatelne tak som snad aspon niekoho inspiroval o:]
how to play gangrel:
...
???
profit
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Tak rakve si necham na premysleni na vhodnejsi denni dobu, ted jen drobnost - v bance v cechu mate malou gargu, ktera vam za Elixir of Blood (ten z Blood elema) rekne presne jak na tom jste, jake questiky mate a jestli jste ready na to jit Brujah.

Slibuju si od toho o 60% problemu s tou gatou min, zbytek doresim az ji predelam :)
srbqf
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Baltik píše:rekne presne jak na tom jste, jake questiky mate
co je kruci dark blood :p

... Vision vs Speech test ...
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

si zjisti .pje to hrooozne slozity udelat :p
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

tak ma napada ze jedna taka soska by sa hodila napr ku skladu ako je kamenna tvar, pre frakcnych upirov a vrahov.
how to play gangrel:
...
???
profit
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

ja se kdyžtak taky hlasim jako pokusny upir pokud neco sem věčně na icq ikdyby invis
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

hele ci se zeptat co se děje momentalně s vampem a kristalymi nějak malo přidavaj armor a dexterity už vubec nedavaj
Odpovědět