Robe of Healing

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Nevim co je tu za tajny veci k 110 healingu ale obecne se bandim se 110 hur jak rang s 90 nebo i vamp s 75 ty bandy jsou u clera fakt totalne zbytecny jediny ten poison a ress(doufam ze s tema pausama mezi resama sem spatne cetl).

Pokud bych chtel udelat opravdu pouzitelnou robu jako maji vsichni ostatni dal bych mu +5 mgr +5/+10 paring to jsou dve pouzitelne veci a nemyslim si ze by to clera nejak strasne zvyhodnilo.Ale to by tu zacali zase prskat experti jako michaels.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Jako celkem aktivní a průměrnej klerik musím uznat že bych uvítal změnu healingovky na +5 magery a +10 rezisty. Rozhodně by to mělo využiti a místo Ressurect roby ( která mi vydržela celej D1+4 , bych i začal tahat Healingovku) , ale ted by to pro mě byly zbytečne vyhozené peníze.

Jinak za dung typu desp 1+4 bouchnu tak +- 5x možná 10x a to je i moc.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Miki píše:Jako celkem aktivní a průměrnej klerik musím uznat že bych uvítal změnu healingovky na +5 magery a +10 rezisty.
Jen dotaz. Jak poznam, že budu mít ne 100, ale 110 resisty? Myslím tedy ve hře, ne ve výpisu skillu v yoku.
Nexios
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ja som myslel ze rezisty ovlivnuju dmg niektorych kuziel
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Shadowsong píše:ja som myslel ze rezisty ovlivnuju dmg niektorych kuziel
Jop, to je pravda, jistě. Já se ptám, jak moc je ze zkušenosti znát rozdíl například + resisty z bishopky. Případně rozdíl mezi 90 a 100 mr. Že se tu tak lobuje za +resisty. Neboť pro mě osobně +10 resisty na robě jsou jako kdybych tam měl +10 taste identification ;P
Nexios
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Hunter píše:
Shadowsong píše:ja som myslel ze rezisty ovlivnuju dmg niektorych kuziel
Jop, to je pravda, jistě. Já se ptám, jak moc je ze zkušenosti znát rozdíl například + resisty z bishopky. Případně rozdíl mezi 90 a 100 mr. Že se tu tak lobuje za +resisty. Neboť pro mě osobně +10 resisty na robě jsou jako kdybych tam měl +10 taste identification ;P
Frakční roba mi dává +20 rezisty a faktem je, že KVF mi jde málokdy s ní za 40.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mesmeric píše:Frakční roba mi dává +20 rezisty a faktem je, že KVF mi jde málokdy s ní za 40.
Mno. Já mám u clera max (tj. 100) a u wara taky max (tj. 70). A v pvp dostávám za obě postavy KVF za naprosto stejně - rozsah nějakých 37-39. KVF za 40 nepamatuju, vím, že když mám právě 40hp a letí na mě KVF, tak ho přežiju.

Právě z tohoto důvodu se ptám na vaše zkušenosti. Protože se mi zdá, že se tady ty resisty trochu přeceňujou.

edit: Lucky. Opět. Máš samozřejmě pravdu. Jestli dostanu POG s MR 0, nebo 70 je jistě velký rozdíl. Ale tady se bavíme o tom, zda-li má důvod se snažit o změnu 100 -> 110 via cobovku za aninebuduradšipsátkolik.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 21.01.2010 17:26:19, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

No kdysi sem mel za vampa skoro max . schazelo par desetin .. ale bylo to poznat pogy davaly znatlene min a hlavne rezist par at uz z pasti nebo normalnich kastenejch ...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

healingovka s +10 rezistami a +10 parryingom by bola podla mna fajn. ma to vyuzitie a pomohlo by to klerovi prezit o trosku viac.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Petysek
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petysek »

Já bych nechal 110 healing s tím že by mass res nežral staminu, bandou léčil haluze a možná ještě něco + +5mgr nebo +10 rezist/parrying a druhej dmg typ na menší dungy

To Mesmeric - živá voda umí resovat na jistou vzdálenost a banda taky na jistou v tom bych viděl ten hlavní rozdíl... Takže klidně i stím healingem 110 bych bral res do pulky/full hp

menší promazání
/Soap
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Hunter píše:Mno. Já mám u clera max (tj. 100) a u wara taky max (tj. 70). A v pvp dostávám za obě postavy KVF za naprosto stejně - rozsah nějakých 37-39. KVF za 40 nepamatuju, vím, že když mám právě 40hp a letí na mě KVF, tak ho přežiju.

Právě z tohoto důvodu se ptám na vaše zkušenosti. Protože se mi zdá, že se tady ty resisty trochu přeceňujou.

edit: Lucky. Opět. Máš samozřejmě pravdu. Jestli dostanu POG s MR 0, nebo 70 je jistě velký rozdíl. Ale tady se bavíme o tom, zda-li má důvod se snažit o změnu 100 -> 110 via cobovku za aninebuduradšipsátkolik.
No 10% rezist do dungu je poměrně znát, ty masska tam lítají furt a leckdy je to o každé HP. Podle mě 10% rezist, by byla dobrá vlastnost pro clerica a dávala by i smysl pro jeho povolání.
Petysek píše:To Mesmeric - živá voda umí resovat na jistou vzdálenost a banda taky na jistou v tom bych viděl ten hlavní rozdíl... Takže klidně i stím healingem 110 bych bral res do pulky/full hp
Jako clerica by mě to vůbec netrápilo právě naopak, že mága bych stavěl na nohy s IVM a hned full hp, ale jestli to náhodou není až moc silné.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

A co kdyby se tomu dal nejakej jinej bonus, kterej ve finale nepovede k plosnemu posileni potvor.
Treba co kdyby res zral dejme tomu od 115 healingu min bandu?
srbqf
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Baltik píše:A co kdyby se tomu dal nejakej jinej bonus, kterej ve finale nepovede k plosnemu posileni potvor.
No ja myslim, ze by se to stejne nenosilo:) Radsi si vezmu packa z bandama navic nez tahat robu za 300k:)
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Hajek II. píše: No ja myslim, ze by se to stejne nenosilo:) Radsi si vezmu packa z bandama navic nez tahat robu za 300k:)
A riskujes ze po tobe doleti nejblizsi flusanec?
srbqf
Petysek
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petysek »

Mesmeric píše:...
Je pravda, že jsem jen PvM hráč a dusledky PvP sem si vubec neuvedomil...
Baltik píše:A co kdyby se tomu dal nejakej jinej bonus, kterej ve finale nepovede k plosnemu posileni potvor.
No kdyby to ktomu nezralo staminu + min bandu + nejakej ten skill... , ale udělal bych ji nejakej efekt aby byla sama osobe dobra a nemusela byt nutnost k ni bishopka...
Naposledy upravil(a) Petysek dne 21.01.2010 22:59:08, celkem upraveno 1 x.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

prej mozna...
balt vam tady nabizi nejake vyuziti nevyuzivane roby...(osobne i kdyz nejsem cler tak vyuziti dost dobre)...

a vy reknete mozna:D
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Mrakoplas píše: balt vam tady nabizi nejake vyuziti nevyuzivane roby...(osobne i kdyz
A vis co je na tom celem nejsmutnejsi?
srbqf
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Baltik píše:
Hajek II. píše: No ja myslim, ze by se to stejne nenosilo:) Radsi si vezmu packa z bandama navic nez tahat robu za 300k:)
A riskujes ze po tobe doleti nejblizsi flusanec?
To jsem nejak nepochopil:p
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mesmeric píše:No 10% rezist do dungu je poměrně znát, ty masska tam lítají furt a leckdy je to o každé HP. Podle mě 10% rezist, by byla dobrá vlastnost pro clerica a dávala by i smysl pro jeho povolání.
Jop, resisty jsou poměrně znát. To je asi jediná odpověď, kterou z vás tady dostanu.

Nic no, pro mě je stejně poměrně znát, jako kdyby ta roba měla dávat +10 musicanship. Nezlobte se, ale mi to tu připadá jak ta diskuze o dvě stránky zpátky s Michaelsem - "když dáte robě +5 magery, tak s bishopkou to už je kilo a bude menší pauza na svitky" - to, že bishopka nedává magery a navíc pauza na IVM svitky je s 90 i 95 a dokonce i 110 pořád stejná, to už ho jaxi nezajímá. Prostě roba nemá dávat magery, protože má pocit, že to tak je.

Stejně tak ty resisty. Na začátku jsem četl, že už i resisty z bishopky po těch 10% času v dungu, co jí kdosi má na kebuli je hodně přísně znát. Teď teda +10 je znát poměrně. A opět nikoho nezajímá, že třeba KVF dává do 70 a 100 resistů úplně stejně. Teda u mě, nevím jak u vás mno, můžu mít nějaký specialní postavy of hrozně bugnutý resisty, to zase jo.

Mno nic, já už se lekl, že tenhle topik je o to, udělat z healingy robu, na kterou prostě nebudou škoda coby - jako to je u fightingy, holinessky, druidky, bloodky a craftky. Ale ono to je jen o přidání 3-4 armoru +10 parryingem (což tedy budiž, když ho tam chcete mít) a přidání +10 resistů of žádnej efekt.

Balt: Packa rozbaluju na odpočívadle, nebo někde, kde mi nezhebne. Nevidím důvod jít na draka s 25 bandama, abych mu pod nohama musel rozbalovat packa ;P

Míň band se 115 healingem, to je fakt škoda času, kterej nad tím strávíš Balte, nezlob se :) Protože se to rovná stále škoda cobů na robu.
Nexios
Acarus

Příspěvek od Acarus »

imho lepsi nez bugfix wara ...
Odpovědět