Despise
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Jojo taky na to koukam, zatim po zmene nikdo nedosel ani ctyrku, ale vsichni pomalu vedi ze petku bez crafta nedaji protoze jim neotevre dvere apod. a presvedcuji pomalu jak nutne to musime zrusitReginald píše:no koukám že můj malej nápad rozpoutal zas pěknou debatu a někteří si pustili fantazii na uzdu,

Takze k tomu co ma smysl komentovat (k ostatnimu ted nic psat nebudu, bo moc prace...). To aby se nekam muselo tahat nejake povolani beru jako nesmysl.
Ale to, ze kdyz se nekam vezme i nejake povolani tak z toho mam nejakou vyhodu, tak je IMHO naprosto bezne a normalni a neni duvod to menit. Mustu vam muze bud tamnout ranger, nebo ho muzete nechat sezrat bastetovi, to vi kazdej a nikdo proti tomu neprotestuje a nikoho nenapadlo abychom davali mustu shrinkleho do pokladu

Edit by Excelsior: přesunuto semhle http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 51&start=0
srbqf
(s dobou na ty strepy neco klidne udelam (prodlouzim), ale az mi tam aspon 5 vyprav umre nebo aspon jedna vybere pokladNovinky píše: Od zitrka jde jit Despise5, pokud slozite alespon 3 ruzne strepy. Strepy nesmi byt starsi nez 3 dny, jinak se rozpadnou. Prosle strepy (i z minula) lze recyklovat v Magickem recyklatoru.

Dekuji Excelsiorovi za udelani poradku.
srbqf
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
podruhe sme to nedosli kvuli servru.Acarus píše:Po druhe? Prvne tam tusim si to zablbla koule tak se to proste smazlo a tedka to tam dosel nekdo poprve co je to zavreny.King píše:uz podruhe uzasne no ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ono je super ze upravujete tolik dungu najednou.. blood, Shame... ale proc zrovna pred despem 3 neni ta cedule, kdyz bazina je v podstate nakonciAcarus píše:Tedka ste to nedosli kuli gmkum ne kvuli serveru.King píše:podruhe sme to nedosli kvuli servru.Acarus píše: Po druhe? Prvne tam tusim si to zablbla koule tak se to proste smazlo a tedka to tam dosel nekdo poprve co je to zavreny.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
jednoduse proto, ze byl zavrenej celej desp kuli 3jce. A kuli bazine a ano svete div se je bazina i v 1cce a zrovna tu nekdo predelal a napsal ze bazina predelana ... mno a pak se to otevrelo s tim, ze ta konkretni bazina je uz ok. Evidetne se na jednu zapomnelo.King píše:ono je super ze upravujete tolik dungu najednou.. blood, Shame... ale proc zrovna pred despem 3 neni ta cedule, kdyz bazina je v podstate nakonciAcarus píše:Tedka ste to nedosli kuli gmkum ne kvuli serveru.King píše: podruhe sme to nedosli kvuli servru.
Je fajn ze se predeavaji jine dungy no, ale tak do trojky tedka vlizt uz nejde.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
to je super ze to tedka nejde to nam opravdu pomuze a vsecky nas to na srdci zahreje .. vsichni sme radi ze sme vam mohli pomoct zjistit ze to neni predelane ..
Tak aspon ze mate ten malej pokladek z jednicky, sice nic moc (normalne nedoplnuju, ale zrovna jsem si rikam ze ta truhla je nejak smutne prazdna).King píše:tak me oprav tu licenci a ja ti to odpustim![]()
Na tu bazinu se kouknem, podle me je to podobnej prusvih jak v 1, akorat ze tady nebude moct byt tak jednoducha...
srbqf
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Jsem toho nedošel kvuli serveruKing píše:podruhe sme to nedosli kvuli servru.Acarus píše:Po druhe? Prvne tam tusim si to zablbla koule tak se to proste smazlo a tedka to tam dosel nekdo poprve co je to zavreny.King píše:uz podruhe uzasne no ...

-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
- Shadowsong