Despise

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

nahodou pamatam si jedno velmi zabavne pride s craftom, ktory 60% dungu ani nebol na ts, siel v nejakych iron platoch a celu dobu tazil rudu. :mrgreen:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Reginald píše:no koukám že můj malej nápad rozpoutal zas pěknou debatu a někteří si pustili fantazii na uzdu,
Jojo taky na to koukam, zatim po zmene nikdo nedosel ani ctyrku, ale vsichni pomalu vedi ze petku bez crafta nedaji protoze jim neotevre dvere apod. a presvedcuji pomalu jak nutne to musime zrusit ;)

Takze k tomu co ma smysl komentovat (k ostatnimu ted nic psat nebudu, bo moc prace...). To aby se nekam muselo tahat nejake povolani beru jako nesmysl.
Ale to, ze kdyz se nekam vezme i nejake povolani tak z toho mam nejakou vyhodu, tak je IMHO naprosto bezne a normalni a neni duvod to menit. Mustu vam muze bud tamnout ranger, nebo ho muzete nechat sezrat bastetovi, to vi kazdej a nikdo proti tomu neprotestuje a nikoho nenapadlo abychom davali mustu shrinkleho do pokladu ;) Stejne logicke mi prijde o par stranek drive kritizovana vec, ze cast pokladu je neco pro crafta. Mate crafta, vezmete si to, nemate crafta, vezme si to nekdo jinej, presne jako s tim mustou (byt ten tam miva spawn, ale princip je stejnej)

Edit by Excelsior: přesunuto semhle http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 51&start=0
srbqf
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Novinky píše: Od zitrka jde jit Despise5, pokud slozite alespon 3 ruzne strepy. Strepy nesmi byt starsi nez 3 dny, jinak se rozpadnou. Prosle strepy (i z minula) lze recyklovat v Magickem recyklatoru.
(s dobou na ty strepy neco klidne udelam (prodlouzim), ale az mi tam aspon 5 vyprav umre nebo aspon jedna vybere poklad ;) )

Dekuji Excelsiorovi za udelani poradku.
srbqf
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Vchod do pětky je za trhem. :roll:
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Wilson píše: Edit: pokud ale ta gate je uz jinde nez byla ve stredu tak ty moje 2 posty klidne smaz ...
Provedu.
Behem dneska to nikdo neda, takze tam to gatitko dam az bude mensi zatez, ale bude na krizovatce.

Edit: Redd si to plete, na trh je vychod a zachod. ;)
srbqf
Acarus

Příspěvek od Acarus »

desp3 je stale zavrena, omluva vyprave co tam vlezla, sem si myslel, ze v ramci prekopani despu se to tam upravilo ale ne, to ze sta spadli do doomu je nahoda protoze sem mel na 0 0 0 odlozenou branu.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

uz podruhe uzasne no ...
edit: muzete me aspon opravit to kapsařske nařadi ? diky
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

King píše:uz podruhe uzasne no ...
Po druhe? Prvne tam tusim si to zablbla koule tak se to proste smazlo a tedka to tam dosel nekdo poprve co je to zavreny.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Acarus píše:
Po druhe? Prvne tam tusim si to zablbla koule tak se to proste smazlo a tedka to tam dosel nekdo poprve co je to zavreny.
podruhe sme to nedosli kvuli servru.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

King píše:
Acarus píše:
Tedka ste to nedosli kuli gmkum ne kvuli serveru.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Acarus píše:
King píše:
Acarus píše: Po druhe? Prvne tam tusim si to zablbla koule tak se to proste smazlo a tedka to tam dosel nekdo poprve co je to zavreny.
ono je super ze upravujete tolik dungu najednou.. blood, Shame... ale proc zrovna pred despem 3 neni ta cedule, kdyz bazina je v podstate nakonci
Acarus

Příspěvek od Acarus »

King píše:
Acarus píše:
King píše: podruhe sme to nedosli kvuli servru.
ono je super ze upravujete tolik dungu najednou.. blood, Shame... ale proc zrovna pred despem 3 neni ta cedule, kdyz bazina je v podstate nakonci
jednoduse proto, ze byl zavrenej celej desp kuli 3jce. A kuli bazine a ano svete div se je bazina i v 1cce a zrovna tu nekdo predelal a napsal ze bazina predelana ... mno a pak se to otevrelo s tim, ze ta konkretni bazina je uz ok. Evidetne se na jednu zapomnelo.

Je fajn ze se predeavaji jine dungy no, ale tak do trojky tedka vlizt uz nejde.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

to je super ze to tedka nejde to nam opravdu pomuze a vsecky nas to na srdci zahreje .. vsichni sme radi ze sme vam mohli pomoct zjistit ze to neni predelane ..
Acarus

Příspěvek od Acarus »

aspon nemusite byt zklamani z toho ze tam poklad neni.

Muzu za to ja, beru za to odpovednost, ze jsem to smazal a pri otevreni despu to nezkontroloval, i kdyz sem nemel prilezitost kdy moc. Omlouvam se vsem postizenym.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

tak me oprav tu licenci a ja ti to odpustim :P :(
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

King píše:tak me oprav tu licenci a ja ti to odpustim :P :(
Tak aspon ze mate ten malej pokladek z jednicky, sice nic moc (normalne nedoplnuju, ale zrovna jsem si rikam ze ta truhla je nejak smutne prazdna).
Na tu bazinu se kouknem, podle me je to podobnej prusvih jak v 1, akorat ze tady nebude moct byt tak jednoducha...
srbqf
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

King píše:
Acarus píše:
Jsem toho nedošel kvuli serveru :)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Tak to PvP moc nevyslo, pisu si do denicku:
-nejak to nehlasilo do hry, coz je spatne
-gate v Delu presunout o kus dal a udelat tam no-parafield
-duchy to tam musi hazet pryc.
+Na boj o branu casu dost
srbqf
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

a snad asi aby to nepustalo modrakov. ci ano?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Shadowsong píše:a snad asi aby to nepustalo modrakov. ci ano?
Ale to zase jo, pocital ze je dokazete zabit :)
srbqf
Odpovědět