Zodpovednost Guildy za cleny.

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Myth píše:Já výjmečně souhlasím z Hikim...asi leavnu guildu :p
Levne kdyz vemu kolik se investovalo do guild secure run a ted je zrusim jen protoze chci aby hraci guildy bez poznavacich znaku .o)) mohli vyuzivat vse nadale co guilda ma .. co bude stat premisteni portu aby nekdo kdo se do prostoru hlidaneho secure runou do ted runy nevyuzil nezneuzil.
Ale stale levnejsi nez treba xxM za vykoupeni kill .. protoze nevim co bych delal bejt PK asi opravdu se smazal a zalozil nove acc jen bych se vykopal a prehodil majetek.. pac 5Kill 2,5M vytrenim kazdou postavu uplne na pohodu a jeste me zustane .o)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Reknu priklad, urcite znate vec jako je trest za utek(dejme tomu zajatecky tabor) ve forme zabiti(kdyz chytnou utecence) + zabiti dalsich x lidi (at uz ho chytnou, nebo ne)
Ma to vyvolat efekt, neudelam neco co bych nemel, protoze i kdyz me je to jedno co bude se mnou, nechci aby kvuli me byli trestani druzi
Ultragreen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ultragreen »

Elisha píše:Pořád lítá ve vzduchu otázka, zda-li to má cenu ještě vůbec řešit. Někdo mi jednou psal, že rozhodnutí GMs je nevratné..... The End a třeba se tu tentononc, ale svět holt není pořád spravedlivej.
Takže závěrem..... DP přišlo o jednu starší guildu, která se dávala taknějak dohromady. Ale máme tu přeci druhou šanci no ne?
Vlastně je to takové upozornění pro ostatní, neberte každého do guildy a nejprve si zjistěte od psychologa, zda je dotyčný (žadatel, adept či člen) "úplně v pořádku" a nebo nevztupujte do guildy, pokud Vám ji řádně neproklepne Sherlock Holmes....
Tohle mě pobavilo...nevím, jaký uchazeč by se nechal dobrovolně vyšetřovat od psychologa, ať už je - li v guildě, někdo takový / student psychologie.
A na závěr kolem nového pravidla...uhozeny..Takže guildy teď musí uchazeče pořádně poznat, což bude trvat dlouho a nebude to bavit jak uchazeče tak AM.
Hra je pro zábavu, ale teď už DP zachází opravdu daleko, ještě by to chtělo nějakou perlu na závěr ne?:)
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Ultragreen píše:
Elisha píše:
Vlastně je to takové upozornění pro ostatní, neberte každého do guildy a nejprve si zjistěte od psychologa, zda je dotyčný (žadatel, adept či člen) "úplně v pořádku" a nebo nevztupujte do guildy, pokud Vám ji řádně neproklepne Sherlock Holmes....
Tohle mě pobavilo...nevím, jaký uchazeč by se nechal dobrovolně vyšetřovat od psychologa, ať už je - li v guildě, někdo takový / student psychologie.
A na závěr kolem nového pravidla...uhozeny..Takže guildy teď musí uchazeče pořádně poznat, což bude trvat dlouho a nebude to bavit jak uchazeče tak AM.
Tak ja nevim no, podle me bohate staci toho cloveka (pripadne vic lidi) vykopnout kdyz to udela jednou ne? By se tomu treba i predeslo ;)
Jsem myslela, ze kdyz adept/clen/uchazec udela ve hre nejaky problem, tak to gm guildy resi, pripadne nejaka rada, aspon tak to vzdycky fungovalo u nas. Jsem necekala, ze jsme tak nenormalni :p
Show is over motherlovers!
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Mara z Acoma píše:
Ultragreen píše:
Elisha píše:
Tak ja nevim no, podle me bohate staci toho cloveka (pripadne vic lidi) vykopnout kdyz to udela jednou ne? By se tomu treba i predeslo ;)
Jsem myslela, ze kdyz adept/clen/uchazec udela ve hre nejaky problem, tak to gm guildy resi, pripadne nejaka rada, aspon tak to vzdycky fungovalo u nas. Jsem necekala, ze jsme tak nenormalni :p
GM guildy muze resit . Pokud mu je skutecnost znama .Klasika cesta kouknu prohresky neni tam takze je to v klidu nemam co resit myslim si ze je v pohode jeste kdyz uz nejaky cas hraje pod guildou .. ted to nechci hledat jediny koho si pamatuji ze tam byl a to jen protoze ho znam a take me rekl co se tam stalo .. postava Rikaf nema prohresek .. jak jsme mel vytusit ze se tohle stane kdyz v guilde je uz nejaky rok a bez prohresku uvedenho na webu .. coz byla jeho konkretni reakce na jistou vec.. jeho riziko ze dostane trest.. vubec nemohl tusit ze trest dostane Guilda to pravidlo nikde nebylo. Mozna pokud by takove pravidlo bylo jeste nez by zautocil by se rychle zbavil guildy.. ono to prijeti zas neni tak drahe .
Takze ted jsi v guilde nastane podobna situace rychle I resign from my guild a pak sup do nich ..kdyz se to prejde pohoda .o)) 25k a jsme zas v klidu .. kdyz ne potrestan jen Ja .. pac nejsem clen guildy v momente utoku.
Proste je to trapne trestat guildu za par jedince ikdyz clenu guildy a jeste podle pravidla ktere kdyz se to stalo nebylo.
A stale doufam ze GM Team ho zrusi pro dobro hry..
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Bohuzel se mi Acar neozyva a prvni lide se vykopali a nemel jsem silu je premlouvat aby to zkusili dal. Pridali se tedy na temnou stranu a vzhled mek tomu ze nase Gm ma jeden z nejvetsich trestu nemuze nikdo guildu zrusit a nikoho vyloucit. Prosim budto o shovivavost nebo smazani GS aby neprisli k uhone nekteri co urcite budou hrat a budou setrit na vykup aby se pripadne prohresky ostatnich nevztahovali na ne. Pokud se na trestu nic nezmeni a pokud ano prosim o co nejprotnejsi zpravu dokud se treba da par lidi jeste zachranit..... vas ostatni prosim o shovyvavost s temi kteri se mozna tedka ukrivdene nebudou chovat tak jak by meli. Zkratku Crusaders si timto muze nechat zapnutou kdo chce a zrusit kdy chce do doby existence GS, je to na kazdem jesi se za nas stydel ci ne. Timto tak jako tak uz nechci pusobit v zadne guilde a odstupuju .Kdyz me nekde uvidite jako cervenyho tak me pokud mozno nezabijejte ale prosim...

v zivote se NEPONIZIM k tomu abych ve 30ti letech sekal vykurvenejch 5k logu a prodaval veci za 9 let slusnyho abych si zplatil 10m za killy a to nemluvim o ostatnich.A jen proto ze rucime za lidi ktery znam ze hry a po icq a ktery jsme real ani nevideli??? nezlobte se asi sem starej... tisickrat sem moch prodat acc nikdy sem to neudelal a nikdy neudelam..me je absolutne smutno z toho ze mi nekdo znici celou guildu o kterou se ta leta vsichni stari crus a dalsi novy starali.. a najenedou je znicena behem 10 ninut!!! neumim vyjadrit za sebe jak vama pohrdam protoze tohle je absolutne ubohy. tuhle hru sem mel rad fakt rad.. plno lidi tu zna vetsinu z nas a verte ze by za nas dali ruku do ohne....
jediny co udelam ze si to od nekoho z guildy necham vysekat at si muzou prodat veci a vykoupit killy aspon ti co budou mit zajem. ostatnim nic nezazlyvam a omlouvam se za vedeni nasi guildy ze jsme jim vstupem do nasi guildy defacto znicili postavy.

guilde Crus Sbohem Live Free .... Die well
Naposledy upravil(a) Mallory dne 29 říj 2009 20:24, celkem upraveno 1 x.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Ještě poslední věc: taky nesouhlasím s potrestáním celé guildy, zasloužila si to jen hrstka lidí a pro ostatní žádám prominutí trestu. Ano, gilda je zpodpovědná za své lidi, ale každý nemůže uhlídat každého, a někdy se, obzvláště ve velké gildě, sejde partička ne zrovna poctivých lidí, které se prostě Crusaders nezbavili včas. Ale trestat za to celou gildu.. to už můžeme rovnou pod tímhle argumentem trestat celé gildy i za afk prohřešky jednotlivých členů. Neptáme se navzájem, kdo kde dělá jakou volovinu, ale věříme si, že každý dělá, jak nejlíp umí. Proto tě PROSÍM, Velký Acare, sešli svůj hněv jen na ty, kteří si jej zaslouží a ušetři nevinných. Děkuji.
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

[quote="Hiki"][/quote] Me prijde gm guildy, co se kouka jen na prohresky jako spatne gm, lidi delaji prasarny a vetsinou za to potrestani nejsou, to uz musi pohar opravdu pretect.

A to pravidlo, ktere rikate ze je nove, se obcas praktikuje (wr tehda na tom byli podobne). Jen ho ted nekdo napsal do novinek. Crusaderi to ocividne nechali zajit prilis daleko, kvuli jednomu pojezdu by nikdo nezaviral celou guildu. Ja chapu lidi, co s tim nemaji nic spolecneho, taky bych byla mega nasrana, ale proc to nehlidali, proc to nechali vyhrotit do extremu, mi je zahadou.
Show is over motherlovers!
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Doufam ze dostanou kolektivni trest i Viraci za to, co provedli Budikovi. Kdyz to akara chces trestat tak stejnym metrem na vsechny
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Mara z Acoma píše:
Hiki píše:
Me prijde gm guildy, co se kouka jen na prohresky jako spatne gm, lidi delaji prasarny a vetsinou za to potrestani nejsou, to uz musi pohar opravdu pretect.

A to pravidlo, ktere rikate ze je nove, se obcas praktikuje (wr tehda na tom byli podobne). Jen ho ted nekdo napsal do novinek. Crusaderi to ocividne nechali zajit prilis daleko, kvuli jednomu pojezdu by nikdo nezaviral celou guildu. Ja chapu lidi, co s tim nemaji nic spolecneho, taky bych byla mega nasrana, ale proc to nehlidali, proc to nechali vyhrotit do extremu, mi je zahadou.
Hele nevim jak u vas kontrolujete co kde kdo dela, ale je pravda ze se to dozvis jen kdyz ti to nekdo bonzne ne? za prvy vzhledem k tomu ze se v guilde delala nedavno pecliva cistka a delsi dobu guilda jela bez zadrhelu se to zaprve necekalo, za druhy chodim do prace a nekontroluju na mape kde kdo co dela musim i spat nekdy. Za dalsi ty lidi co tam byli at to vyhrotil a udelal kdokoli... osobne si myslim ze horke hlavy byli na obou stranach ale nevim.. Co bylo v logu mi nikdo nerek, mame dycky krasne aktualizovanej web, nase postavy to je problem takovejhle problem resit s nekym z vedeni guildy??? k cemu tam dohaje ty kontakty asi mame, takhle dulezita vec se udela za zady guildy? posleze se logujou lidi do vezeni a shanej lidi co byli v Deciku a ejhle oni nikde uz 2 den...takze vysvetleni zadne......jedine co tu je jsou dve verze tady nebo kolik...proste nas vyhodi jak smradlavej pytel brambor.. to si nezaslouzi aspon vedeni guildy vic respektu? proste zabasnout a pak se doprosujte? jako dat si praci vypisovat 40 postav ale nenapsat ani radku GM nebo se zeptat jestli mame nejake vysvetleni jestli se to bude resit atd. Navic v ty debilni novince co tam byla nez jsem ji smazal byli i ucastnici a postavy. Raziel byl nezucastnenej. zeptal se tu nekdo nekoho na neco? resil to s nekym ? ne do haje to nemuze rict treba vedeni guildy co bylo vl ogu kdo je vinen proti pravidlum?
Naposledy upravil(a) Mallory dne 29 říj 2009 21:08, celkem upraveno 1 x.
Radys
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Radys »

Už to vidím, někdo něco uděla dostane del. a všichni z guildy dostanou del a pak se to prej muze resit na forku PM ale jak ? Když má del a postavy se nevracejí......
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Me to neda...ste vy vubec nastvani na ty kvuli kterym jste tendle vyjimecny trest dostali?
Nebo ste nastvani na gm, ze vam ten gildovni trest dali?
A nezlobte se, ale verit, ze by jste ho dostali po jednom incidentu se me nak nechce
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Radys píše:Už to vidím, někdo něco uděla dostane del. a všichni z guildy dostanou del a pak se to prej muze resit na forku PM ale jak ? Když má del a postavy se nevracejí......
neviem o tom ze by niekto dostal "del"
btw preco to vsetci tak zvelicujete a placete? vazne mi uz pripadate ako keby som tv pozeral alebo novy cas cital...
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

nevim no ja brecim tady asi jen kvuli tomu, ze byl udelen trest ktery si nezaslouzi mnozstvi lidi. Jako treba paymei the last, yen the hunter ktery byli u nas adeptmi cca. tri tyzdne nebo raziel a cloud ktery byli u nas adepti mesic a pul. Nekolik lidi se ted pta proc maji postavy v jailia a sou pk kdyz byli delsi dobu neaktivni nebo si jen hrali svoji hru bez toho aby se zucastnovali na akcich guildy. Taky aby cela guilda znasela kolektivni trest tohodle razu za chyby dvou lidi z minulosti(hlavne kdyz vemu do uvahy, ze jeden z nich byl v guilde takreceno na podminku, protoze uz byl jednou vyhozen za poruseni pravidel a druhy je 30 lety dedek co jednou za uhersky rok logne uo). Ja sam sem byl v guilde kvuli zlepseni pvm aktivity a ocisteni zleho jmena guildy. Kbydy nekdo aspon vedel co se za uplynulych par mesicu v guilde vse zmenilo by to mozna pochopil, proc je mi tohle tak lito a brecim tady..

Edit: Radys neni clenem crusu(aspon si to teda myslim)
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Radys
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Radys »

Já jsem členem +S+ a tenhle topic se týka všech na DP, víte jde o to, že já něco udělám a dostanu celou guildu do problémů. Já vím a vy řeknete, no tak to nedělej, jo hold neni to tak lehká, myslím si že nejsme ve škole abychom tu měli zavádět kolektivní tresty ?
Nun
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nun »

Prosím GM aby dali papežovi BAN na fórum + Jail na týždeň, nech o sebe popremýšla, ĎAKUJEM... :lol: :lol: :lol:

Papež nie sa tiskový mluvčí guildy.
Papež je na práškoch, jeho postrehy a názory su momentálne scestné... o jeho zdravotnom stave vás budeme priebežne informovať... :lol: :wink:
Naposledy upravil(a) Nun dne 30 říj 2009 00:52, celkem upraveno 2 x.
Gar Doomforge
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gar Doomforge »

To by ti slo brecet u gm... je ve vasi guilde ne? tak si ho srovnej sam
Bratrovrah
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bratrovrah »

Nejak nechapu, co to nune predvadis. Vlastniho cloveka z guildy ktery vyjadri svuj nazor a nejakym zpusobem citi, ze tenhle trest neni asi spravedlnej, tak ty napises at mu da gmko jail? Ja bych dal vsem tvojim postavam to co maji lidi v crusadru, at vis co to je kolektivni trest. asi by te ta hra zacala taky bavit. Proste takovejhle kolektivni trest na dp nikdy nepadl a to uz z jakehokoliv duvodu. A to vim ze tu byly DALEKO VETSI PRASARNY!! Proste tohle jednani od akara je unahlene a poukazuje pouze na to ze Akarus neni dost vyzraly na to aby mohl resit tyhle problemy mezi hraci. Nehlede na to ze cela tahle zalezitost opravdu znicila a mozna jeste znici velkou cast hracu kteri chteji hrat na DP slusne a hraji pro zabavu.
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

DarthKnight píše:Souhlasím s Elishkou aj Jagenem....

Jen jednu otázku Acare? byla někdy potrestána celá guilda za prohřešky jednotlivců?Když nepočítam -djw-
kovaren :)

a aby som nebol offtopic, tak ten Vas An Jail bol vážne prehnaný, nato nemá ani ten prehrešok kovárne :D
clear brainwashing
dNb prezents
Natalie Sun
Inkless
Inkless

Příspěvek od Natalie Sun »

Tak nevím, co si vlastně někteří z vás představují pod pojmem slova guilda, horda lidí, čím víc tím líp a každý si může dělat co chce, jak chce, hlavně, že je lidí hodně, ať se chovají jakkoliv, budeme je bránit do roztrhání těla, i když víme, že se chovají třeba jako čuňata...?

Já si myslela, že to jsou lidi, kteří za sebou stojí a vedení si vybírá takové lidi, aby se jim spolu pohodově hrálo, aby si rozuměli, jinak řečeno, vybírám si lidi, kteří vidí věci podobně jako já, s tím, že když chci být férová, vybírám si lidi, kteří jsou také féroví, když jsem čuně, vybírám si k sobě čuňátka...však vizitku guildy dělá každý člen i adept...

Jednoduše...pokud souhlasím, aby v guildě se mnou byli určití lidé a je mi s nimi fajn a oni udělají prasárnu, dostanu trest za ně, je logické, že bych měla mít na ně vztek, že mne do toho průšvihu dostali a dělají guildě ostudu...
Není snad prasárna, že mne zabilo "prý" PK, které ressovali Crusaders, ale mými věcmi se vysmívala guilda Crusaders na svém fóru???

Jo, ale to jsem já, jiní se třeba vysmívají, i když porušili pravidla a pak ale třeba štěkají a vztekají se a slibují různé msty, likvidace a dokonce slibují odměny za hlavy, rozhodnutí gm negují...hmmm, tak takoví lidi jsou co zač???

Souhlasím s potrestáním celé guildy, guilda není jen banda lidí různého ražení, ale má i svůj kodex a morální cítění a pokud je ta morálka na úrovni PK guildy, ať tedy PK guildou jsou...každý má právo si svou cestu vybrat... :wink:
Věřím ve slunce, i když nesvítí...
Zamčeno