Tak nevím, co si vlastně někteří z vás představují pod pojmem slova guilda, horda lidí, čím víc tím líp a každý si může dělat co chce, jak chce, hlavně, že je lidí hodně, ať se chovají jakkoliv, budeme je bránit do roztrhání těla, i když víme, že se chovají třeba jako čuňata...?
Já si myslela, že to jsou lidi, kteří za sebou stojí a vedení si vybírá takové lidi, aby se jim spolu pohodově hrálo, aby si rozuměli, jinak řečeno, vybírám si lidi, kteří vidí věci podobně jako já, s tím, že když chci být férová, vybírám si lidi, kteří jsou také féroví, když jsem čuně, vybírám si k sobě čuňátka...však vizitku guildy dělá každý člen i adept...
Jednoduše...pokud souhlasím, aby v guildě se mnou byli určití lidé a je mi s nimi fajn a oni udělají prasárnu, dostanu trest za ně, je logické, že bych měla mít na ně vztek, že mne do toho průšvihu dostali a dělají guildě ostudu...
Není snad prasárna, že mne zabilo "prý" PK, které ressovali Crusaders, ale mými věcmi se vysmívala guilda Crusaders na svém fóru???
Jo, ale to jsem já, jiní se třeba vysmívají, i když porušili pravidla a pak ale třeba štěkají a vztekají se a slibují různé msty, likvidace a dokonce slibují odměny za hlavy, rozhodnutí gm negují...hmmm, tak takoví lidi jsou co zač???
Souhlasím s potrestáním celé guildy, guilda není jen banda lidí různého ražení, ale má i svůj kodex a morální cítění a pokud je ta morálka na úrovni PK guildy, ať tedy PK guildou jsou...každý má právo si svou cestu vybrat...
Věřím ve slunce, i když nesvítí...