Tak, a zase jsem se nic nedozvěděl.Revenge píše:Nikdo neni na d žádnou věcí všechno se dotýká všech at víc či mín
Craftsman
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Což takhle zrušit omezení do Minocu pro crafty na 80% blacksmithy? Nějak mě moc neláká jít kopat někam do světa s Larou, když jsem tohle omezení zjistil až když jsem yudělal bs na max a neláká mě moc být snadnou kořistí pro monstra a vrahy. Nehledě na to, že hidovat bez mystiku není zrovna extrémn zábavné. Vím že masochisti a frajírci budou zas kvičet proti tomuhle návrhu, že by to příliš zjednodušilo hru craftům atd, tak jsem se chtěl jen tak vybrečet. A ještě mimochodem, jaké jsou minimální skilly na roztavení old copperu?
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Za krafta kopu normalne mimo GZ a jen malokdy me nekdo pojede. Nevim co chces menitPapez píše:Což takhle zrušit omezení do Minocu pro crafty na 80% blacksmithy? Nějak mě moc neláká jít kopat někam do světa s Larou, když jsem tohle omezení zjistil až když jsem yudělal bs na max a neláká mě moc být snadnou kořistí pro monstra a vrahy. Nehledě na to, že hidovat bez mystiku není zrovna extrémn zábavné. Vím že masochisti a frajírci budou zas kvičet proti tomuhle návrhu, že by to příliš zjednodušilo hru craftům atd, tak jsem se chtěl jen tak vybrečet. A ještě mimochodem, jaké jsou minimální skilly na roztavení old copperu?
Protoze jsi mu dal otazku CO a ne PROC tak ti musim vysvetlit co napsalPetrkov píše:Za krafta kopu normalne mimo GZ a jen malokdy me nekdo pojede. Nevim co chces menitPapez píše:Což takhle zrušit omezení do Minocu pro crafty na 80% blacksmithy? Nějak mě moc neláká jít kopat někam do světa s Larou, když jsem tohle omezení zjistil až když jsem yudělal bs na max a neláká mě moc být snadnou kořistí pro monstra a vrahy. Nehledě na to, že hidovat bez mystiku není zrovna extrémn zábavné. Vím že masochisti a frajírci budou zas kvičet proti tomuhle návrhu, že by to příliš zjednodušilo hru craftům atd, tak jsem se chtěl jen tak vybrečet. A ještě mimochodem, jaké jsou minimální skilly na roztavení old copperu?
Chce zrusit omezeni vlezu do minoc dolu skilem BS, skil mining 60 totiz neni jedine omezeni
Dale mozna pochopis, ze kdyz bude chtit udelat mining 100(aby kopal vic nez jen iron) asi se s tebou v dolech mimo gz, kde te jen malokdy nekdo pojede mozna potka
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele: