No dobre, to by bylo velmi hezke. Otazka je zda tli ty kvesty nejsou jako cele DP cili docasne pozastaveno:p A jestli teda plati, ze ten recyklator je porad nekde v dungu, tak aspon tak. Je to tvuj cas. Si myslim, ze parkrat mozna neco bude a pak te to prestane bavit delat. Recyklator na trhu je ferovej a pohodlnej por kazdeho. Uz se tesim az pk vychytaji toho chudaka co bude mit u sebe 100k mc nebo jeste lip jak bude nalozenej tema zbranema:ppRedd píše:Hodmal: Ještě že jen podle Tebe.
Sir Artuhr: MCčka se nikam neztratí. Bude možné je utratit na malých questech.
Smysl zrušení recklátorů?
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle tam dat za hodne MC neco opravdu zajimavyho a +9 a +7 zbrane vubec? To by napomohlo tomu aby se nechodil decak s +9 myslim mnohem vic. Ten prisun tech zbrani je potreba snizit, ne jen trochu zneprijemnit. Bych tam hodil treba za 50k MC myst. dusk s pevnou durabkou 25/25 nebo tak neco.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Na trhu bude recyklátor, ze kterého dostanete pouze MC. Nepůjde z něj nic koupit. Ve světě budou NPC, které vám za určitý obnos zadají úkol a po splnění dostanete odměnu v podobě zbraně nebo nějakého jiného itemu. Plánuji to dát do dungů, ale i na povrch. Vizi mám takovou, že na některých místech bude možné získat odměnu úplně sám, někde budete potřebovat pár lidí (něco, jako mapy).
Edit: Nad různými možnostmi recyklátoru ještě přemýšlíme. Uvidíme, jak to půjde s tímhle.
Edit: Nad různými možnostmi recyklátoru ještě přemýšlíme. Uvidíme, jak to půjde s tímhle.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Jako dobre sis to u me zahladil:p Protoze to je dobrej napad. Dojit si k recyklatoru skrz nejakej kvest. Jen tak dal muj mlady padawane:pRedd píše:Ty questy nebude pouštět žádné GM. Ty se prostě udělají a budou fungovat pro každého bez ohledu na barvu pleti, náboženské vyznání atd. :p
edit: Ja jsem osobne urcite pro ty kvesty pro jednoho. Sice se clovek nemuze vymlouvat, kdyz umre na ostatni.Ale chybi mi tady vice solovych tezsich kvestu..
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Mi příjde trosku na hlavu postavené...Proč potrebujes hrát online hru když chceš solovat?:pSir Artuhr píše:Jako dobre sis to u me zahladil:p Protoze to je dobrej napad. Dojit si k recyklatoru skrz nejakej kvest. Jen tak dal muj mlady padawane:pRedd píše:Ty questy nebude pouštět žádné GM. Ty se prostě udělají a budou fungovat pro každého bez ohledu na barvu pleti, náboženské vyznání atd. :p
edit: Ja jsem osobne urcite pro ty kvesty pro jednoho. Sice se clovek nemuze vymlouvat, kdyz umre na ostatni.Ale chybi mi tady vice solovych tezsich kvestu..
Sem myslel že je učel zahrát si s někým nebo proti někomu

Správce charity válečníků
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Tak do tehle debaty bych se nerad poustel:p Ale jako proc ne? typove maly kvestik na 20 30 minut. Proc si neudelat radost a nezajit si to sam a vecer pak dung s vice lidma. Tohle je prece v kazde online hre. Trosku prostoru i pro cloveka samotneho. A jako v tomhle vidim idealni prilezitost. Svoje mc si sam pronest kvestem k recyklatoru:pRaynor píše:Mi příjde trosku na hlavu postavené...Proč potrebujes hrát online hru když chceš solovat?:p
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No zda se že máš pravdu.p Taky se solo questy daj brát jako ukázka skillu.Me tak napadlo :p .KOnec OT:pSir Artuhr píše:Tak do tehle debaty bych se nerad poustel:p Ale jako proc ne? typove maly kvestik na 20 30 minut. Proc si neudelat radost a nezajit si to sam a vecer pak dung s vice lidma. Tohle je prece v kazde online hre. Trosku prostoru i pro cloveka samotneho. A jako v tomhle vidim idealni prilezitost. Svoje mc si sam pronest kvestem k recyklatoru:pRaynor píše:Mi příjde trosku na hlavu postavené...Proč potrebujes hrát online hru když chceš solovat?:p
Správce charity válečníků
Zase další pro-PK opatøení koukam
Nemohly lotnout MC a to bylo špatnì, aano,t ak to dáme ven.
Jako ta samotná idea dát promìnu mc na itemy do questu je OK, ale tahat s sebou takhle majetek, když normální "coiny" se nenosí a jsou v bance, je divný.

Jako ta samotná idea dát promìnu mc na itemy do questu je OK, ale tahat s sebou takhle majetek, když normální "coiny" se nenosí a jsou v bance, je divný.
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Mělo se to oznámit dopředu - hráči by tak měli šanci mc, které mají zhodnotit v takové podobě, jak se je snažili sbírat. Je to tak trochu podraz...
Možnost proměnit MC po průchodu něčím menším je fajn, ale trochu se bojím, aby se tím rapidně nezvětšila návštěvnost jednoho místa a tím i toto místo nepřetěžovalo - ať kempením pk, nebo uklamanými modrými výpravami, které čekají na resp. hlídačů, popř. jsou zklamané, že při frekvenci chození toho místa nejsou poklady apod. - řešení by mohlo být jednoduché - rozmístit recyklátorů více (třeba do poloviny low dungů apod.)
Jinak nápad se sólo místem třeba na 20-30 min., popř. místem třeba jen pro dva hráče mi přijde dobrý - hráčů dost ubylo a tak se potkat s více lidmi bývá stále větší problém a když už se potkají, chtějí spolu jít větší výzvy.
Možnost proměnit MC po průchodu něčím menším je fajn, ale trochu se bojím, aby se tím rapidně nezvětšila návštěvnost jednoho místa a tím i toto místo nepřetěžovalo - ať kempením pk, nebo uklamanými modrými výpravami, které čekají na resp. hlídačů, popř. jsou zklamané, že při frekvenci chození toho místa nejsou poklady apod. - řešení by mohlo být jednoduché - rozmístit recyklátorů více (třeba do poloviny low dungů apod.)
Jinak nápad se sólo místem třeba na 20-30 min., popř. místem třeba jen pro dva hráče mi přijde dobrý - hráčů dost ubylo a tak se potkat s více lidmi bývá stále větší problém a když už se potkají, chtějí spolu jít větší výzvy.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo