Hanted píše:jesli to berete takhle tak to opravdu lockněte..
Prostě DP Je a zustane na Hovno.. nic se tu neděje dungy stejny poklady žádný pvp o ničem co víc dodat
jakoze ja ani nehram ale ked pozeram ze 2 dungy sa menily za prazdniny ... ide sa otvarat dooom proste zmien je dost ...
len ty hras asi na druhom servery
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Tyjo, chudák si toho vůbec nevšiml, že loguje na spheru, co běží doma Miroi v laboratoriu - žádný lidi, Mir dungy nedoplňuje, bo jediný co doplňuje je rp forum Madawydanu a .. a ty ho takhle uvedeš do reality. Se dělá jako?
Tyjo, chudák si toho vůbec nevšiml, že loguje na spheru, co běží doma Miroi v laboratoriu - žádný lidi, Mir dungy nedoplňuje, bo jediný co doplňuje je rp forum Madawydanu a .. a ty ho takhle uvedeš do reality. Se dělá jako?
ja som ho nechcel zranit
dufam ze sa to neodrazi na mojej karme ...
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Po vašich názorech tady příjde 100 nových hráču hned no.
Pořád chcete aby tady bylo více hráču, tak něco vymyšlejte ne?
Umíte jen kritizovat a nic víc.
Hanted píše:Po vašich názorech tady příjde 100 nových hráču hned no.
Umíte jen kritizovat a nic víc.
Hurvínek válku. (narážka na to tvé "vymejšlení" - holt vymejšlíš kravinky, se nediv, že lidi pak takhle reagujou)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Alino píše:tunak stale niekto nepochopil ze na dp uz viac ludi nebude bude ludi len ubudat a ubudat dp bezi 7 ci 8 rokov nevim presne kolko a svoje svetle casi ma uz davno za sebov teraz ho caka nevyhnutni koniec kazdi den je menej a menej ludi typujem ze tak do pol roka tu bude denne logvat 40-max 50 ludi do dna
Mno. Na to zase bacha. Tady jsou lidi, kteří na DP hráli ještě v době, kdy server ani neexistoval. Myslím někdy mezi léty 1455-1485
Alino píše:tunak stale niekto nepochopil ze na dp uz viac ludi nebude bude ludi len ubudat a ubudat dp bezi 7 ci 8 rokov nevim presne kolko a svoje svetle casi ma uz davno za sebov teraz ho caka nevyhnutni koniec kazdi den je menej a menej ludi typujem ze tak do pol roka tu bude denne logvat 40-max 50 ludi do dna
Mno. Na to zase bacha. Tady jsou lidi, kteří na DP hráli ještě v době, kdy server ani neexistoval. Myslím někdy mezi léty 1455-1485
jojo to je presne ta doba kdy hunter jeste hral , nekdy okolo roku 1999 prestal a od ty doby prudi jen na foru :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor Dan píše:jojo to je presne ta doba kdy hunter jeste hral , nekdy okolo roku 1999 prestal a od ty doby prudi jen na foru :p
L0L co seš? Já nehrál nikdy, jen jsem pár svejch kamarádíčků gm pozval na pivo a ti o mě roznesli ty zvěsti, že jsem dříve snad měl i nějaký postavy a/nebo dokonce logoval. A já toho od těch dob drze zneužívám, ale stejně přezevšechnu snahu nikoho nezajímám
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Hanted píše:
Já bych napřed udělal účet na fóru, nechal nováčka tak měsíc tady číst a myslím, že by se tak bavil a tolik se toho teoreticky o svete dozvedel, že by hrát začal
*Život je jako bahno......umí v něm chodit jenom svině*