PvP Frakce

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Hanted
Orc Writer
Orc Writer

PvP Frakce

Příspěvek od Hanted »

Zdravím, měl bych nápad který by mohl zlepšit hratelnosti hráčů na O/CH boje.

Nápad je takový Dáte si přihlášku do O/CH guildy, pokud vás vemou tak O/CH leadeři by měli přístup k Stone kde by hráč dostal skill jako je MGR, Healing, resistence. Potom by normálně mohl bojovat.
Dalo by se toho zneužít takže by to fungovalo jenom když máte na sobě štít tak by vám zmíněné skilly "vyrostli". Do dungu by si tento hráč musel dát štít pryč podle pravidel DarkParadise (na PvM dolu a jestli by šel okouknout dung kvuli PK štít by si nechal), jestli to hráč neudělá bude potrestán.

Když O/CH hráč uděla prohřešek tak ho leader vyhodí s guildy a tím by se mu tyto skilly rušili.

Můj nápad jak zlepšit O/CH boje a celkově PvP na shardu.
Ohlasy prosím :D
Naposledy upravil(a) Hanted dne 04.09.2009 20:31:13, celkem upraveno 1 x.
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

A pro njůbíky nb čepičku, co jim dá všechny skilly na max. A až nebudou nb, tak jí musej sundat.
-- Aneb: Přijde mi to jako hloupost.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Hanted
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hanted »

Tobě to příjde jako hloupost a mě jako dobrý nápad, příjdu do Cove a je tam veliky prd nikde se nic neděje prostě je tam teď nuda. Takže možná přilákáš i ty Nbky jak říkaš, ale aspon se bude běhat a ne se nudit.
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Lákalo by to prasata.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Orc Writer

Příspěvek od Hanted »

Jo a jak? Dalo by se to udělat tak aby se to nedalo obejít a nezneuživalo se toho.
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Hanted píše:Jo a jak? Dalo by se to udělat tak aby se to nedalo obejít a nezneuživalo se toho.
jak se da (systemove!) rozeznat, jestli de frakcni hrac do dungu kvuli pvp nebo pvm? protoze jestli se to neosetri systemove, bude to akorat zbytecna prace navic pro gm kontrolovat kdo sel s frakcnim stitem dung..
hemeneks more gadzo vazelina!
Hodmal
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Hodmal »

Tak asi lock ne ? :PP
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Hanted
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hanted »

Dave Lister píše:
Hanted píše:Jo a jak? Dalo by se to udělat tak aby se to nedalo obejít a nezneuživalo se toho.
jak se da (systemove!) rozeznat, jestli de frakcni hrac do dungu kvuli pvp nebo pvm? protoze jestli se to neosetri systemove, bude to akorat zbytecna prace navic pro gm kontrolovat kdo sel s frakcnim stitem dung..

Prostě systemově by se to asi udělat nedalo jedině, kdyby ti co mají štít co přidávají skill by nemohli chodit dung pvp... ( nebo tady napíše nějaká chytrá hlava co by měla dobrý nápad) ale museli by běhat cove pvp po lese atd..a do dungu by chodili normálni frakčni hráči co už teďkom běhají..
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Proste pytlovina.
jit do ch/o kvuli tomu aby mi narostli skilly? No nezlob se na me ale to je fakt hloupost...
A to ze si lidi na pvm sundavaj stity je taky hloupost ...
Za mílí pomoláni si vemu lepsi stit, ale tenhle mam stejnak v baglu pro jistotu.
Za prska si ho klidne nechavma na sobe protoze doopravdy zadny bonusy neprida ... jen to proste vypada hezky a je videt ze plenim jeskyin ve jmenu lorda Brutyše .. treba ...
Jinak nektery tyhle veci zvysujou rewardky tusim takze fak to radsi l0cknete
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Hanted píše:
Dave Lister píše:

Prostě systemově by se to asi udělat nedalo jedině, kdyby ti co mají štít co přidávají skill by nemohli chodit dung pvp... ( nebo tady napíše nějaká chytrá hlava co by měla dobrý nápad) ale museli by běhat cove pvp po lese atd..a do dungu by chodili normálni frakčni hráči co už teďkom běhají..
Tak ono stačí že by to nosili na harv. Popřípadě já bych to udělal hned, pořád nemám mága max... Nb důl zrušenej, založím mága, skočím do frakce a pvp se aktivně účastnit nebudu, jenom mi to vylepší dosavadní harvík :)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Hanted
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hanted »

Amadeus píše:
Hanted píše:
Dave Lister píše: jak se da (systemove!) rozeznat, jestli de frakcni hrac do dungu kvuli pvp nebo pvm? protoze jestli se to neosetri systemove, bude to akorat zbytecna prace navic pro gm kontrolovat kdo sel s frakcnim stitem dung..

Tak ono stačí že by to nosili na harv. Popřípadě já bych to udělal hned, pořád nemám mága max... Nb důl zrušenej, založím mága, skočím do frakce a pvp se aktivně účastnit nebudu, jenom mi to vylepší dosavadní harvík :)

jesli to berete takhle tak to opravdu lockněte.. :D :D
Prostě DP Je a zustane na Hovno.. nic se tu neděje dungy stejny poklady žádný pvp o ničem :D co víc dodat
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

docela kravina a nemuze to vyjit :) ale libilo by se mi jen tak zkusit maga na harveni a za tyden zase nekra.. podle naladicky :)
Hanted
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hanted »

Night Storm píše:docela kravina a nemuze to vyjit :) ale libilo by se mi jen tak zkusit maga na harveni a za tyden zase nekra.. podle naladicky :)
Psal sem tady něco o harvení? NE ale hlupáci melou pokaždé to své a neumí napsat normalní názor díky.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

A co chceš za normální názor? Asi tě naštvu, ale i gm tým ti potvrdí, že realizovat něco takového je v podstatě nemožné. Jestli si chceš užít pvp, aniž bys trénil sklilly, zkus nějaký pvp server. Ale teď nevím, jestli nějaké dp pvp vůbec ještě funguje...ale to už je jiný problém.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

LOL Papez chce souhlasit s GM teamem.

Chyba v Matrixu?
Nexios
Hanted
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hanted »

Papez píše:A co chceš za normální názor? Asi tě naštvu, ale i gm tým ti potvrdí, že realizovat něco takového je v podstatě nemožné. Jestli si chceš užít pvp, aniž bys trénil sklilly, zkus nějaký pvp server. Ale teď nevím, jestli nějaké dp pvp vůbec ještě funguje...ale to už je jiný problém.
Bral jsem to jako způsob lákání hráčů aby se tady třeba vrátili i starší hráči. A PVP si chci užít ale problém je v tom že nikdo v cove PvP neběhá, jestli tam denně zajdou 2 modraci a jedno PK tak to už je moc.
A pvp server teďkom žádný neběží.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Hanted píše:Psal sem tady něco o harvení? NE ale hlupáci melou pokaždé to své a neumí napsat normalní názor díky.
nepsal ale jak bys mi v tom pripadne zabranil? kdyz bych si obcas zabehal pvp a jinak bych si s hodinou starym magem mohl zaharvit priserky..?

jsem hlupak kdyz poukazuju na chyby tveho napadu? oukej pro me za me :)
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Hanted píše:
Bral jsem to jako způsob lákání hráčů aby se tady třeba vrátili i starší hráči. A PVP si chci užít ale problém je v tom že nikdo v cove PvP neběhá, jestli tam denně zajdou 2 modraci a jedno PK tak to už je moc.
A pvp server teďkom žádný neběží.
Ze by konecne pk pochopili ze cove neni pro ne ? :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Sloužení ve frakce je výsada sama o sobě. Aby si tam chodil každej pro štít a full skilly, to je snad vtip, ne? Podle mě kravina
Nofx
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nofx »

pvp by se třeba i hrálo ,ale žádný PK už to nebaví běhat proti modrákům , co maj x,y výhod než oni.
Odpovědět