Craftsman

Odpovědět
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Omlouvám se že měním téma: jak se přešívají kovové roby na dámské? Mám max tailoring, craft robu na sobě, refashion tools, craftku a pokouším se přešít např. Silver robe, Black robe nebo Blood robe. Pokaždé s výsledkem "Tuto robu nedokazes presit". Kde je chyba, že to nejde?
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Papez píše:Ne, nebudou se zakládat topicy, že craftky kradou pk. Teď jsou jen o tom, že nic nevydrží a komplikuje to výrobu. Ale ten orgasmus, když se nějakémuu rozpadne roba za čtvrt milionu, protože ho něco praštilo, některým evidentně stojí za to.
Komplikuje to výrobu? Jak? (opravdová otázka mezi námi). Když jsem naposledy dělal craftku, cca půl roku zpět, pro někoho, tak se prostě vyrobila jako ostatní, zkontroloval MB durabku, ano 0/0 jak jsem předpokládal. Ano zničí se, když do tebe něco praští, prostě si na ni musíš dávat bacha, nenosit ji venku, na trh, kde je ti stejně k prdu. Roba se obléká, když ji používáš a nevím jak ty, já craftím jedině a jedině doma. Tam mě fakt nemá co ohrozit.

To Hunter:Koupím za mamon :shock: :shock: :shock:

Edit: To Papez: mňo jedná se o robu, ne o brnění. Zkus krejčovskou pannu. Hádám teda, protože teď UO lognout nemám kde, abych to vyzkoušel.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Mesmeric píše:
Papez píše:Ne, nebudou se zakládat topicy, že craftky kradou pk. Teď jsou jen o tom, že nic nevydrží a komplikuje to výrobu. Ale ten orgasmus, když se nějakémuu rozpadne roba za čtvrt milionu, protože ho něco praštilo, některým evidentně stojí za to.
Komplikuje to výrobu? Jak? (opravdová otázka mezi námi). Když jsem naposledy dělal craftku, cca půl roku zpět, pro někoho, tak se prostě vyrobila jako ostatní, zkontroloval MB durabku, ano 0/0 jak jsem předpokládal. Ano zničí se, když do tebe něco praští, prostě si na ni musíš dávat bacha, nenosit ji venku, na trh, kde je ti stejně k prdu. Roba se obléká, když ji používáš a nevím jak ty, já craftím jedině a jedině doma. Tam mě fakt nemá co ohrozit.
Špatně jsme si rozuměli, myslel jsem výrobu ostatních věcí, když už člověk craftku nemůže nosit volně venku, aby se nerozbila, a musí dělat věci doma.

Jinak s kovovkama je problém: krejčovskou pannou nejdou, a když na ně zkusím refashion tools, tak sice píšou, že jsou i na kovové róby, leč napíšou že to nejde ('Tento předmět nelze předělat'), ačkoliv s verite pánská hruď s nimi například šla. Nejde mi silver robe, golden robe, black rock robe ani blood robe. Nevím, kde je chyba.
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Jasně no...každej nb kraft co si horko těžko našetří na kraftku má aji svůj vlastní barák kde si ji může teda nasadit a používat....

Všem vám to nevadí jen proto, že máte róbu starou ještě s durabkou - i já ji mám, ale vadí mi to právě kvůli lidem na který vy už nemyslíte. Je tu kupodivu i hodně lidí, kteří nečtou novinky několik let doazadu(edit: přepadá mě neblahý tušení, že tohle v novinkách ani nebylo) a neví, že něco takovýho jako zničení po první ráně je vůbec možný a když už kraftku koupí a zničí jim ji první závidějící člověk co je potká...fakt super 300k v kanále.

Další věc je kraftka ve fire, ale to už je zbytečný řešit, někde sem to tu nedávno vytahoval.
Naposledy upravil(a) Myth dne 28.08.2009 12:44:51, celkem upraveno 1 x.
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Papez píše:Omlouvám se že měním téma: jak se přešívají kovové roby na dámské? Mám max tailoring, craft robu na sobě, refashion tools, craftku a pokouším se přešít např. Silver robe, Black robe nebo Blood robe. Pokaždé s výsledkem "Tuto robu nedokazes presit". Kde je chyba, že to nejde?
Nedaji se presivat.. Uz jsem za to lobovala, vykvakli se na me.
Show is over motherlovers!
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Myth píše:Jasně no...každej nb kraft co si horko těžko našetří na kraftku má aji svůj vlastní barák kde si ji může teda nasadit a používat....

Všem vám to nevadí jen proto, že máte róbu starou ještě s durabkou - i já ji mám, ale vadí mi to právě kvůli lidem na který vy už nemyslíte. Je tu kupodivu i hodně lidí, kteří nečtou novinky několik let doazadu(edit: přepadá mě neblahý tušení, že tohle v novinkách ani nebylo) a neví, že něco takovýho jako zničení po první ráně je vůbec možný a když už kraftku koupí a zničí jim ji první závidějící člověk co je potká...fakt super 300k v kanále.
Jn stejně jako každej rang co jde tamovat zosty a nechá se pojet. Very sad.
Jo a znáš rčení, že chybami se člověk učí?? Předpokládám, že kdo si nedával bacha a nechal si ji jednou zničit, už tuhle chybu nikdy nezopakuje. A ještě něco...podle toho co tu vyprávíte, tak po světě chodí lidi, co mají nakliklou šipku aby okamžitě, když vidí crafta, tak ji do něj pustili, aby mu zničili craftku. Přitažené za vlasy, vskutku. Jediná rada-nenos ji na trhu. Tam se tím někteří lidi doopravdy baví.

To Papez:Hold smůla, emancipace ještě DP úplně nezasáhla :-D
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Mesmeric píše: Jo a znáš rčení, že chybami se člověk učí??
Ale jen blbec se učí chybami vlastními.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Mesmeric píše: Jn stejně jako každej rang co jde tamovat zosty a nechá se pojet. Very sad.
Jo a znáš rčení, že chybami se člověk učí?? Předpokládám, že kdo si nedával bacha a nechal si ji jednou zničit, už tuhle chybu nikdy nezopakuje. A ještě něco...podle toho co tu vyprávíte, tak po světě chodí lidi, co mají nakliklou šipku aby okamžitě, když vidí crafta, tak ji do něj pustili, aby mu zničili craftku. Přitažené za vlasy, vskutku. Jediná rada-nenos ji na trhu. Tam se tím někteří lidi doopravdy baví.
Rangy bych sem nepletl, když řešíme krafty. A pokud je sem fakt chceš plést tak bych ti na to zkusil říct, že si takovej rang může vybrat jestli si ten taming natréní na 100 a pak pude na zostu bez róby (tím myslím, zostu kterej má náročnost 85, taming nemám takže netuším, jestli se respují i takoví, který bez roby netamneš).

Já prostě nechápu na co lidem přidávat další nasrávací věc, když už jich je tady tolik. Jasně, že to s tím rozbíjením není tak horký, ale jde o to, že ta možnost tu je, a je to tak strašně jednoduchý přijít o docela drahou věc kvůli ničemu. Nebo je kraftění v gz/na trhu tak strašně špatná věc, že se to musí redukovat?
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Dudek píše:
Ale jen blbec se učí chybami vlastními.
Pod to se ti klidně podepíšu. Taky jsem viděl, jak někdo blbnul a zničil si craftku, od té doby ji střežím jako oko v hlavě a přišel jsem o ni jenom vlastní chybou, že jsem byl AFK.
Myth píše:Já prostě nechápu na co lidem přidávat další nasrávací věc, když už jich je tady tolik. Jasně, že to s tím rozbíjením není tak horký, ale jde o to, že ta možnost tu je, a je to tak strašně jednoduchý přijít o docela drahou věc kvůli ničemu. Nebo je kraftění v gz/na trhu tak strašně špatná věc, že se to musí redukovat?
Je to jednoduché, mít durabku vyšší než 0/0, tak se při ní fakt dá přijít jedině při AFK kontrole. Takhle si alespoň každý musí dávat bacha. Jinak craftění na trhu je podle mě docela rizikové s ohledem na všechny ty lidi kolem, bych se bál docela i fizzu.
Prostě tahle durabka byla zavedena ze zřejmého důvodu a svůj účel plní, když je doteď. To máš jako se saláty, už se zdá že tahle změna zústane napořád, což zase vadí mně, ale co nadělám.
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Nevím. Já s craftkou kopal když sem ještě neměl 100 miningu abych kopal něco lepšího než na co mi skill stačil...teď je něco takovýho nemožný, protože první monstrum co vyskočí ti kraftku zničí. Kvůli tomu sem dělal mining u krafta. Jinak bych kopal s warem...

To, že se o ni nedalo přijít je fakt hrůza. Mám plnou banku blbostí o který taky nikdy nepříjdu protože je nikam nevytáhnu...nezavedem jim určitou trvanlivost, aby se meče otupily a róby zhnily? Podle mě je to prostě naprostej nesmysl.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Hajek II. píše:Tak v tom pripade nevim proc ta roba porad pridava Lumber a Mining kdyz se to na to neda pouzivat. A s makrem na sundavani roby dete nekam:).
nepsalo se tady někde, že když kopeš nebo sekáš s craft robou, nemá to skoro žádný/žádný vliv?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Mesmeric píše:... Jinak craftění na trhu je podle mě docela rizikové s ohledem na všechny ty lidi kolem, bych se bál docela i fizzu.
...
Mne prijde ze na tom trhu jsem toho profizoval min nez sam v klidu doma v baraku:p..
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Hajek II. píše:
Mesmeric píše:... Jinak craftění na trhu je podle mě docela rizikové s ohledem na všechny ty lidi kolem, bych se bál docela i fizzu.
...
Mne prijde ze na tom trhu jsem toho profizoval min nez sam v klidu doma v baraku:p..
jestli tam v baraku mas vic lidi/itemu nez na trhu tak se ani nedivim :D
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

Hunter píše:Prodám róbu.
cia je ta stránka ?
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Revenge
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revenge »

Myslim že tyhle posty jsou dost OT
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Podle me je nulova durabka u craft robky blbost
O ostatni robky se da prijit jen na kradez, nebo vyleh, rozbiti se asi nestihne
Nevim proc a komu bylo tak desne v trnem v oku, ze craft nema duvod chodit dung v robce a tim mit moznost o ni prijit a tak udela tuhle super vec, ze da nula durabku a ceka na nakeho pitomce ktery to nevi
To, ze craft nemuze o robku prijit je opravdu desne zlo to muselo bejt bezesnych noci nez se objevil napad nula durabka
To uz spis nakej quest kde by se robka musela odevzdat, ale to je stejny jako by se davali 4 cobby(nakej ten fiz pri vyrobe) jestli je tak desny, ze crat o ni jinak prijit skoro nemuze
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Pheme píše:O ostatni robky se da prijit jen na kradez, nebo vyleh, rozbiti se asi nestihne
Tak to je pekna blbost, za wara teda robky spis rozbijim, nez ze bych o ne prichazel ...
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Pheme píše:Podle me je nulova durabka u craft robky blbost
O ostatni robky se da prijit jen na kradez, nebo vyleh, rozbiti se asi nestihne
Nevim proc a komu bylo tak desne v trnem v oku, ze craft nema duvod chodit dung v robce a tim mit moznost o ni prijit a tak udela tuhle super vec, ze da nula durabku a ceka na nakeho pitomce ktery to nevi
To, ze craft nemuze o robku prijit je opravdu desne zlo to muselo bejt bezesnych noci nez se objevil napad nula durabka
To uz spis nakej quest kde by se robka musela odevzdat, ale to je stejny jako by se davali 4 cobby(nakej ten fiz pri vyrobe) jestli je tak desny, ze crat o ni jinak prijit skoro nemuze
To není blbost, vždyť to přece vymyslel gm tým a ten má jen samé skvělé nápady! Kolikrát nám to má Wilson ještě opakovat!? Ještě bude muset sprostý na tvoji tvrdohlavost a nepoddajnost a dostaneš ban, jelikož jsi rozzlobil nejaktivnějšího mluvčího gm týmu! S gm týmem se nediskutuje, jestli se ti něco nelíbí, prý máš táhnout na Kelevar.

No myslím, že tady můžem napsat třeba ještě 50 stránek na toto téma, sklidíme nic víc než jen ignoranci. Sice je to blbost, ale bohužel prostě z principu se to měnit nebude. Nějaké otázky?
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:Bla bla bla
Takze kdyz tu jeden (nebo par lidi) zacne brecet, ze je neco spatne nastaveny, ikdyz zbytek hracu i Gmek (jakozto spravcu servru) to vidi naopak, tak ale pravdu jako ma nas nejchytrejsi papez, a je to proste blbost a melo by se to zmenit, doufam ze takhle places i v rl, kdyz je neco jinak, nez se ti libi, ze je to proste blbost a spatne ...
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše:
Papez píše:Bla bla bla
Takze kdyz tu jeden (nebo par lidi) zacne brecet, ze je neco spatne nastaveny, ikdyz zbytek hracu i Gmek (jakozto spravcu servru) to vidi naopak, tak ale pravdu jako ma nas nejchytrejsi papez, a je to proste blbost a melo by se to zmenit, doufam ze takhle places i v rl, kdyz je neco jinak, nez se ti libi, ze je to proste blbost a spatne ...
Ano Wilsone, máš naprostou pravdu. Jsme banda nepřizpůsobivých ubrečenců otravující vzduch pseudologickými argumenty, které nikoho nezajímají.
*You see Papez vzal kapesník a šel se vybrečet k mamince, protože ho nikdo nemá rád*
Odpovědět