Dotázek s lvl 1 mapkami

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Nakai píše:
Inkvizitor Dan píše:( a ne ze mi v krizovce rang oddela pul vypravy tim, ze 3x fizzne sum na odtarget )

Klamak!=))
jj v pride ho fakt hodis no :roll: jako hodis, ale to gmka nevidej moc radi ...
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

a ja mylsim ze za wara zahraju porad stejne jesli mam nebo nemam cobovku :(
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

King píše:a ja mylsim ze za wara zahraju porad stejne jesli mam nebo nemam cobovku
Tak to je zase fakt. Za wara koneckonců zahraješ stejně ať už máš v ruce +9 hálu nebo +1 pitchforky.

A teď už jen zase záleží žejo, jestli seš v tý výpravě proto, abys dělal dmg, nebo proto, abys dělal, že děláš dmg.
Nexios
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Hunter píše:
King píše:a ja mylsim ze za wara zahraju porad stejne jesli mam nebo nemam cobovku
Tak to je zase fakt. Za wara koneckonců zahraješ stejně ať už máš v ruce +9 hálu nebo +1 pitchforky.

A teď už jen zase záleží žejo, jestli seš v tý výpravě proto, abys dělal dmg, nebo proto, abys dělal, že děláš dmg.
zasadne chodim wara abych nedelal dmg, urcite si me za wara nekdy videl
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Odpovědět