Ahoj lidi, mám na vás dotaz: kdo chodtíte pravidelně lvl 1 mapky, padlo někomu od revize lootu z tribal archera nějaká rangers část? A dále, z tribal mága jste měli štěstí i na něco jiného než +15 studded tunicu? Díky.
Z tribal archera uz jsem nevidel vypadnout rangers nekolik let. Priklanel bych se k nazoru, ze uz to z nich nepada, protoze v posledni dobe to zaclo dost padat z lvl 9. Ale v jistym dungu mas takovyho silnejsiho tribal archera s uzasnym respem z kteryho to pada.... a to dokonce tolik, ze neni problem se v ty mistnosti trocha zdrzet a mit za hodku komplet...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Ja to tam harvit nechodim, ale kdyz je ten resp tak rychlej, ze jich zabijes 8 nez se z ty mistnosti dostanes a padne ti 3x rangers, tak kdo by odmitl, ze jo
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Ještě bych měl dotaz: komu padlo poslední dobou na lvl 1 mapce ze spider kinga cobwebb? Nemyslím na harvu, to i nám padne častěji cob ze spider kinga než z mirrora v TK, ale na lvl 1 mapce mě osobně už nepadl cob ani nepamatuju. Díky.
Papez píše:Ještě bych měl dotaz: komu padlo poslední dobou na lvl 1 mapce ze spider kinga cobwebb? Nemyslím na harvu, to i nám padne častěji cob ze spider kinga než z mirrora v TK, ale na lvl 1 mapce mě osobně už nepadl cob ani nepamatuju. Díky.
Asi pred pul rokem sem vyharvil kolem 150 lvl 1 mapek a cob mi padnul 2x tusim. Rangers mi nepadlo ale kamosoj jo.
Ja myslim ze nema cenu resim co pada nebo neapada na lvl1, loot je z toho docela dobrej a obcas potesi naky ten cob nebo +1 heather ci +1 zbran ktera se přetaví na MC. Osobne bych vic uvital tech +1 zbrani pac za tech 150 map jsem slozil tak 3K MC a za to neni ani +7 zbran.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Padaj vubec coby z spider kingu jeste??? Vim jak jsem jich na harvil treba 10 za den ale to se prodavali za 15K:)
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...