Tovíš, každej, kdo se votočil ve Strangers a vodešel je automaticky hvězda hvězd - popřete to)Beruska píše:Rika hrac, kteryho jsem nikdy nepotkalKing píše: aspon uz to konecne nejsi ty to by te melo těšit
Ubožáčci
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ano jsem zelenac na dp me nikod nezna a na nick ktery sme mel sme dostal banBeruska píše:Rika hrac, kteryho jsem nikdy nepotkal, nebo se stydi udelat si acc na foru stejnojmenne se svoji hlavni postavou? Ty budes nejspis nejakej znalec zase co? Vzdyt ani nevis kdo jsem a co hraju, tak co tu matlas?King píše:aspon uz to konecne nejsi ty to by te melo těšitBeruska píše:Muzu ti rict, ze frakce se mi posledni dobou (nezavisle na runach, v tom oni prsty svym zpusobem nemaji, jen se snazi co nejlepe vyuzit dannou situaci, coz by delal asi kazdej) tak zhnusila, ze ikdybych chtel, tak bych se stydel nosit zkratku lidi, co bezne zabihaji do gz i v presile, logoutuji z boje, hk, rk, naprosto bezna zalezitost, proste celkove to je momentalne nejvetsi pvp spina, co je.

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
King píše:Takze mi nejak jinak vysvetlis, proc si me beres do huby? Zrovna me, kterej opravdu neprasim?Beruska píše:Rika hrac, kteryho jsem nikdy nepotkal, nebo se stydi udelat si acc na foru stejnojmenne se svoji hlavni postavou? Ty budes nejspis nejakej znalec zase co? Vzdyt ani nevis kdo jsem a co hraju, tak co tu matlas?King píše: aspon uz to konecne nejsi ty to by te melo těšit
ano jsem zelenac na dp me nikod nezna a na nick ktery sme mel sme dostal ban
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
nemusim te znat ... (ale znam), takze ty mi tvrdis ze nejsi prase takze si nikdy nedal hk rk fulla ? pokud ne tka se ti omlouvam pokud jo tak si stejne prase jako ja nebo jakekoliv pekacko
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se teda ptas, tak jsem tu uz kdesi psal, hk nikdy, rk lidem, co me opravdu zle zprasili a lootim, protoze je to ma obziva - za to se fakt necitim, jako prase, v porovnani s tim, co mi delaj modraci.King píše:nemusim te znat ... (ale znam), takze ty mi tvrdis ze nejsi prase takze si nikdy nedal hk rk fulla ? pokud ne tka se ti omlouvam pokud jo tak si stejne prase jako ja nebo jakekoliv pekacko
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ze se tak necitis ty neznamena ze nejsi zlatoBeruska píše:Kdyz se teda ptas, tak jsem tu uz kdesi psal, hk nikdy, rk lidem, co me opravdu zle zprasili a lootim, protoze je to ma obziva - za to se fakt necitim, jako prase, v porovnani s tim, co mi delaj modraci.King píše:nemusim te znat ... (ale znam), takze ty mi tvrdis ze nejsi prase takze si nikdy nedal hk rk fulla ? pokud ne tka se ti omlouvam pokud jo tak si stejne prase jako ja nebo jakekoliv pekacko
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
jinak co ? napises me vyhruzneho smajlika ? nebo neco vic ? zvetsis pismo ? pouzijes barvu ? jaky mam strachInkvizitor Dan píše:Berucha vazne prase neni a nikdy nebyl, a patri k lidem s kterejma bylo vzdycky radost hrat pvp, toz bych di doporucoval drzet usta pane King :p

- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Tak treba uz jen ze slusnosti s ohledem na tvuj pvp skill by to nebylo od veci :pKing píše:jinak co ? napises me vyhruzneho smajlika ? nebo neco vic ? zvetsis pismo ? pouzijes barvu ? jaky mam strachInkvizitor Dan píše:Berucha vazne prase neni a nikdy nebyl, a patri k lidem s kterejma bylo vzdycky radost hrat pvp, toz bych di doporucoval drzet usta pane King :p
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
to sme zase v skolke ze si musime hovorit "lebo co?" ?King píše:jinak co ? napises me vyhruzneho smajlika ? nebo neco vic ? zvetsis pismo ? pouzijes barvu ? jaky mam strachInkvizitor Dan píše:Berucha vazne prase neni a nikdy nebyl, a patri k lidem s kterejma bylo vzdycky radost hrat pvp, toz bych di doporucoval drzet usta pane King :p
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
slusnost ? to na tomhle forku a ve hre je ? neco takoveho sem si nevsimLucky píše:Tak treba uz jen ze slusnosti s ohledem na tvuj pvp skill by to nebylo od veci :pKing píše:jinak co ? napises me vyhruzneho smajlika ? nebo neco vic ? zvetsis pismo ? pouzijes barvu ? jaky mam strachInkvizitor Dan píše:Berucha vazne prase neni a nikdy nebyl, a patri k lidem s kterejma bylo vzdycky radost hrat pvp, toz bych di doporucoval drzet usta pane King :p
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Nebejt zaplavy nevychovanej hulvatu jako si ty, tak by se ty slusny posty tak neztracely.King píše:slusnost ? to na tomhle forku a ve hre je ? neco takoveho sem si nevsimLucky píše:Tak treba uz jen ze slusnosti s ohledem na tvuj pvp skill by to nebylo od veci :pKing píše: jinak co ? napises me vyhruzneho smajlika ? nebo neco vic ? zvetsis pismo ? pouzijes barvu ? jaky mam strach
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
to shart mas pravdu sme ten nejlepsiShadowsong píše:no wai. kapr prece nikdajz nezvanil a ani nezvani . . . ^^Miky Mora píše:Nehádejte se s Keeperem, dyť on je přece tak TOP, až mu leze na mozek, že píše takový žvásty.
to shadozlodej je lepsi zvanit nez okradat lidi

- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
cy ve vam to jeste nedoslo ? chodil sem s amonthii dokud si tam na forko mel pristup ty a quinius tak se pojizdelo a pak uz ne ? furt ti to nedochazi ? skus popremysletWrall Nightmare píše:A kde je na tom tvym zebricku hodnot praskani vyprav?King píše:to shadozlodej je lepsi zvanit nez okradat lidi