Ubožáčci

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Beruska píše: Djw byli tak uzasni proc presne?
treba ze to umeli hrat? a davali si jak ty pises X vs 1/2/3/4 :p
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Big Bud píše:
Beruska píše: Djw byli tak uzasni proc presne?
treba ze to umeli hrat? a davali si jak ty pises X vs 1/2/3/4 :p
No... neradno polemizovati, toto neberu jako argument :-p
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

no dobre, tak argument sem nebo tam, ale byli to aspon normalni typci se kteryma byla sranda.. to se o tobe zrejme rict neda..:p
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Big Bud píše:no dobre, tak argument sem nebo tam, ale byli to aspon normalni typci se kteryma byla sranda.. to se o tobe zrejme rict neda..:p
Rikas, ikdyz me vubec neznas, ani ja tebe... zeru takovyhle lidi :D
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

ja ta nepoznam, ale to tvoje 24/7 campanie na HB mi stale bilo do oci. Jak si stale behaval s Kobrou ci jak sa volal ten pojebanec co mi lootol moje golden brnko na ktore som sporil 2 dni :P
clear brainwashing
dNb prezents
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Beruska píše:
Rikas, ikdyz me vubec neznas, ani ja tebe... zeru takovyhle lidi :D
protoje tam to slovicko "zrejme" a to poukazuje na to ze cerpam z toho, ze te znam jenom z prispevku jaky pises sem..:)
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Legend Of Pain píše:ja ta nepoznam, ale to tvoje 24/7 campanie na HB mi stale bilo do oci. Jak si stale behaval s Kobrou ci jak sa volal ten pojebanec co mi lootol moje golden brnko na ktore som sporil 2 dni :P
Jak ja to miloval :)
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

jojo na taketo veci sa spomina s usmevom :)
clear brainwashing
dNb prezents
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

beruska ty si berushka?co zjizdi nb postavy v stokach?:)

djw neboli uzasny,to som nepovedal,ale vedeli to hrat,nie len stylom vycihame dung,naletime tam,ked uz ich melu potvory tak pridame tiez svoju trosku

nie som pvper,sem tam to zapnem,ale ked vidim to pvp v cove,to je pravda ze je naprd
moj skromny nazor je ze tomu silne uskodilo viacmenej zrusenie pvpcka okolo britain hb
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Vite ono je sice hezky ze se furt rika ze ty driv jo to byly skileri ale musite si uvedomit ze dneska ma s pvp skusenost daleko vic lidi nez pred casem kdy sem jeste zazil veci ze jeden clovek vbehnul na 7 lidi (co neumeli pvp) a treba 4 slozil kdyz si nebyly pomalu schopny hodit sipku.

Ale dneska je situace jaksi jina.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Anger píše:Vite ono je sice hezky ze se furt rika ze ty driv jo to byly skileri ale musite si uvedomit ze dneska ma s pvp skusenost daleko vic lidi nez pred casem kdy sem jeste zazil veci ze jeden clovek vbehnul na 7 lidi (co neumeli pvp) a treba 4 slozil kdyz si nebyly pomalu schopny hodit sipku.

mas to jako s pvm kdysi se taky v despu umiralo na titany a dred birdy :( ted uz hold musi byt lecici draci lllka arachove a podobne veci a stejne se neumira
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

to by pomohli nejak osefovat verdata no, jakmile by sa zacalo hrat s vysokymi stenami trosku by sa to viac zacalo selektovat (rozumej hebat :p )
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Anger píše:Vite ono je sice hezky ze se furt rika ze ty driv jo to byly skileri ale musite si uvedomit ze dneska ma s pvp skusenost daleko vic lidi nez pred casem kdy sem jeste zazil veci ze jeden clovek vbehnul na 7 lidi (co neumeli pvp) a treba 4 slozil kdyz si nebyly pomalu schopny hodit sipku.

To mas pravdu... situace je jina, ale me teda osobne spis stve to, ze tu lidi, co ty pk hraji, maji navrhy, co s tim delat, jak tu situaci nejakym zpusobem zase vyrovnat, ale akorat se jim sere na hlavu, protoze je jich mensina a ikdyz ty napady mnohdy vubec nejsou spatny, upadnou v zapomneni.

(ano, brecim a vy jste uzasni)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Beruska: Jaké jsou konkrétně ty nápady? Aby se někdo x času dělal s nějakou pk frakcí, která by změnila akorát tak zkratku za jménem některým pk postavám? Tohle se už tady někde řešilo a nikdo z vás tam nenapsal zádnou koncepci toho, jak by to mělo fungovat a co kde by byl vlastně ten přínos a změna. Pokud jsem teda něco světoborného nepřehlédl.

No a ty další "hotové" nápady? Budeš tak hodný a zesumarizuješ mi (nám) to sem do jednoho postu? Díky.
Nexios
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Proc bych mel Huntere? Stejne to nikam nepovede a ty to vis stejne dobre, jako ja... Kdybych tu neco nasel, nebo navrhl koncepci, ktera by se libila me, stejne to potopite, chapes to? Proc bych se tu teda mel namahat? Ja uz jsem to vzdal, jen si tu tak brecim, protoze me to stve. Dokud proste neprijde GM, ktery bude aspon trochu simpatizovat s elementem pk, jako rovnocenne skupiny k modrakum, zadne koncepty nemaji smysl.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Proč bys měl? Protože se tu pořád oháníš tím, kolik je hrozně nápadů - ale když se někdo zeptá konkrétně, tak najednou už to nemá cenu vypisovat. Já, víc než hodně jiných lidí, jsem pro oživení a zezábavnění pk hry. Problém je, že prostě nikde nevidím ty skvělé nápady, kterými se tu zaštiťuješ.

A proto ne, nechápu to.
Nexios
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Hunter píše:Proč bys měl? Protože se tu pořád oháníš tím, kolik je hrozně nápadů - ale když se někdo zeptá konkrétně, tak najednou už to nemá cenu vypisovat. Já, víc než hodně jiných lidí, jsem pro oživení a zezábavnění pk hry. Problém je, že prostě nikde nevidím ty skvělé nápady, kterými se tu zaštiťuješ.

A proto ne, nechápu to.
Paklize jsi jeden z tech mala, kteri jsou pro oziveni a zezabavneni pk hry, dobre vis, jak to s timhle na dp je. Priznavam, nejsem takovej forumomil, abych cetl vsechno a zrejme teda tech napadu tolik nebylo, jak rikas, ale ty bys zkusil neco na mym miste navrhnout? Myslis ze by se to chytlo? Tady? Ikdyz si myslim, ze jako hrac, co pvp fakt hraju, ikdyz treba ne nejak uzasne, tak ale porad, vzdy kdyz lognu a ve vsech moznych podobach, bych treba mohl mit objektivni pohled na to, co by se dalo a nedalo udelat, proste mi chybi motivace. Protoze, jak uz jsem zminoval, vis, jak tu tyhle veci maji vsichni radi.
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

meles akorat sracky, driv se ti pvp libilo bo jsi neznal vsechny veci ted znas vsechno a si z toho znudeni, driv jen byla zona hb tedka je cv , nic vic nic min, ani driv pk nemeli zadne vyhody jako tedka(nezminuju dobu al hazerda :p) ale je to proste stejny akorat si uz jinej clovek a beres to uz uplne jinak
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Prdlajs... pvp slo od ty doby doriti hodne... lognout jen tak pkacko a jit se probehnout uz je dneska cistej masochismus. Nemam na icku pet kamosu na pojizdeni dungu, tudiz logovat neco jinyho nez maga/negra nema vubec smysl.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Hunter píše:Beruska: Jaké jsou konkrétně ty nápady? Aby se někdo x času dělal s nějakou pk frakcí, která by změnila akorát tak zkratku za jménem některým pk postavám? Tohle se už tady někde řešilo a nikdo z vás tam nenapsal zádnou koncepci toho, jak by to mělo fungovat a co kde by byl vlastně ten přínos a změna. Pokud jsem teda něco světoborného nepřehlédl.

No a ty další "hotové" nápady? Budeš tak hodný a zesumarizuješ mi (nám) to sem do jednoho postu? Díky.
Nejsem sice beruška, ani nechcu dělat jakože vim jak spravit DP PvP, ale tak třeba:
Zavést rewardu pro PK (to si myslim, že je hodně velkej stimul)
Udělat nějakou takovou základnu či stanovisko pro PK. Dneska jsem se byl jen tak projít po přírodě a hledal kde se co změnilo a na ice ostrově (nad majákem) sem třeba našel takovej krásnej nevyužitej hrad, ke kterýmu by se dal nějakej port. Mohl by tam byt nějakej stoun , kterej by třeba vykupoval reward coiny, když by se ta rewarda zavedla. Tím pádem by to i rozšířilo hrací pvp pole a chodili by tam i modráci co mají zájem o pvp, když by věděli, že tam PK mají jakoby domeček přístupný všem barvám.
Dále bych určitě omezil už tak přehnanou funkci OCH run (vim, že je to ohraná písnička).
-Kopaly by na určitý místo v dungu
-Jedno kopnutí a dost (timer třeba jedna minuta od prvního kliku)
- Určitě by nekopaly na hlavy PK, který už v tom dungu dávno nejsou. Jen málo věcí je totiž zábavnějších než když po 15 minutách co už dávno v dungu nejste na vás naskáče 10 frakcí (funguje to i na ducha).
No a to bych byl spokojenej:).
Další nápady nechám ostatním kreativním hlavám :p
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Odpovědět