Trpaslicon 09

Záležitosti hráčské komunity (srazy, IRC a podobně)
Odpovědět
Freak
Book Snake
Book Snake

Trpaslicon 09

Příspěvek od Freak »

Uvidíme se? :)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

I bych klidně a celkem i rád. Ale zaprvně jsem maximálně tak junior_zasvěcenec, spíš ještě mnohem míň, takže by si ze mě všichni dělali srandu, že nic neznám .. ale tak to by zas nevadilo. No ale zadruhé asi není s kým. Jo a zatřetí už něco mám domluvenýho, ale tak to by se asi dalo .. no .. propřemejšlim ještě plusy a mínusy. Ale zatím se zdá, že polovina argumentů je pro, ale třičtvrtě jich je proti (ale jo, chápu, že polovina a třičtvrtě je už jedno_a_čtvrt jablíčka).
Nexios
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

A co se tam jako deje? Trpaslika znam nazpamet vsechny dily, tak jako nvm cim by me to mohlo jeste obohatit. Serial je to skvelej, ale tech dilu neni tolik a rozhodne zdaleka nedosahujou postmoderny ala Simpsonovy nebo Futurama kde sou 3 odkazy nebo fory na kazdym stopscreenu.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Jestli bude seminář o perspektivách hřebíku, tak se ukážu :P
Smrt všem !
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

Hunter píše:I bych klidně a celkem i rád. Ale zaprvně jsem maximálně tak junior_zasvěcenec, spíš ještě mnohem míň, takže by si ze mě všichni dělali srandu, že nic neznám .. ale tak to by zas nevadilo. No ale zadruhé asi není s kým. Jo a zatřetí už něco mám domluvenýho, ale tak to by se asi dalo .. no .. propřemejšlim ještě plusy a mínusy. Ale zatím se zdá, že polovina argumentů je pro, ale třičtvrtě jich je proti (ale jo, chápu, že polovina a třičtvrtě je už jedno_a_čtvrt jablíčka).
tak vytvorime nejakou udernou skupinu vojaku a zautocime na trpaslikon pod rouskou deniho svetla celne primo prez minove pole,ne? :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Všechno důležitý je tady : http://trpaslicon.cervenytrpaslik.cz/index.html :)
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Verdilith píše:
Hunter píše:I bych klidně a celkem i rád. Ale zaprvně jsem maximálně tak junior_zasvěcenec, spíš ještě mnohem míň, takže by si ze mě všichni dělali srandu, že nic neznám .. ale tak to by zas nevadilo. No ale zadruhé asi není s kým. Jo a zatřetí už něco mám domluvenýho, ale tak to by se asi dalo .. no .. propřemejšlim ještě plusy a mínusy. Ale zatím se zdá, že polovina argumentů je pro, ale třičtvrtě jich je proti (ale jo, chápu, že polovina a třičtvrtě je už jedno_a_čtvrt jablíčka).
tak vytvorime nejakou udernou skupinu vojaku a zautocime na trpaslikon pod rouskou deniho svetla celne primo prez minove pole,ne? :p
To je přesně to, co by nejmíň čekali :)
Odpovědět