Trpaslicon 09
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
I bych klidně a celkem i rád. Ale zaprvně jsem maximálně tak junior_zasvěcenec, spíš ještě mnohem míň, takže by si ze mě všichni dělali srandu, že nic neznám .. ale tak to by zas nevadilo. No ale zadruhé asi není s kým. Jo a zatřetí už něco mám domluvenýho, ale tak to by se asi dalo .. no .. propřemejšlim ještě plusy a mínusy. Ale zatím se zdá, že polovina argumentů je pro, ale třičtvrtě jich je proti (ale jo, chápu, že polovina a třičtvrtě je už jedno_a_čtvrt jablíčka).
Nexios
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
A co se tam jako deje? Trpaslika znam nazpamet vsechny dily, tak jako nvm cim by me to mohlo jeste obohatit. Serial je to skvelej, ale tech dilu neni tolik a rozhodne zdaleka nedosahujou postmoderny ala Simpsonovy nebo Futurama kde sou 3 odkazy nebo fory na kazdym stopscreenu.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
tak vytvorime nejakou udernou skupinu vojaku a zautocime na trpaslikon pod rouskou deniho svetla celne primo prez minove pole,ne? :pHunter píše:I bych klidně a celkem i rád. Ale zaprvně jsem maximálně tak junior_zasvěcenec, spíš ještě mnohem míň, takže by si ze mě všichni dělali srandu, že nic neznám .. ale tak to by zas nevadilo. No ale zadruhé asi není s kým. Jo a zatřetí už něco mám domluvenýho, ale tak to by se asi dalo .. no .. propřemejšlim ještě plusy a mínusy. Ale zatím se zdá, že polovina argumentů je pro, ale třičtvrtě jich je proti (ale jo, chápu, že polovina a třičtvrtě je už jedno_a_čtvrt jablíčka).
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Všechno důležitý je tady : http://trpaslicon.cervenytrpaslik.cz/index.html 

To je přesně to, co by nejmíň čekaliVerdilith píše:tak vytvorime nejakou udernou skupinu vojaku a zautocime na trpaslikon pod rouskou deniho svetla celne primo prez minove pole,ne? :pHunter píše:I bych klidně a celkem i rád. Ale zaprvně jsem maximálně tak junior_zasvěcenec, spíš ještě mnohem míň, takže by si ze mě všichni dělali srandu, že nic neznám .. ale tak to by zas nevadilo. No ale zadruhé asi není s kým. Jo a zatřetí už něco mám domluvenýho, ale tak to by se asi dalo .. no .. propřemejšlim ještě plusy a mínusy. Ale zatím se zdá, že polovina argumentů je pro, ale třičtvrtě jich je proti (ale jo, chápu, že polovina a třičtvrtě je už jedno_a_čtvrt jablíčka).