toto plati pre jesle podla toho co viem. Plati to aj pre ostatne nb dungy? Co som pocul, tak do Vesperu to pusti este s vecsimi skillmi.Dexxter píše:taktika + magery < 60
NB dungeon Vesper, Nujel'm, Yew, Orcish Hideout
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych byl pro zverejneni, nb dungy jsou alterenativni zabava i pro hrace co nejsou nb a je lepsi dat na forum informaci jak to je, nez aby to nekdo zkousel porad dokola... myslim ze to info nikomu neuskodi a kdo chce byt prekvapeny tak se sem proste nepodiva...Triglav píše:Zvažuji, jestli tu informaci úplně tajit nebo úplně zveřejnit. Kdyžtak ji sem napíšu.
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Informace o požadavcích pro vstup jsou v prvním postu tohoto topicu: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?p=31#31
Upozorňuji, že je velmi pravděpodobné, že se se vším bude ještě hýbat a to směrem ke zpřísnění (současné hodnoty jsou velmi podobné těm předchozím). Zejméne, pokud budeme mít pocit, že někdo se vstupními hodnotami příliš kalkuluje a narušuje systém NB dungeonů tím, že je na ně prostě už moc silný. Údaje takto poskytnuté využijte spíš z orientačního hlediska, pokud si chcete nějak rozvhrnout tréning.
Doufáme, že takto zveřejněné informace vás podpoří v aktivním dungování namísto makrování a nezanevřete ani na přírodu, ve které je mnoho zajímavých míst kam s NB postavami chodit. Klidně k tomu využijte tento topic, jako informace o zajímavých místech pro newbieky.
Upozorňuji, že je velmi pravděpodobné, že se se vším bude ještě hýbat a to směrem ke zpřísnění (současné hodnoty jsou velmi podobné těm předchozím). Zejméne, pokud budeme mít pocit, že někdo se vstupními hodnotami příliš kalkuluje a narušuje systém NB dungeonů tím, že je na ně prostě už moc silný. Údaje takto poskytnuté využijte spíš z orientačního hlediska, pokud si chcete nějak rozvhrnout tréning.
Doufáme, že takto zveřejněné informace vás podpoří v aktivním dungování namísto makrování a nezanevřete ani na přírodu, ve které je mnoho zajímavých míst kam s NB postavami chodit. Klidně k tomu využijte tento topic, jako informace o zajímavých místech pro newbieky.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ahoj co se tyce Jesli ve vypisu chybi pozadavky na crafta, ackoli ma craft maxmialni bojove skilly ktery nikdy nedosahnou pozdovane vyse, kvuli skillcuppu tam ale nemuze, je to nutne?
To same dalsi dungy, diky skillcupu tam crat nemuze ackoli svymi bojovymi skilly nesaha ostatnim ani po paty.
To same dalsi dungy, diky skillcupu tam crat nemuze ackoli svymi bojovymi skilly nesaha ostatnim ani po paty.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Možná bych zvýšil hranici skillcapu i kousek nad 1000 protože si pamatuju, že i jako nbík sem se kochal, když sem ji celkem rychle překročil (paladin). Zvlášť, když má člověk třeba třeba skill musicianship, tracking nebo trošku nasbíraný skillpointy, tak se tam prostě nevejde, ačkoli je prostě nůb
.
Že by se tam pak cpali trénované postavy nehrozí, protože omezení skillů pro jejich povolání by je tam stejně nepustilo..

Že by se tam pak cpali trénované postavy nehrozí, protože omezení skillů pro jejich povolání by je tam stejně nepustilo..
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
http://hejtyd.xf.cz/
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jj s tim souhlasim, kdyz jsem zkousel hrat nb nekra tak me to tam prestalo poustet se 40 magery, protoze jsem mel nasbirany skillpoitny a nabookovany naky vedlejsi skilly.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
No, jde o to, že dřív nebyly takové příležitosti volně v přírodě a nebyl Ilshenar. To, že se hráči "zasknou" v NB dungeonech na příliš dlouho je nežádoucí, protože pak je pro ně daleko větší šok přechod do normálního světa. Z tohohle pohledu (tedy snaha dostat hráče z NB dungeonů, aby tam nepřekáželi těm slabším a možnosti v přírodě) mi přijde současný stav vthovující.
The First
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo asi mas pravdu, ja se na to divam z pohledu zkusenejsiho hrace co by pripadne delal dalsi postavu. Kdyz clovek nechce makrovat a trochu se pobavit bez toho aby musel behat po svete od mistecka k mistecku, tak sou ty nb dungy idealni komfort pro zkusenejsi hrace.Triglav píše:No, jde o to, že dřív nebyly takové příležitosti volně v přírodě a nebyl Ilshenar. To, že se hráči "zasknou" v NB dungeonech na příliš dlouho je nežádoucí, protože pak je pro ně daleko větší šok přechod do normálního světa. Z tohohle pohledu (tedy snaha dostat hráče z NB dungeonů, aby tam nepřekáželi těm slabším a možnosti v přírodě) mi přijde současný stav vthovující.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit