Problematika s komunikací GM a jejich odezvou!!!

Vaše nápady a návrhy
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Nechci lít olej do ohně, ale proč jednou tvrdíš, že ti talyn neodpověděl a podruhé ti najednou odpověděl, byť s odpovědí, že to řešit nebude?
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Ne ty nechapes, ze proste jako kdyz ti napise nekdo jako helloween, tak to musis resit i kdybys nemel prava v pristupu do logu a i kdybys nad tim mel stravit calej den. To je jasny :p
Acarus

Příspěvek od Acarus »

ou jeste ze mam dovolenou.

ve stredu mi to prid rict do Dasne ... :p
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No udelals chybu Helloween jakou formou ses taky rozepsal, skoda
Jinak ja vubec nevedel, ze se na dp tresta kdyz modrej pojede modryho kterej je afk
Takze kdyz bych po mesici cetl prohresek, ze za to nekoho potrestali, asi bych (ja teda spis ne) napsal gm jestli by nedohledal i smejda, co lotl me (ale ja bych samozrejme zadnou reakci ze strany gm necekal) vono vite jak lidi delaji jen to co musi/zrovna chteji, nerikejte, ze vy ne
None

Příspěvek od None »

Helloween píše:.....
Ne kazdej pripad se da dohledat, prasatka jsou a budou a liny hraci co nemuzou ani kliknout mysi taky...
Tim ze nam tu budes nadavat si nepomuzes je mi jasny ze si nepripustis ze za to muzes sam ze si neodlognul, je jednoduchy rict ze za to muzou "pice" gm. Protoze maj bejt u kazdy banky a hlidat jestli neni nahodou nekdo afk, aby ho nekdo nekillnul. Kdyby si cet muj post a nemel u toho krev v ocich tak na zacatku pisu ze:
Nemuzu to dohledat k tomu se bude muset vyjadrit jine gm
Helloween píše:Nejsu debil a dohledat se dá i 5 let zpátky. Viděl sem ty zálohy Smile
Ze mě blbca neuděláte. Spíše děláte ze sebe. Rolling Eyes
Ne ne ty nejsi debilove jsou vsichni okolo a na webu mas jasne napsany co ktere gm resi.
Napospas píše:Jj, všichni co neposíláme gms do pi*e jsme hnusní vlezdoprdelisti :(

None ti řekl, jak by to řešil on, to už tak bývá, že různí lidi řeší stejné věci jinak.
Ja sem jen rekl ze to nemuzu dohledat... ono se dohledava dobre kdyz vis kdo te pojel. To pak neni problem pro zadny gm na to kouknout a ne po mesici zacit kopat do vsech.
Ultragreen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ultragreen »

Modrák = modráka, to bych taky neodepisoval.. se pánům GM nedivím.. :-)
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Pro příště - odpovídám na to co řeším, případně i na jiné věci, když mám hodně času. Případně odepíšu s radou na koho se obrátit. To však nedělám pokud mi píše hráč hrající tu dvojnásobek času než já, u něj si říkám, že už by si mohl na tom webu najít toho, kdo danou věc řeší.

A s řešením Hellových "problémů" jsem jen za poslední dva měsíce ztratila už dost času a to nepočítám předchozí výlevy o neschopnosti GMek, házení CC v Brujahu atd.
Naposledy upravil(a) Sofia dne 26 led 2009 16:18, celkem upraveno 1 x.
Morpheus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morpheus »

Sofia píše:zmazana historia icq...
po tom co som si precital :roll: sa zacinam divit preco prave on ostatnych nazyva vlezdoprdelkami... divne..

no a dalej veci typu rodina atp radsej ani neriesit :p
Morpheus [[url=http://www.braterstvo.cz/index.php]Braterstvo[/url]]
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

A ještě obchází rozhodnutí GM. Já jsem mu totiž řekl, že tu llamu nedostane a on si šel poplakat k Sofi.
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

A Sofi je taková naivka, že dá každýmu všechno, protože si říká, že má ICQ na webu, tak jí může napsat každý... :roll: Hell patří k těm, co píší pravidelně.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Sofia píše:Hell patří k těm, co píší pravidelně.
A můžu taky? Já budu hodný :)

Ale sranda to číst, chtělo by to víc takových. To je tak kdyz si lidi myslej jak budou velky kamos Géemek a taky dostanou tu robu s kapuci. Ja to rikam furt,chce to Géemka na foru vytacet vytacet a vytacet :)
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
cox
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od cox »

No ja jen navážu na název tématu. Taky se už snažim resit 4 dny jistej problem, kterej nechci na forku rozebirat. psal jsem 3 Gmkum, na icq, to bylo bez reakce, tak mi poradili at pisnu Pmko, na to odpoveděl pouze none, avšak se domnivam ze jsme se nepochopili. Na moji zpetnou reakci u neodpovědel.(psal jsem sofii,kajovi a nonemu) presto jsou tu na foru odnich prispevky ale na me bez reakce.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

cox píše:No ja jen navážu na název tématu. Taky se už snažim resit 4 dny jistej problem, kterej nechci na forku rozebirat. psal jsem 3 Gmkum, na icq, to bylo bez reakce, tak mi poradili at pisnu Pmko, na to odpoveděl pouze none, avšak se domnivam ze jsme se nepochopili. Na moji zpetnou reakci u neodpovědel.(psal jsem sofii,kajovi a nonemu) presto jsou tu na foru odnich prispevky ale na me bez reakce.
ted to neber jako rejp, spis jako radu, prvne se zamyslet jestli nejde napsat page, pokud je to nak slozity pripad, a do page by se ti to neveslo, tak si nejdriv precist kontakty, jaky gm co resi a napsat jen tomu konkretnimu, ono psat vsem gmkum a cekat ze ti kazdej bude odepisovat, kdyz este treba ani tenhle danej problem neresi, neni moc dobre, a hlavne vyckat, GM proste nejsou u pocitace non stop ikdyz maj zapli icq(proste jestli cekas ze kdyz jim napises na icq, obratem ti odepisou, tak to bohuzel...)
cox
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od cox »

dekuji, avsak toto napadlo i me. 1. ano pres page to snad ani resit nejde 2. ano cetl jsem si u kontaktu kdo je na co zamerenej, a podle toho jsem prave zvolil tyto gmka 3. nepsal jsem vsem najednou, psal jsem postupne jak jsem je vypisoval, s odstupem 1 až 2 dnu.

Edit: A protoze, ze cim dyl to trva tim hur, tak jsem usoudil ze napisu dalismu gmku, aby to bylo lepe resitely, nehledne na to, ze ten problem se pro me stava uplyvajicim casem horsi a horsi...
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

cox píše:dekuji, avsak toto napadlo i me. 1. ano pres page to snad ani resit nejde 2. ano cetl jsem si u kontaktu kdo je na co zamerenej, a podle toho jsem prave zvolil tyto gmka 3. nepsal jsem vsem najednou, psal jsem postupne jak jsem je vypisoval, s odstupem 1 až 2 dnu.

Edit: A protoze, ze cim dyl to trva tim hur, tak jsem usoudil ze napisu dalismu gmku, aby to bylo lepe resitely, nehledne na to, ze ten problem se pro me stava uplyvajicim casem horsi a horsi...
fajn, tak ted snad jen se zeptat, jestli kdyz si jim psal na icq, jestli si nepouzival vety typu: "Cau si tu?" , "Budes to resit nebo ne?" apod. Protoze jestli jo, tak je mozny, ze GM jen co si precetlo prvni zpravu, tak to dal ani necetlo, a nebo v horsim pripade rovnou hodilo do ignoru ...
cox
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od cox »

No pokud si dobre vzpominam, tak jsem psal problem na icq celej problem jen sofii(ta je asi dlouhodobe pryc). Protoze na icq mi snad jeste nikdy gm neodpovedelo, pak jsem psal jen typu "ahoj cetl jsi pm?" domlival jsem se ze nemusim psat cely problem znova a ze i po precteni teto stupidni zpravy se na to Pm jestli jim neco prislo podivaj.
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Ahoj, tak já PMku četla, ale nereagovala, protože mi to přišlo jako hloupost a opravdu ne jako důležitý problém, který se musí okamžitě řešit. Bohužel PMky mi píše tolik lidí, že když mi pak od neznámého kontaktu přijde "Ahoj, četla jsi pm?", tak pak opravdu nevím kdo to je, tudíž odepíšu jen když fakt nemám co dělat. A ohledně tvého důležitého dotazu "GM mě jailnulo, ale já afk nebyl" to se na mě nezlob, ale za prvé se to řešilo asi stodvacetkrát na fóru a vím, že sis chtěl spíš postěžovat na to dotyčné GM, ale GM může zvolit libovolný způsob kontroly, tudíž i to, že nehodí poison, ale rovnou zabije. Doporučuji nakouknout sem: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 94&start=0 třeba tě alespoň rozveselí, že v tom nejsi sám ;)

A ano, omlouvám se, že jsem neodpověděla, měla jsem ti alespoň napsat, že v tomhle ti nepomohu a musíš to řešit s dotyčným GM sám. Bohužel toho času není tolik, aby bylo v našich silách odpovídat všem... :(
cox
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od cox »

ten topick jsem cetl i predtim. Ano respektuji jakejkoliv zpusob afk kontroli, ale pokud vim, meli by byt pri vsech afk kontrolach zachovaný dvě pravidla a to: 1. ze musi byt jasne ze se jedna o AFK kontolu. 2. ze musi být dostatečný čas na reakci. Nevim co si pod druhým pojmem kdo predstavuje, ale podle mě 30s není zas tolik. Obvlast kdyz jsem se snazil slusně domluvit a vysvetlit situaci ...

Edit:Jinak tu stupidni vetu o cteni pm jsem psal, protože mi to stale ukazovalo že zprava nebyla jestě přečtena a doufal jsem v to ze se mi timto podari docilit toho ze se na tu zpravy podivate. jeste pred zacatkem mich reakci na tento topick ta zprava nebyla přečtena.
Naposledy upravil(a) cox dne 26 led 2009 21:49, celkem upraveno 1 x.
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

mozna tp tu nekdo psal je to moc dlhe a blablabla reci tak treba se nechtel stat pk ale jen maonit kdzy jdes od pc vypnu to lehke lidi jsou tu svine ...
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Tak už se zjistilo, jakou maji ty GM odezvu?
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Zamčeno