Ch/O Runy
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Me by misto praseni uplne stacilo si zabehat normalni pvp, ale cove a pod. situace je furt stejna.... 5 frakcnich v gz, 3 pkacka pred branou a vesele si povidaj a kdyz nahodou clovek vyleze s par frakcnima v domeni ze bude pvp tak zjisti ze je jen obtezovalo si povidat pres zed :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Ja teda jo :p a to sem vytahl po roce ze si zabeham kdyz se udajne to pvp hraje ted a co nevidim, furt to samy:p pred branou 3 pkacka v gz 20 modrejch z toho XY frakci, modraci vs pk se klasicky prasej v brane a frakcni na to koukaj z banky. Stal sem tam asi trictvrte hodiny, ze jako se mozna konecne nekdo probere a pudem ty pkacka pojet a nic....
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Mno hele, já moc neběham. Ale docela Danoi věřim. Moje obvyklé zkušenosti za těch pár dnů byly, že jsem došel Cove, tam 5-10 frakcí v gz a říkám skočíme na ně. Asi tak polovina frakci po pěti minutách došla k portu ven a když jsem tam skočil, tak se mnou skočili nakonec dva a pkčka nás v šesti rozjela jak malý Huntry ;PMeggie píše:tuhle situaci jsem teda ještě nezažil
Nexios
Podle mě tu taková situace byla vždy, hráči nedokáží hrát roli CH/O a zabíjet svoje kamarády mezi pk. To známená že nikdy nemůžeš vědět zda ti někdo pomůže. Je to nemilé, ale už jsem se s takovou situací smířil.
Naposledy upravil(a) Vitasho dne 04.12.2008 16:38:23, celkem upraveno 1 x.
nemel si sveho mistra sebou ! muj mlady padawane !Hunter píše:Mno hele, já moc neběham. Ale docela Danoi věřim. Moje obvyklé zkušenosti za těch pár dnů byly, že jsem došel Cove, tam 5-10 frakcí v gz a říkám skočíme na ně. Asi tak polovina frakci po pěti minutách došla k portu ven a když jsem tam skočil, tak se mnou skočili nakonec dva a pkčka nás v šesti rozjela jak malý Huntry ;PMeggie píše:tuhle situaci jsem teda ještě nezažil
Tak s tim plně souhlasim, je to o hráčíchVitasho píše:Podle mě tu taková situace byla vždy, hráči nedokáží hrát roli CH/O a zabíjet svoje kamarády mezi pk. To známená že nikdy nemůžeš vědět zda ti někdo pomůže. Je to nemilé, ale už jsem se s takovou situací smířil.

Myslim že to trochu ztratilo smysl to co sem vlastně chtěl říct... no nic

Trestat, trestat a trestat !!!Meggie píše:Tak s tim plně souhlasim, je to o hráčíchUvažoval jsem jestli vůbec brát hráče, co maj pk do frakce. Nakonec sem teda hodnej no a beru je :p
Myslim že to trochu ztratilo smysl to co sem vlastně chtěl říct... no nic
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
myslis? ja si dam bitku aj s mojimi kamaratmi ale pvprime pre zabavuVitasho píše:Podle mě tu taková situace byla vždy, hráči nedokáží hrát roli CH/O a zabíjet svoje kamarády mezi pk.

how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Ja s kamosema normalne na tvrdku pvpecko i loot kdyz ma dobre veci. Real vzasadne netaham do uo. Kdyz je pk a ja modrak tak neni co resit. Samozdrejme ze potom mi v hospe reknou ze jsem debil, ale jinak uplne v pohode.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
když se sejdou dobrý lidi na obou stranách tak se to taky dáShadowsong píše:myslis? ja si dam bitku aj s mojimi kamaratmi ale pvprime pre zabavunelootime ani neprasime. podla mna je taketo pvp najlepsie...

ale jo, zas tolik lidí pk nemáMesmeric píše:No jo, ale to by pak asik moc lidí ve frakci nebylo.
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
2Ss:
ja te nevim kdyz chci pvpko pro zabavu tak si dam House duel popr nakej betlik ... a urco nechodim do cove :p
Tu je ten prolem ze kdyz ste kamosi na 2 stranach a musim rict ze i my tak behame obcas (pk vs frakce bo modri) tak treba te za to pk kamos zabioje a chce te resnout jenze uz je tam zbytek cove a nemas sancu ani na spinavy bandy natoz regy na kop nebo konika ... jo to je zivot
2Snouwy: ja si myslim ze tech lidi co beha za frakce a maj pk je tak 70% jako jo strilim od boku ale urco to nebude daleko od pravdy
ja te nevim kdyz chci pvpko pro zabavu tak si dam House duel popr nakej betlik ... a urco nechodim do cove :p
Tu je ten prolem ze kdyz ste kamosi na 2 stranach a musim rict ze i my tak behame obcas (pk vs frakce bo modri) tak treba te za to pk kamos zabioje a chce te resnout jenze uz je tam zbytek cove a nemas sancu ani na spinavy bandy natoz regy na kop nebo konika ... jo to je zivot

2Snouwy: ja si myslim ze tech lidi co beha za frakce a maj pk je tak 70% jako jo strilim od boku ale urco to nebude daleko od pravdy

- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Bych zavedl naky opatreni na toto, neco jako antireward system.... aby hosi nemeli jen bonusky, ale i nakou tu nevyhodu kdyz nebudou hrat frakci tak jak se slusi.
Dopad tohohle chovani sou prazdny pvp zony a 30 lidi strkajicich se ve dverich v cove. O cem to potom je? Ja vas lidi fakt nechapu, co z tohohle radoby pvp pak mate, dyt tam stejne si navzajem lotite jak debilove +5 casti a +5 zbrane furt dokola.... zed, zed, pf , guards.... zed,zed,pf, kal vas flam lot +5 kosti :p Si dete proste normalne proti sobe zabehat do delu a ty sragory si lotte tam, vyjdete z toho uplne nastejno a bude se u toho bavit i ta skupina ktery jde o pvp...
Dopad tohohle chovani sou prazdny pvp zony a 30 lidi strkajicich se ve dverich v cove. O cem to potom je? Ja vas lidi fakt nechapu, co z tohohle radoby pvp pak mate, dyt tam stejne si navzajem lotite jak debilove +5 casti a +5 zbrane furt dokola.... zed, zed, pf , guards.... zed,zed,pf, kal vas flam lot +5 kosti :p Si dete proste normalne proti sobe zabehat do delu a ty sragory si lotte tam, vyjdete z toho uplne nastejno a bude se u toho bavit i ta skupina ktery jde o pvp...
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit