Ch/O Runy

Vaše nápady a návrhy
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Taky mě napadá spousty způsobů, jak poprasit naše milé frakce :) Asi to někdy podniknu hehe, nebo spíš se o to pokusím...
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Alassea píše:presne tak todle se da vyuzit mnohem lip kdyz chces sesvacit bandu och
ty víš kde jsou ty "pasti" který aktivujou runy?
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Me by misto praseni uplne stacilo si zabehat normalni pvp, ale cove a pod. situace je furt stejna.... 5 frakcnich v gz, 3 pkacka pred branou a vesele si povidaj a kdyz nahodou clovek vyleze s par frakcnima v domeni ze bude pvp tak zjisti ze je jen obtezovalo si povidat pres zed :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Inkvizitor Dan píše:...
tuhle situaci jsem teda ještě nezažil :)
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Ja teda jo :p a to sem vytahl po roce ze si zabeham kdyz se udajne to pvp hraje ted a co nevidim, furt to samy:p pred branou 3 pkacka v gz 20 modrejch z toho XY frakci, modraci vs pk se klasicky prasej v brane a frakcni na to koukaj z banky. Stal sem tam asi trictvrte hodiny, ze jako se mozna konecne nekdo probere a pudem ty pkacka pojet a nic....
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Meggie píše:tuhle situaci jsem teda ještě nezažil
Mno hele, já moc neběham. Ale docela Danoi věřim. Moje obvyklé zkušenosti za těch pár dnů byly, že jsem došel Cove, tam 5-10 frakcí v gz a říkám skočíme na ně. Asi tak polovina frakci po pěti minutách došla k portu ven a když jsem tam skočil, tak se mnou skočili nakonec dva a pkčka nás v šesti rozjela jak malý Huntry ;P
Nexios
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Podle mě tu taková situace byla vždy, hráči nedokáží hrát roli CH/O a zabíjet svoje kamarády mezi pk. To známená že nikdy nemůžeš vědět zda ti někdo pomůže. Je to nemilé, ale už jsem se s takovou situací smířil.
Naposledy upravil(a) Vitasho dne 04.12.2008 16:38:23, celkem upraveno 1 x.
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Hunter píše:
Meggie píše:tuhle situaci jsem teda ještě nezažil
Mno hele, já moc neběham. Ale docela Danoi věřim. Moje obvyklé zkušenosti za těch pár dnů byly, že jsem došel Cove, tam 5-10 frakcí v gz a říkám skočíme na ně. Asi tak polovina frakci po pěti minutách došla k portu ven a když jsem tam skočil, tak se mnou skočili nakonec dva a pkčka nás v šesti rozjela jak malý Huntry ;P
nemel si sveho mistra sebou ! muj mlady padawane !
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Vitasho píše:Podle mě tu taková situace byla vždy, hráči nedokáží hrát roli CH/O a zabíjet svoje kamarády mezi pk. To známená že nikdy nemůžeš vědět zda ti někdo pomůže. Je to nemilé, ale už jsem se s takovou situací smířil.
Tak s tim plně souhlasim, je to o hráčích :) Uvažoval jsem jestli vůbec brát hráče, co maj pk do frakce. Nakonec sem teda hodnej no a beru je :p
Myslim že to trochu ztratilo smysl to co sem vlastně chtěl říct... no nic 8)
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Meggie píše:Tak s tim plně souhlasim, je to o hráčích :) Uvažoval jsem jestli vůbec brát hráče, co maj pk do frakce. Nakonec sem teda hodnej no a beru je :p
Trestat, trestat a trestat !!!
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Meggie píše: Tak s tim plně souhlasim, je to o hráčích :) Uvažoval jsem jestli vůbec brát hráče, co maj pk do frakce. Nakonec sem teda hodnej no a beru je :p
No jo, ale to by pak asik moc lidí ve frakci nebylo. :(
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Vitasho píše:Podle mě tu taková situace byla vždy, hráči nedokáží hrát roli CH/O a zabíjet svoje kamarády mezi pk.
myslis? ja si dam bitku aj s mojimi kamaratmi ale pvprime pre zabavu :arrow: nelootime ani neprasime. podla mna je taketo pvp najlepsie...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Ja s kamosema normalne na tvrdku pvpecko i loot kdyz ma dobre veci. Real vzasadne netaham do uo. Kdyz je pk a ja modrak tak neni co resit. Samozdrejme ze potom mi v hospe reknou ze jsem debil, ale jinak uplne v pohode.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Shadowsong píše:myslis? ja si dam bitku aj s mojimi kamaratmi ale pvprime pre zabavu :arrow: nelootime ani neprasime. podla mna je taketo pvp najlepsie...
když se sejdou dobrý lidi na obou stranách tak se to taky dá :)
Mesmeric píše:No jo, ale to by pak asik moc lidí ve frakci nebylo.
ale jo, zas tolik lidí pk nemá
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Ja musim souhlasit z danem je to porad stejny, modraci nevybehnou(max tak nekoho polootit a zase zabehnout:p) a frakcni hraci jen kdyz nekdo jde prvni:p

Nezbejva ti nez se 3x pokrizovat a skocit tam a snad nekdo prijde:p
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

2Ss:
ja te nevim kdyz chci pvpko pro zabavu tak si dam House duel popr nakej betlik ... a urco nechodim do cove :p
Tu je ten prolem ze kdyz ste kamosi na 2 stranach a musim rict ze i my tak behame obcas (pk vs frakce bo modri) tak treba te za to pk kamos zabioje a chce te resnout jenze uz je tam zbytek cove a nemas sancu ani na spinavy bandy natoz regy na kop nebo konika ... jo to je zivot :)

2Snouwy: ja si myslim ze tech lidi co beha za frakce a maj pk je tak 70% jako jo strilim od boku ale urco to nebude daleko od pravdy :)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Bych zavedl naky opatreni na toto, neco jako antireward system.... aby hosi nemeli jen bonusky, ale i nakou tu nevyhodu kdyz nebudou hrat frakci tak jak se slusi.
Dopad tohohle chovani sou prazdny pvp zony a 30 lidi strkajicich se ve dverich v cove. O cem to potom je? Ja vas lidi fakt nechapu, co z tohohle radoby pvp pak mate, dyt tam stejne si navzajem lotite jak debilove +5 casti a +5 zbrane furt dokola.... zed, zed, pf , guards.... zed,zed,pf, kal vas flam lot +5 kosti :p Si dete proste normalne proti sobe zabehat do delu a ty sragory si lotte tam, vyjdete z toho uplne nastejno a bude se u toho bavit i ta skupina ktery jde o pvp...
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Lucky píše: 2Snouwy: ja si myslim ze tech lidi co beha za frakce a maj pk je tak 70% jako jo strilim od boku ale urco to nebude daleko od pravdy :)
sem jen tak v rychlosti prolít členy O a myslim že něco přes 50% to bude no :p
Odpovědět