me se vic vyplatilo kupovat sipy od vendoru za kazdej gp, kerej sem tak pracne nasetril, byl sem taky sobestacnej a jeste mi u toho lezly bojovy skillyMulambo píše:kdyz sem zacinal hrat a mel sem jen ranga tak sem si sipy a sipky delal celkem casto, sice to trva dost dlouho nez nasekate logy ale aspon sem byl sobestacnej
Ranger
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
jenze nb nesejme sam skeleton archera a ne vzdy se najde skupina (rozhodne to neni tak spolehlivyHajnak píše:Nejsnazsi je proste sejmout par skel. archeru a o sipy neni nouze - urcite lepsi, nez rezat kudlou do logu...
to prave musis mlatit do toho stromu a ten kraft ti neudela tak dobry pomer logy/sipy (jak uz tu bylo receno, nema dostatecny skill na predelavani shaftu)JoeMoe píše:a nebolo by najjednoduchsie, najst si nejakeho trenujuceho crafta, ktory vam tie sipky obvykle celkom rad vyrobi z vasho materialu zadarmo?
ale kazdy hraje jinak. Kdo hraje pro zabavu a pro radost ze hry urcite si bowcraft udela a bude si sipy delat sam pro dobry pocit
- Hajnak
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
heh... mam arch 96 +- a to +- je opravdu vystizny, protoze (ridil sem se vasi radou a pouzivam exceptional bow) mi skill kolisa o nejaky 3 desetiny nahoru a dolu - pokazdy jinak. nechapu, netusim. je docela neprijemny lognout se a zjistit, ze chybi treba 3 destiny - poctive vydreny na nebohych potvorach... jsem zmaten
- Longbowman
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Počítá se hodnota 'real', ta kolísavá hodnota se dopočítává podle statů či čeho..Hajnak píše:heh... mam arch 96 +- a to +- je opravdu vystizny, protoze (ridil sem se vasi radou a pouzivam exceptional bow) mi skill kolisa o nejaky 3 desetiny nahoru a dolu - pokazdy jinak. nechapu, netusim. je docela neprijemny lognout se a zjistit, ze chybi treba 3 destiny - poctive vydreny na nebohych potvorach... jsem zmaten
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
Jelikož je nové forum tak to napíšu znovu sem...
Pokud někdo chce něco z charity, tak předpokládám že bude jednat slušně a s úctou a ne že to dopadne jako toto...
Pokud někdo chce něco z charity, tak předpokládám že bude jednat slušně a s úctou a ne že to dopadne jako toto...
Tak takto prosím NExxx, 23.9.2006 18:18 :
čau
xxx, 23.9.2006 18:18 :
hele nemáš něco pro mě ja sem ted new v Uo a nemam žadny věci nedal bys mě !
Yoshua, 23.9.2006 18:19 :
jsi ranger?
xxx, 23.9.2006 18:23 :
si tady
xxx, 23.9.2006 18:25 :
hele nedal bys mě neco plosim
Yoshua, 23.9.2006 18:26 :
jsi ranger?
xxx, 23.9.2006 18:26 :
ne ja jsem Wamp
Yoshua, 23.9.2006 18:28 :
a nepřijde ti nelogické psát správci charity rangerů o věci pro wampa?
xxx, 23.9.2006 18:29 :
ja newim že seš ten !! ale třeba regy atd
-komunikace byla ukončena druhou stranou-
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
jenze peri za tebe nikdo nenashani a krafti ho taky nemaji v zasobe, narozdil od logu, kterych si kazdy lepsi kraft nakoupi/naseka hodne do zasoby.Borondir píše:Jestli do toho jako NB můžu mluvit, peří se shání hůř než logy, popř shaftyShadowsong píše: a nebolo by este jednoduchsie najst si nejakeho skuseneho crafta ktory vam municiu spravi len z pirek?
Vsechno peri, ktere se na trhu prodava vetsinou zkoupi rangeri, proto se nebavime o moznosti nosit kraftum jen drevo...
tak ti prezradim tajomstvo. na ileneshare je taka jedna jaskyna, v ktorej je asi 10 harfiji naspawnnenych a je tam desne moc pasci.Borondir píše:Jestli do toho jako NB můžu mluvit, peří se shání hůř než logy, popř shaftyShadowsong píše: a nebolo by este jednoduchsie najst si nejakeho skuseneho crafta ktory vam municiu spravi len z pirek?
a dokonca je tam aj bednicka, do ktorej sa daju tie pierka odkladat.
takze ak sa tam nekedy vyberies a pripadne ozberies kamarata, tak mozes mat pierok plnu.... bednu
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
uz vidim, jak dava, jako nb harpy guardku a witchku...JoeMoe píše:tak ti prezradim tajomstvo. na ileneshare je taka jedna jaskyna, v ktorej je asi 10 harfiji naspawnnenych a je tam desne moc pasci.Borondir píše:Jestli do toho jako NB můžu mluvit, peří se shání hůř než logy, popř shaftyShadowsong píše: a nebolo by este jednoduchsie najst si nejakeho skuseneho crafta ktory vam municiu spravi len z pirek?
a dokonca je tam aj bednicka, do ktorej sa daju tie pierka odkladat.
takze ak sa tam nekedy vyberies a pripadne ozberies kamarata, tak mozes mat pierok plnu.... bednu
spis bych doporucil ty, ktere se respuji pred tema kamenama a u nich, dal bych nedoporucoval lozit (rozhodne ne sam)
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Book Snake
A co takhle zajit na harpyje nekam do prirody. Ja sem to tak delal jako nb a pk sem dikybohu nepotkal nikdy a taky sem nikdy nemel nouzi o sipy.JoeMoe píše:pred vchodom normal harfija a stonka.
vnutry dve / tri stonky, crystalka, which a guard. pasci nepocitane.
teda dlho to tak bolo. uz som tam asi mesiac nebol...
mist kde harpyje v prirode jsou je hodne. Staci hledat.
- Viconia DeVir
- Inkless
- Kontaktovat uživatele: