Recyklace
Já bych nebyl proti recyklaci, protože je fakt že to zase tolik lidí nevyužije a kdo už to využije, určitě ne v takovém množství které je celkově na serveru. Ale pokud by to byla recyklace jako u zbraní, tak by pak zase byly až moc snadno dostupné +25 pláty/chainy, což bych neřekl že je zrovna chtěné.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, tady to furt lidem nedochazi co sou pro recyklaci, oni nechtej se zbavit itemu, oni chtej jen ziskavat lepsi snazsi cestou, coz chteny rly neni ...Piscot píše:Já bych nebyl proti recyklaci, protože je fakt že to zase tolik lidí nevyužije a kdo už to využije, určitě ne v takovém množství které je celkově na serveru. Ale pokud by to byla recyklace jako u zbraní, tak by pak zase byly až moc snadno dostupné +25 pláty/chainy, což bych neřekl že je zrovna chtěné.
To se mi zdá jako moc hezkej nápad. Jen by to chtělo vymyslet co přesně by se za to měnilo a jak moc složitý, by to bylo technicky, protože poměry výměny, co a jak by to kdy dávalo apod. Imho by to bylo těžko realizovatelný.Movalis píše:A co recyklace proti barevnymu ingu/nebo jinymu spotrebaku (rr, mb, kadi s xy potama ....)
- Pepik
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No, vzhledem k tomu, že na velikosti save záleží, tak záleží i na počtu itemů:Jarin Van Fead píše:Co si pamatuju ze starého fóra(myslim eště starší než to minulé), se něco podobného řešilo (myslim ze to byli Balt a Sworda a možná eště někdo) a psalo se tam, že celkový počet itemů na kouli nemá vliv na lagy.
Počet itemů na kouli ovlivňuje jenom velikost savu. A myslim že velikost savu GM nestojí za to nějakou recyklaci zavádět (aspoň to tak doteď vypadalo)
Kód: Vybrat vše
[WORLDITEM 0152e]
SERIAL=0400000ef
COLOR=071e
ATTR=04
MORE1=01d001d
CONT=01cdf

podpis v rozporu s pravidly fora :D
Jsem trochu premyslel, a muj navrh je takovy. Co udelat z + brneni. Prez tavici pec Heroic Ingoty. Stim ze by se dostavali ingoty podle +skovosti.
+5 - 3 ingoty
+10 - 6 ingotu
+15 -9 ingotu
+20 -12 ingotu
+25 15 ingotu
A z tech inngotu by se dali ukovat Heroic veci, ktere by meli vlastnost kovovych brneni. byly by NO FAME , a meli treba nakou specialni abilitu.
+5 - 3 ingoty
+10 - 6 ingotu
+15 -9 ingotu
+20 -12 ingotu
+25 15 ingotu
A z tech inngotu by se dali ukovat Heroic veci, ktere by meli vlastnost kovovych brneni. byly by NO FAME , a meli treba nakou specialni abilitu.
pokud by se zavedlo todle taveni herotiku na ingy tak by jediny mohlo tak možná bejt že by to udělali max tak že by se dali ukovat zase +kovy platy chainy a rigy ale nikdo ti tu nezavede novej druh brnění to už to můžou tovnou tavit na mitril anebo na iron a je to to samí sice s rozdílama v durabce a v dex a str ale prakticky by se akorát poupravily forgety a umění u crafta ale jako todle je podle mě moc scriptování a to neudělaj, to už je lepší výkupna nebo reward coiny
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Hezkej navrh...Se zavadenim novich typu brneni bybyla spousta prace co se scriptu tyce.Me napadlo (se udrzenim tehlech bodu pri reciklaci) z reciklovani kovovich brneni by mohly byt treba AC(s tim by tolik prace nebylo) ale asi je to nejspis utopie...Miki píše:Jsem trochu premyslel, a muj navrh je takovy. Co udelat z + brneni. Prez tavici pec Heroic Ingoty. Stim ze by se dostavali ingoty podle +skovosti.
+5 - 3 ingoty
+10 - 6 ingotu
+15 -9 ingotu
+20 -12 ingotu
+25 15 ingotu
Správce charity válečníků
AC?Raynor píše:Hezkej navrh...Se zavadenim novich typu brneni bybyla spousta prace co se scriptu tyce.Me napadlo (se udrzenim tehlech bodu pri reciklaci) z reciklovani kovovich brneni by mohly byt treba AC(s tim by tolik prace nebylo) ale asi je to nejspis utopie...Miki píše:Jsem trochu premyslel, a muj navrh je takovy. Co udelat z + brneni. Prez tavici pec Heroic Ingoty. Stim ze by se dostavali ingoty podle +skovosti.
+5 - 3 ingoty
+10 - 6 ingotu
+15 -9 ingotu
+20 -12 ingotu
+25 15 ingotu

"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jasne slozis 334 +5 plejtu a mas topko :pEnquea píše:AC?Raynor píše:Hezkej navrh...Se zavadenim novich typu brneni bybyla spousta prace co se scriptu tyce.Me napadlo (se udrzenim tehlech bodu pri reciklaci) z reciklovani kovovich brneni by mohly byt treba AC(s tim by tolik prace nebylo) ale asi je to nejspis utopie...Miki píše:Jsem trochu premyslel, a muj navrh je takovy. Co udelat z + brneni. Prez tavici pec Heroic Ingoty. Stim ze by se dostavali ingoty podle +skovosti.
+5 - 3 ingoty
+10 - 6 ingotu
+15 -9 ingotu
+20 -12 ingotu
+25 15 ingotu
A z tech inngotu by se dali ukovat Heroic veci, ktere by meli vlastnost kovovych brneni. byly by NO FAME , a meli treba nakou specialni abilitu.jakoze za tisic +5 chain rukavic budes mit topko... *smich*
Správce charity válečníků
Mě by se třeba líbilo, kdyby NPC postava někde mimo GZ vykupovala plusove stíty, brnka a nabízela by za to spotřebák. Dejme tomu svitky a lektavry ale aby nenahrazovali příslušný skill. Takže z lektvarů by to dávalo velké dopnění staminy a ze svitků světlo, šipku, recall případně port (toď otázka). A aby to nebylo nějak extémně výhodné. Dejme tomu:
+5 - 5 potionu nebo svitků
+10 - 15 potionu nebo svitků
+15 - 25 potionu nebo svitků
+20 - 50 potionu nebo svitků
+25 - 150 potionu nebo svitků
nevim ale jak by šlo vymyslet tankování, jestli do kádí nebo něco takového, nebo by příslušná postava dávala jen u +20 a +25 už v kádích. Přece jen těch +20 a 25 moc lidí měnit nebude. Aby sme zase nezruinovali trh s káděmi. Je to návrh úpravy jsou možné jakékoliv. Je tu také možnost pojezdu od PK, nebo zda to PK znepřístupnit?
+5 - 5 potionu nebo svitků
+10 - 15 potionu nebo svitků
+15 - 25 potionu nebo svitků
+20 - 50 potionu nebo svitků
+25 - 150 potionu nebo svitků
nevim ale jak by šlo vymyslet tankování, jestli do kádí nebo něco takového, nebo by příslušná postava dávala jen u +20 a +25 už v kádích. Přece jen těch +20 a 25 moc lidí měnit nebude. Aby sme zase nezruinovali trh s káděmi. Je to návrh úpravy jsou možné jakékoliv. Je tu také možnost pojezdu od PK, nebo zda to PK znepřístupnit?
myšlenka je to sice hezká ale to rovnou tady můžem zřídit tankovací stanice jak pro auta , jinak i to je moc skriptování podle mě je nejjednoduší udělat na to buď reward coiny a nebo udělat výkup za gp
viz :
+5 casti - 2k
+10 casti - 5k
+15 casti - 10k
+20 casti - 40k
+25 casti - 90k
a nebo v coinech udelat podobnej system jako u zbraní
viz :
+5 casti - 2k
+10 casti - 5k
+15 casti - 10k
+20 casti - 40k