Recyklace

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen

Souhlasíte aby se zavedla recyklace?

Ano
37
54%
Ne
22
32%
Je mi to jedno
10
14%

Celkem hlasů: 69

Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Recyklace

Příspěvek od Calderik »

Jak si je tu každej vědom, je jisté že nejen lagy, ale i kompletní zahlcení serveru dělají víceméně itemy a tak mě napadlo co obnovit recyklaci od pár zdrojů sem zjistil že tu kdysi něco takového bylo kdyby se dali recyklovat brnění i kdyby jenom plate,ring a chain, tak podle mě ty +5 /+10 části se můžou recyklovat (zbytek se už nějak da prodat ale tydle časti se obtížně prodaj nikdo o ně nemá zájem). Vytvořit z nich coiny, z kterých by se zase dalo udělat nové brnění. Ja osobně toho mám.. nejen v bance kvanta, ale pripadá mi škoda to vyhazovat, když se to jednou bude jistě hodit. Taky by to mohlo docela dost ulevit serveru, kdyby to šlo udělat i na ostatní + kove brnění nejen na kovovky, tak by se podle mě uvolnilo docela dost itemů a hra by mohla bejt zase o to víc v poho bez lagů a dalších problémů co s tim navazují.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

ne, aneb pravidelne se opakujici topic ... pokud toho mas hodne, tak to dej nubikum ...
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

uuha Calderik objevil ameriku... skoda ze je to tu po 150 a 149x se to zamitnulo^^
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Někdo tu nesedí 24/7 aby věděl, co tu už kdysi bylo. Můžeš mu to Enquo říct normálně, ne se hned smát.
Naposledy upravil(a) Atalia dne 06.11.2008 12:27:39, celkem upraveno 1 x.
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Koukám, že vy dva jste stále ve stejné době, minulé, asi jste zamrzli. Pokud vím, tak svět se vyvíjí, zvyky a obyčeje se mění, názory se mění. Proč by se to tu nemohlo prodiskutovat znovu ? Třeba se GM tým tentokrát rozhodne jinak a zavede se něco na ten způsob, o kterém tu Calderik napsal. Nevím proč Vy spameři fóra, musíte každý návrh kromě svých (kdybyste nějaký vůbec někdy měli) zavrhovat. Kdybyste drželi huby byl by svět mnohem krásnější a milejší.

Edit: Měl jsem na mysli Wilsona a Enqueu
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

víš Eniqua mě nema rad a tudle v zoně mi to dal jasně najevo i když měl smulu a ja mu stačil zmizet prasak jeden dva na jednoho a to ještě modráci no fuj takže ja ho mam na háku
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

Wilson píše:ne, aneb pravidelne se opakujici topic ... pokud toho mas hodne, tak to dej nubikum ...
nbikum prosimtě neblbni dyt ty pokladnice s charitou pomalu přetejkaj, a tyky podle mě by se každej měl nejdřív naskilit aby pak nedopadl jako ja když sem začínal sem tam sem měco dostal a paky sem byl v loji pač sem stejně skončil u krumpáče v dole abych měl na lepší brnění a spol
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

fuuuj v pvp 2 na jedneho :/

ja bych toto tema neresil, uz to bolo parkrat ale urcite menej ako 100.

Ak mas vela nepotrebnych veci... vzdy existuju charity v cechoch kludne to tam hadz. Ja sa netajim tym, ze tie veci z charity vydavam hracom ktory ma kontaktuju....ale v poslednej dobe (5-6 mesiacov) tam toho pribudlo vazne nic.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

Marsyas píše:Koukám, že vy dva jste stále ve stejné době, minulé, asi jste zamrzli. Pokud vím, tak svět se vyvíjí, zvyky a obyčeje se mění, názory se mění. Proč by se to tu nemohlo prodiskutovat znovu ? Třeba se GM tým tentokrát rozhodne jinak a zavede se něco na ten způsob, o kterém tu Calderik napsal. Nevím proč Vy spameři fóra, musíte každý návrh kromě svých (kdybyste nějaký vůbec někdy měli) zavrhovat. Kdybyste drželi huby byl by svět mnohem krásnější a milejší.
Ja s tim souhlasim, tušil sem, že tu něco takovýho už bylo, ale je to o tom kdo má zájem to řešit a kdo ne. A pokud se najde Gm kdo tendle problem vyřeší a podpoří recyklaci tak si myslim že kouli se docela uleví a dát nbikum ty itemy neni řešení stejně to tu bude dělat bordel jako kdyby mi to leželo v bance. Tim že se to bude recyklovat tak třeba z 2k itemu maš najednou třeba jenom 50 ks.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Calderik píše:nbikum prosimtě neblbni dyt ty pokladnice s charitou pomalu přetejkaj, a tyky podle mě by se každej měl nejdřív naskilit aby pak nedopadl jako ja když sem začínal sem tam sem měco dostal a paky sem byl v loji pač sem stejně skončil u krumpáče v dole abych měl na lepší brnění a spol
haha:p jo pokladnice charity pretekaji:ppp hele ono sa nieco do zaciatku vazne hodi:) + k tomu nejake rady a informacie... nie kazdy kto zacne hrat na dp tu ma supportaka ;)
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Já jsem začínal s holým zadkem, s krumpem a jel jsem od nuly. Každý by si tím měl projít, vypracovat se sám za sebe a né dostávat věci z nějaký charity, osobně nesnáším ty somráky co choděj a plsujou věci nebo prachy. Kdyby to záleželo na mě, tak bych zakázal darování věcí, aby si každej vydělával od začátku tvrdě sám dřinou a až by se někam vypracoval začali by chodit dungy.
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

Víš jeden takovej nubik mne kontaktoval jen co viděl muj dlouhatanskej prodejni seznam na vývěsce a nedal mi pokoj asi tři dny než sem mu vysvětlil podstatu dp a co tu je a neni byl fakt otravnej podle mě recyklace je dobrá věc a bylo by dobrý o tom pouvažovat, jinak docela obdivuju lidi co maj trpělivost a nervy těmdle nbum vysvětlovat co je to tu za svět.
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Calderik píše:víš Eniqua mě nema rad a tudle v zoně mi to dal jasně najevo i když měl smulu a ja mu stačil zmizet prasak jeden dva na jednoho a to ještě modráci no fuj takže ja ho mam na háku
ono kdyz jsi modrak a jdou do tebe 2 modraci, tak chyba bude mozna nekde jinde, nez v tech co do tebe jdou... odhadoval bych to, na tvoji strane, nekde mezi zidli a klavesnici
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Calderik píše:Víš jeden takovej nubik mne kontaktoval jen co viděl muj dlouhatanskej prodejni seznam na vývěsce a nedal mi pokoj asi tři dny než sem mu vysvětlil podstatu dp a co tu je a neni byl fakt otravnej podle mě recyklace je dobrá věc a bylo by dobrý o tom pouvažovat, jinak docela obdivuju lidi co maj trpělivost a nervy těmdle nbum vysvětlovat co je to tu za svět.
to vis ono to nejsou nubove ale lidi tak ako ty a ja. niekedy to ide tazsie ale co uz:p

Edit: vysvetlit podstatu dp sa da v 10 riadkoch a netreba na to tri dni:p
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Marsyas píše:Já jsem začínal s holým zadkem, s krumpem a jel jsem od nuly. Každý by si tím měl projít, vypracovat se sám za sebe a né dostávat věci z nějaký charity, osobně nesnáším ty somráky co choděj a plsujou věci nebo prachy. Kdyby to záleželo na mě, tak bych zakázal darování věcí, aby si každej vydělával od začátku tvrdě sám dřinou a až by se někam vypracoval začali by chodit dungy.
tak nepredpokladaj, ze z charity niekto dostane veci do dungu a huraaa. dostane nejake zakladne brnka verite, zakladne koze, liche bones alebo ancient bones a zakladne info, kde je hb, maze, ako si efektivnejsie vydelat prachy atd.... No a potom si tym vsetkym prejde sam... mozno preto tie charity su aby nesockovali na trhu:p Kazdy je iny, to, ze tu zacinaju hrat aj 11-13 rocny hraci ktory nemaju este schajn o tom spolocenskom zivote na dp, neznamena, ze tu nemaju co robit...

Edit: jo a ty sockovaci somraky taky nemam rad:ppp
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Dejte to na charitu a nemusi vas to vubec trapit.

dal jsem NE :P
V.I.R.
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

Perune asi nechapes proc sem tento topik založil, jende mi o nuby ja to tak klidně všecko vysipu ale to je lehky se toho zbavit a nestarat se o to de o to aby se řešil přebytek itemu na dp a nasledny lagování jima a přetížením koule. Každýmu je jasny co se s kouli dějě a ja se jen snažim ji nějak ulevit navíc základní kodovani serveru sem dopossavad neporozuměl, takže nemužu jinak pomoci než zatim skrz todle možná mě zase napadne něco dalšího.

Edit:Eniqua víš s tebou něco řešit nemá cenu ty se nezměníš seš agresivní a myslíš si o sobě co seš za kinga ale todle by byl příběh na novej topik proč tu par lidi na dp nema rado calderika ale to mě nezajímá prostě seš prase a tim to vadne
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Dal jsem ano, ale je to utopie... neprojde to.

Neslo by aspon aby se to pouzivalo jako surovina pro neco? Treba pro ten lepsi vamp morf, co se diskutuje ve vedlejsim topiku...
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Kůže chceš taky recyklovat? Kovovy robky chces taky recyklovat?

Spis at si kazdej uklidi banku a vyhazi zbytecnosti :o)
V.I.R.
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

Mno a co recyklovat barvený pláty zpět na ignoty? :lol:
Odpovědět