Recyklace
Recyklace
Jak si je tu každej vědom, je jisté že nejen lagy, ale i kompletní zahlcení serveru dělají víceméně itemy a tak mě napadlo co obnovit recyklaci od pár zdrojů sem zjistil že tu kdysi něco takového bylo kdyby se dali recyklovat brnění i kdyby jenom plate,ring a chain, tak podle mě ty +5 /+10 části se můžou recyklovat (zbytek se už nějak da prodat ale tydle časti se obtížně prodaj nikdo o ně nemá zájem). Vytvořit z nich coiny, z kterých by se zase dalo udělat nové brnění. Ja osobně toho mám.. nejen v bance kvanta, ale pripadá mi škoda to vyhazovat, když se to jednou bude jistě hodit. Taky by to mohlo docela dost ulevit serveru, kdyby to šlo udělat i na ostatní + kove brnění nejen na kovovky, tak by se podle mě uvolnilo docela dost itemů a hra by mohla bejt zase o to víc v poho bez lagů a dalších problémů co s tim navazují.
Někdo tu nesedí 24/7 aby věděl, co tu už kdysi bylo. Můžeš mu to Enquo říct normálně, ne se hned smát.
Naposledy upravil(a) Atalia dne 06.11.2008 12:27:39, celkem upraveno 1 x.
Koukám, že vy dva jste stále ve stejné době, minulé, asi jste zamrzli. Pokud vím, tak svět se vyvíjí, zvyky a obyčeje se mění, názory se mění. Proč by se to tu nemohlo prodiskutovat znovu ? Třeba se GM tým tentokrát rozhodne jinak a zavede se něco na ten způsob, o kterém tu Calderik napsal. Nevím proč Vy spameři fóra, musíte každý návrh kromě svých (kdybyste nějaký vůbec někdy měli) zavrhovat. Kdybyste drželi huby byl by svět mnohem krásnější a milejší.
Edit: Měl jsem na mysli Wilsona a Enqueu
Edit: Měl jsem na mysli Wilsona a Enqueu
nbikum prosimtě neblbni dyt ty pokladnice s charitou pomalu přetejkaj, a tyky podle mě by se každej měl nejdřív naskilit aby pak nedopadl jako ja když sem začínal sem tam sem měco dostal a paky sem byl v loji pač sem stejně skončil u krumpáče v dole abych měl na lepší brnění a spolWilson píše:ne, aneb pravidelne se opakujici topic ... pokud toho mas hodne, tak to dej nubikum ...
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
fuuuj v pvp 2 na jedneho :/
ja bych toto tema neresil, uz to bolo parkrat ale urcite menej ako 100.
Ak mas vela nepotrebnych veci... vzdy existuju charity v cechoch kludne to tam hadz. Ja sa netajim tym, ze tie veci z charity vydavam hracom ktory ma kontaktuju....ale v poslednej dobe (5-6 mesiacov) tam toho pribudlo vazne nic.
ja bych toto tema neresil, uz to bolo parkrat ale urcite menej ako 100.
Ak mas vela nepotrebnych veci... vzdy existuju charity v cechoch kludne to tam hadz. Ja sa netajim tym, ze tie veci z charity vydavam hracom ktory ma kontaktuju....ale v poslednej dobe (5-6 mesiacov) tam toho pribudlo vazne nic.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Ja s tim souhlasim, tušil sem, že tu něco takovýho už bylo, ale je to o tom kdo má zájem to řešit a kdo ne. A pokud se najde Gm kdo tendle problem vyřeší a podpoří recyklaci tak si myslim že kouli se docela uleví a dát nbikum ty itemy neni řešení stejně to tu bude dělat bordel jako kdyby mi to leželo v bance. Tim že se to bude recyklovat tak třeba z 2k itemu maš najednou třeba jenom 50 ks.Marsyas píše:Koukám, že vy dva jste stále ve stejné době, minulé, asi jste zamrzli. Pokud vím, tak svět se vyvíjí, zvyky a obyčeje se mění, názory se mění. Proč by se to tu nemohlo prodiskutovat znovu ? Třeba se GM tým tentokrát rozhodne jinak a zavede se něco na ten způsob, o kterém tu Calderik napsal. Nevím proč Vy spameři fóra, musíte každý návrh kromě svých (kdybyste nějaký vůbec někdy měli) zavrhovat. Kdybyste drželi huby byl by svět mnohem krásnější a milejší.
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
haha:p jo pokladnice charity pretekaji:ppp hele ono sa nieco do zaciatku vazne hodi:) + k tomu nejake rady a informacie... nie kazdy kto zacne hrat na dp tu ma supportakaCalderik píše:nbikum prosimtě neblbni dyt ty pokladnice s charitou pomalu přetejkaj, a tyky podle mě by se každej měl nejdřív naskilit aby pak nedopadl jako ja když sem začínal sem tam sem měco dostal a paky sem byl v loji pač sem stejně skončil u krumpáče v dole abych měl na lepší brnění a spol

Já jsem začínal s holým zadkem, s krumpem a jel jsem od nuly. Každý by si tím měl projít, vypracovat se sám za sebe a né dostávat věci z nějaký charity, osobně nesnáším ty somráky co choděj a plsujou věci nebo prachy. Kdyby to záleželo na mě, tak bych zakázal darování věcí, aby si každej vydělával od začátku tvrdě sám dřinou a až by se někam vypracoval začali by chodit dungy.
Víš jeden takovej nubik mne kontaktoval jen co viděl muj dlouhatanskej prodejni seznam na vývěsce a nedal mi pokoj asi tři dny než sem mu vysvětlil podstatu dp a co tu je a neni byl fakt otravnej podle mě recyklace je dobrá věc a bylo by dobrý o tom pouvažovat, jinak docela obdivuju lidi co maj trpělivost a nervy těmdle nbum vysvětlovat co je to tu za svět.
ono kdyz jsi modrak a jdou do tebe 2 modraci, tak chyba bude mozna nekde jinde, nez v tech co do tebe jdou... odhadoval bych to, na tvoji strane, nekde mezi zidli a klavesniciCalderik píše:víš Eniqua mě nema rad a tudle v zoně mi to dal jasně najevo i když měl smulu a ja mu stačil zmizet prasak jeden dva na jednoho a to ještě modráci no fuj takže ja ho mam na háku
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
to vis ono to nejsou nubove ale lidi tak ako ty a ja. niekedy to ide tazsie ale co uz:pCalderik píše:Víš jeden takovej nubik mne kontaktoval jen co viděl muj dlouhatanskej prodejni seznam na vývěsce a nedal mi pokoj asi tři dny než sem mu vysvětlil podstatu dp a co tu je a neni byl fakt otravnej podle mě recyklace je dobrá věc a bylo by dobrý o tom pouvažovat, jinak docela obdivuju lidi co maj trpělivost a nervy těmdle nbum vysvětlovat co je to tu za svět.
Edit: vysvetlit podstatu dp sa da v 10 riadkoch a netreba na to tri dni:p
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
tak nepredpokladaj, ze z charity niekto dostane veci do dungu a huraaa. dostane nejake zakladne brnka verite, zakladne koze, liche bones alebo ancient bones a zakladne info, kde je hb, maze, ako si efektivnejsie vydelat prachy atd.... No a potom si tym vsetkym prejde sam... mozno preto tie charity su aby nesockovali na trhu:p Kazdy je iny, to, ze tu zacinaju hrat aj 11-13 rocny hraci ktory nemaju este schajn o tom spolocenskom zivote na dp, neznamena, ze tu nemaju co robit...Marsyas píše:Já jsem začínal s holým zadkem, s krumpem a jel jsem od nuly. Každý by si tím měl projít, vypracovat se sám za sebe a né dostávat věci z nějaký charity, osobně nesnáším ty somráky co choděj a plsujou věci nebo prachy. Kdyby to záleželo na mě, tak bych zakázal darování věcí, aby si každej vydělával od začátku tvrdě sám dřinou a až by se někam vypracoval začali by chodit dungy.
Edit: jo a ty sockovaci somraky taky nemam rad:ppp
Perune asi nechapes proc sem tento topik založil, jende mi o nuby ja to tak klidně všecko vysipu ale to je lehky se toho zbavit a nestarat se o to de o to aby se řešil přebytek itemu na dp a nasledny lagování jima a přetížením koule. Každýmu je jasny co se s kouli dějě a ja se jen snažim ji nějak ulevit navíc základní kodovani serveru sem dopossavad neporozuměl, takže nemužu jinak pomoci než zatim skrz todle možná mě zase napadne něco dalšího.
Edit:Eniqua víš s tebou něco řešit nemá cenu ty se nezměníš seš agresivní a myslíš si o sobě co seš za kinga ale todle by byl příběh na novej topik proč tu par lidi na dp nema rado calderika ale to mě nezajímá prostě seš prase a tim to vadne
Edit:Eniqua víš s tebou něco řešit nemá cenu ty se nezměníš seš agresivní a myslíš si o sobě co seš za kinga ale todle by byl příběh na novej topik proč tu par lidi na dp nema rado calderika ale to mě nezajímá prostě seš prase a tim to vadne
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele: