Pk vs Frakce

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)

Cemu byste dali prednost pri moznosti vyberu jen jedne ze stran.

PK
21
17%
Frakce
79
64%
Pure PK
23
19%

Celkem hlasů: 123

Acarus

Příspěvek od Acarus »

Anger píše:nevim jestli by se nekomu chtelo treba udelat neco jako pk trh kde by schaneli spolubojovniky proti frakcim a modrakum neco malickyho s bankou.i kdyz je fakt ze soucasna situace neni delana moc pro obcasny behani pk sou tu dve velke jakoby pk frakce ktery se nemaj vubec radi a jdou proti sobe (kovarna,law-hated) a pak je ten zbytek kterej se primicha ke komu se to zrovna hodi.Myslim ze je sance ze by to trosku ozivilo pk pvp kdyby se mnely moznost nekde domluvit i neznamy lidi a pak spolecne zabehat a kdyztak se da ten prostor zase jednoduse zrusit.
naka only save zona like trh mi neprijde pro bojovne zalozeny a po krvi lacnici chary zrovna nejlepsi napad.Navic existuje neco asi jako pk mapa?Nevim nevim.Ze se pk mydlej i mezi sebou je jejich vec maj na to tak nak moznost a pravo.
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

byl to jen takovej navrh treba mne zase nekdy napadne nejaka jina blbina.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Jenze diky tomu vypada pvp tak jak vypada. Bezucelny zabijeni se a fuleni vsichni vs vsichni. Za soucasny situace nikdo nema duvod spolupracovat s kymkoli koho jen tak potka.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Dal sem pk, je to sranda, vic modro, vic HC, obcas se najdou i slusni hraci, kteri me aj nevyfuli a resnou :p
frakce jsou taky dobre, ale tam to neni takove.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Mrakoplas píše:
Acarus píše:
Anger píše:sou to pekny napady ale to je na gm jak by byly proveditelny.

Jinak co tak posledni dobou koukam tak behat pk je opravdu odvaha frakce se brutalne premnozily ale nemyslim si ze by to bylo spatne ba naopak ale ted mi prijde ze pk zase skomiraji ale to se casem zmeni doufejme.
PK tak jak jsou tedka bez nejakyho smeru nevim cim podporit.Je otazkou zda je vubec vhdony jim nejaky smer dat ...
pk frakce:p
pk frakce(ve jmenu al-hazred) s leaderem, rewardem, pribehem a ucelem pojizdet och:)
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Dal som PK, lebo veci sa nedaju strelit na trhu, musim mat aj modraka. PK Frakcie by som bral. Ked budu podobne tym modrym bolo by to parada. PK znamena na DP Najvacsiu moznu slobodu s tej ponuky.
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Lucky píše:obcas se najdou i slusni hraci, kteri me aj nevyfuli a resnou :p
klidne si me mohl jmenovat ,nezlobil bych se :wink:
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Speedy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Speedy »

pk frakce je sice peknej napad,ale vetsina pk s tim jen mamoni pojizdeni dungu atd . :wink:
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Mamoni? Spíš si vidělavají ,když jinanym způsobem nemůžou
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

s reward systemem by treba nemuseli jen do dngu:)

Pod vlivem Mamonstva
Goddivine
Inkless
Inkless

Příspěvek od Goddivine »

Hraji pure PK, nemam tedka ani trhovce se kterym bych prodaval veci.
Padla tu otazka jak se vubec pozna pure PK hrac. Podle me tak, ze i kdyz nahodou logne nečí blue postavu tak ze z Britu do Yewu automaticky cestuje moongejtou:)
Co se PK frakci tyka myslim si ze momentalni Law+Kovaren je vcelku dominantou na PK scene. Takze by muselo zacit hrat moc dalsich zkusenych PK, aby vznikla konkurence schopna skupina. Dle meho nazoru to ani neni v kapacitach. Jinak tahle doba je pro PK asi nejvic HC co sem za ty 4 roky zazil, coz samozrejmne hru spestruje, ale i ztezuje.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Goddivine píše:momentalni Law+Kovaren je vcelku dominantou na PK scene.
poctem ale

Pod vlivem Mamonstva
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Mrakoplas píše:
poctem ale
spis tim ze nikdo jinej nehraje ...
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

jak jako nikdo jinej nehraje :)
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Anger píše:jak jako nikdo jinej nehraje :)
No moc nás teda nehraje (včetně mě). A když je v dominantní PK skupině (promiňte, ale je mi to hrozně pro smích :) ) law+kovaren tolik členů, tak už tuplem se mi nechce hrát, když je nás o tolik míň :)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Miky Mora píše:
No moc nás teda nehraje (včetně mě). A když je v dominantní PK skupině (promiňte, ale je mi to hrozně pro smích :) ) law+kovaren tolik členů, tak už tuplem se mi nechce hrát, když je nás o tolik míň :)

no ale nebylo vas zase malo sharte na zacatku ne? ono kdyz si to kazdy z vas tak rekne nediv se ze vas je pak malo ...
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Alassea píše:
Mrakoplas píše:
poctem ale
spis tim ze nikdo jinej nehraje ...

nooo ja nevim proc jsi Tondo skoncil me se s tebou behalo fajn je to skoda a nebo je to tim ze jsi leader frakce a nemuzes hrat pk? ,ale jka rikam je te skoda :wink:
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

je fakt ze kdyz se clovek podiva co za presilu musi prekonat tak si pak rekne no to asi dneska nema cenu.
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Uther píše:
Miky Mora píše:
no ale nebylo vas zase malo sharte na zacatku ne? ono kdyz si to kazdy z vas tak rekne nediv se ze vas je pak malo ...
Na začátku...to už je ale nějakej ten pátek.
A víš co mě je to docela jedno, že běhám proti přesile. Já si klidně vyběhnu i proti mnohonásobné přesile. Dřív sem to tak taky dělával, ještě když sem byl ve frakci kdysi dávno. Bylo mi to jedno, že sem přišel o ekvip. Někdy mě ty PK dokonce ani nelotily a ocenily to,že sem vyběhl. Dneska se to stát, tak mám druhý Vánoce. Ale to je zase ta stejná písnička, že dřív byla tráva zelenější atp. Prostě je to jen takovej můj osobní dojem, že před pár lety tu hrávala trošku jiná parta PvPerů než je dneska. Spoustu sem jich znal a proto to PvP nebylo tak vyhrocený jak je to teď.
Já nehraju z jiných důvodů, než z těch, že je proti mě 90% shardu, to mě fakt nesere. Pořád tu mám těch svých 10% kámošů, který mi stačijou k tomu, abych se dokázal bavit. Nehraju proto, protože mi to asi není souzeno z technických důvodů, ale nevadí no.
U tebe mě trochu Claude mrzí, že běháš na té "druhé straně" ( konkrétně myslím Kovárnu). To že běháš s lawem to docela chápu, protože si v té gildě byl odmalička, asi něco jako já v Tlupě nebo teď Hated. Je to sice jen hra, ale i kvůli hře se dají vztahy trochu pokazit, no co už. Rád sem s tebou kdysi hrál, rád bych to i zopakoval (být na stejné straně), ale momentální stav to moc nedovoluje...škoda...
no to sem se zas rozepsal :)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Anger píše:je fakt ze kdyz se clovek podiva co za presilu musi prekonat tak si pak rekne no to asi dneska nema cenu.
To věru. Pár dnu se běhá o/ch jako naposledy asi tak 2x za poslední dva roky, a to při změnách frakcí. Jen si to představme!

Celý server se spiknul - když to hodně přeženu, tak z posledních 24 měsíců běhalo kolem 10 aktivních frakčních hráčů třeba měsíc-dva. Ale ne! To snad znamená, že GMky nenáviděná pkčka měla jen 22 měsíců z 24 na pojíždění bez jakékoliv hrozby od pk run.

Tak dost, fakt konec srandy. Modráci a jejich kamarádíčci GMka by se všichni měli trochu zamyslet. Protože tohle už fakt jako znamená, že vedení serveru snad chce pomocí frakcí zničit celou pk komunitu. A to tedy není namouduši žádná legrace.

Pro zábavu. Pro zábavu.
Nexios
Odpovědět