Pk vs Frakce

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)

Cemu byste dali prednost pri moznosti vyberu jen jedne ze stran.

PK
21
17%
Frakce
79
64%
Pure PK
23
19%

Celkem hlasů: 123

Acarus

Pk vs Frakce

Příspěvek od Acarus »

Co byste klikali radeji kdybyste si mohli zvolit jen jenu stranu. a proc?a co by se muselo stat abyste zmenili postoj... je li vubec nejaky.

Ja bych klikal frakce treba, srdecni zalezitost. pure pk je moc omezeny a neda se za to hrat, pokud by byla nejaka rozdilnost odobyc pk a vyhody tak bych klikal pure pk.
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Pk vs Frakce

Příspěvek od Anger »

frakce mne sice bavi ale pk jsou takovym korenim kazdyho frakcniho hrace taky protoze je na ne dovoleno vse a naopak.Takze ja bych klikal pk nevim asi mne bavi ten pocit ze du proti vetsine.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

pk je atraktivnejsie...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Ralf

Příspěvek od Ralf »

za pk máš víc možností, ale mě to za něj nebavilo :) takže frakce
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

s pk sem prestal a nak nemam duvod se k nemu vracet, takze frakce ...
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

jednoznacne pk

e: preco? frakciu som hral a nemam o nej ruzovy nazor
clear brainwashing
dNb prezents
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Klikl jsem na frakci.

PK jsem vlastnil a chvili i behal. Protoze nejsem nejakej extra super pvper a hral jsem to spise pro zabavu, nez mamon, musel jsem pk dotovat od modre postavy. Nepojizdel jsem dungy, takze jsem mel, co jsem si lotnul. Kdyz jsem umrel, odkopl jsem helpem a nasledoval plny refull. Vzhledem k tomuto jsem nemel jinou moznost, nez mit "dotovane" pk.

Ve frakci jsem taky byval. Vzpominky na to, jak jsem si delal sam sobe GM v CoNT-AF, kdyz kluci prestali hrat, jsou fajn :) (Diky GMs, ze mi to do posledni chvile nechali) Hrani za tuto stranu ma spoustu vyhod. S postavou muzete vsecko. Muzete do mest, muzete kamkoliv. Trh a cechy nepovazuji za nejakou ujmu pro hrace, ktery uz asi nejakou dobu hraje, kdyz v te frakci je. S dungama taky neni problem. Ve frakci je postava pro me neomezena.
Premyslel jsem i o tom, toto trochu zmenit. Kdyz ted loguju, jen koukam, co se deje okolo a mam na to dost casu. Co bylo driv a je i ted? Frakcni hraci bez stitu, graficky chat atd. Nasazeny stit a sundany stit bych prestal rozlisovat. Odpadly by pak hadky o tom, kdo se zapojil, nezapojil, vzdyt to znate. Navic by pvp ziskalo uplne jiny nadech. Frakcni postavy by byly necim konecne omezene, jedna strana by si musela davat pozor na druhou.
Co se tyka grafickeho chatu, zalezi na situaci. Nekde stoji dva hraci (CH/O) a bavi se. Najednou okolo bezi dalsi (CH) a orderaka sjede. Lootne ho do nuly a treba i ressne. V tu chvili je z nej hajzl apod. Ale proc? Hra je o zabave. Kdyz lognu, nechci se vybavovat, ale chci hrat.

Jen zaverem. Nemam nic proti PK. Pokud hraje kdokoliv indiana a hraje ho ferove, at si me sjede a lootne kde chce. Doufam, ze me chapete a slovo "ferove" si nevykladate tak, ze je to jen tehdy, kdy mam na pvp naladu :-D PvP je vsude. Ferovy boj neexistuje, protoze vzdycky je nekdo lepsi a nekdo horsi, ale existuji mantinely, ktere chrani obe strany. A hrani na tom ohranicenem hristi, tomu ja rikam ferova hra.

Hodne stesti, zabavy i naloocenych pixelu ;)
podpis
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

za pk ... :wink: :wink:
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Poslední dobou (asi tak rok a půl) je pro mě dominantou hraní za PK. Hraju ho tak z 95% herního času, zbytek je vystávání na trhu za modráka, takže by se dalo říct, že sem pure pk 8-):-d.
V současné době - tedy v době kdy mají CH a O porty do dungů a kdy se tyto dvě frakce docela solidně přemnožili- je asi lepší a možná i výhodnější být jedním z nich. Ale to je jen otázka času, kdy se to zas obrátí, frakcí bude málo a zas bude hodně PK. Prostě normálka, tak to bývá.
Co se týče toho, co bych hrál, jestli frakci ne bo PK...No jednoznačně PK, jednak asi jak psal, anger - mít adrenalin z běhání snad proti všem. Druhak už sem se za ta léta seznámil s moc fajnovou skupinou lidí, s kterýma mě to hraní PK baví. Frakční hráče neznám a nebo je nemám moc v oblibě (až na pár vyjímek). A za třetí: zdájí se mi být frakční hráči těma portama do dungů moc rozmazlení a to se mi taky nelíbí 8) - jen můj názor. :)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

frakce-srdecni zalezitost :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

a jak by slo udelat aby si mohl hrat jenom 1 stranu?? Predpokladam ze kazdyho by se vam kontrolovat nechtelo... a pak klasicke vymluvy jako ze semnou hraje bratr, tychne apod...:p

E: a kdyby byla moznost hrat pure PK tzn. kdyz hrac bude mit naladu dungovat, tak bude muset za PK tak bych videl jako docela moudre reseni zrusit O/CH runy... :wink:
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Frakce no. Ale nějak se mi nepozdává to hlasování - jedna strana u mě znamená jedna barva .. a né jedna strana = například možnost modrák+pk ;P Ale whatever.
Nexios
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Hunter píše:Frakce no. Ale nějak se mi nepozdává to hlasování - jedna strana u mě znamená jedna barva .. a né jedna strana = například možnost modrák+pk ;P Ale whatever.
Tezko leda u pure pk...mas jednu stranu pk normalni znamena proste pk a supportovat si tim modraka a nebo obracene...proste to lip rozdelit imho nejde.
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Frakce :D Z principu nesnášim rudé bratry :D
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Jedině frakce, já už na to nemám povahu abych okrádal ostatní :?
Smrt všem !
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Urcite frakce. Kdych potreboval namamonit tak PK na peka neni nic moc PvP. Uvazoval bych o pure PK kdyby se o to nekdo zase staral, nevim ale jestli vubec aspon nekdo z dnesnich pk vi co vyraz pure pk znamena. Jinak pure pk je myslim zbytecna moznost, kdyz tady pro to nejsou vytvorene podminky.
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

i ve frakci se loti :)
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Hral bych pure pk, pokud by byla moznost hrat plnohodnotne. Tzn. zadne omezeni v pvm, pristup k vendorum atd.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
regis [bh]
Chaos Leader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od regis [bh] »

Frakce : srdeční záležitost, prakticky od zacatku sveho hrani ji klikam.

Jina moznost pro mne prakticky neexistuje, coz ovsem sto-procentne nevylucuje test nejake jine moznosti v budoucnu, pokud by se vytvoril podminky tak, aby byly fajty pk vs. modry zabavou pro obe strany za kazde situace.
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

podle mě jedině frakce protože ta ma aspoň nějakej kodex cti a nejde jim o to aby si nahrabali ale o to aby si jen zahrali pvp a nikdo by nepřišel na ubidku mimo famy prakticky, je to podle mě čestnější boj když je člověk ve frakci
Odpovědět