Giga relog to ja mozem ist s craftom na spawn kde mam odlognute pk, pozdravim ta uderom, ty ma zacnes davat lebo si lama jak vacsina ludi co hatuju PK, lognem PK zabijem ta, pojdem si odniest tvoje veci do domu kde odlognem a pojdem sa s craftom refnut na dalsie kopanie. Ne, je to relog.Lucky píše:impozantni relog:pEnquea píše:Kdyz uz tu mame topik takovejhle krasnej, tak mi to neda...
Jak se divate na situaci: Kopu s craftem, mam odlognutyho negra u dolu... prijede pk zacne mocne smazit crafta... odlognu krafta, nalognu negra, zabiju pk, ktery zatim zabilo krafta... lootnu si pk a krafta, kopnu do pryc... odlognu negra, lognu krafta a jdu se ressnout a pro veci domu.
Relogy
ty máš v hlavě úplně vymeteno...on psal o relogu z blue na blue a ne z blue na red...s craftem tam byl za jiným učelem než šmírovat modráky...Amen píše:Giga relog to ja mozem ist s craftom na spawn kde mam odlognute pk, pozdravim ta uderom, ty ma zacnes davat lebo si lama jak vacsina ludi co hatuju PK, lognem PK zabijem ta, pojdem si odniest tvoje veci do domu kde odlognem a pojdem sa s craftom refnut na dalsie kopanie. Ne, je to relog.Lucky píše:impozantni relog:pEnquea píše:Kdyz uz tu mame topik takovejhle krasnej, tak mi to neda...
Jak se divate na situaci: Kopu s craftem, mam odlognutyho negra u dolu... prijede pk zacne mocne smazit crafta... odlognu krafta, nalognu negra, zabiju pk, ktery zatim zabilo krafta... lootnu si pk a krafta, kopnu do pryc... odlognu negra, lognu krafta a jdu se ressnout a pro veci domu.
Ja viem, ale je to to iste. Relog jak relog. Mne tym pokazis hru ze umres za crafta a zatial na mna bezis s druhou postavou bullshitSun Eagle píše:ty máš v hlavě úplně vymeteno...on psal o relogu z blue na blue a ne z blue na red...s craftem tam byl za jiným učelem než šmírovat modráky...Amen píše:Giga relog to ja mozem ist s craftom na spawn kde mam odlognute pk, pozdravim ta uderom, ty ma zacnes davat lebo si lama jak vacsina ludi co hatuju PK, lognem PK zabijem ta, pojdem si odniest tvoje veci do domu kde odlognem a pojdem sa s craftom refnut na dalsie kopanie. Ne, je to relog.Lucky píše: impozantni relog:p
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Ako som ja pisal riesilo sa to iba ak bol relog na inu farbu koli vyhode/kazeniu hry inak M-PK a naopak aj 10x za hodinu nikomu nevadilo.Amen píše:Ludia: RELOGY NA BLUE RED ALEBO RED BLUE NIKTO NEBUDE KONTROLOVAT ! ! ! Takze ked tak relog tak za rovnaku farbu inak POL HODINA, lenze ked ma zabiju X krat za blue a budem si chcet ist macrovat s RED budem musiet cakat pol hodinu. ALe ked si pojdem kupit na trh jednu vec za blue pre PK nemozem ho lognut pol hodinu. Takze hlupost. To sa nezakaze. Toto je takze dal by som 5 minut na all.
Pokazim ti hru tim, ze misto toho aby sis zabil bezmocnyho krafta se budes muset vyporadat s postavou vybavenou na pvp... smaz to dmnteAmen píše:Ja viem, ale je to to iste. Relog jak relog. Mne tym pokazis hru ze umres za crafta a zatial na mna bezis s druhou postavou bullshitSun Eagle píše:ty máš v hlavě úplně vymeteno...on psal o relogu z blue na blue a ne z blue na red...s craftem tam byl za jiným učelem než šmírovat modráky...Amen píše: Giga relog to ja mozem ist s craftom na spawn kde mam odlognute pk, pozdravim ta uderom, ty ma zacnes davat lebo si lama jak vacsina ludi co hatuju PK, lognem PK zabijem ta, pojdem si odniest tvoje veci do domu kde odlognem a pojdem sa s craftom refnut na dalsie kopanie. Ne, je to relog.

"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
tímhle chceš naznacit, že na crafta si troufnes, ale na člověka, kterej tě může nějak ohrozit už ne?? tak proč to pk máš??? na zabíjení AFK craftůAmen píše:Ja viem, ale je to to iste. Relog jak relog. Mne tym pokazis hru ze umres za crafta a zatial na mna bezis s druhou postavou bullshitSun Eagle píše:ty máš v hlavě úplně vymeteno...on psal o relogu z blue na blue a ne z blue na red...s craftem tam byl za jiným učelem než šmírovat modráky...Amen píše: Giga relog to ja mozem ist s craftom na spawn kde mam odlognute pk, pozdravim ta uderom, ty ma zacnes davat lebo si lama jak vacsina ludi co hatuju PK, lognem PK zabijem ta, pojdem si odniest tvoje veci do domu kde odlognem a pojdem sa s craftom refnut na dalsie kopanie. Ne, je to relog.
Kdyby to bylo tak ze muzu mit bud cerveny nebo modry chary, tak bych pk nehral a myslim ze dost lidi ho ma jakoze navic (imho vsichni cove pvperi), Takze nevim jestli by pak ti pure "hodni" meli proti komu behat... Zase by se tim posilil vyznam frakci, coz by se mi taky libilo...
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Moja rec naj AFK craft je mrtvy AFK craft a za to by mal PK dostat este aj bonus... A Pure red postavu neviem kto by uzivil bez modraka na support zlatakov, potionov a regov to by sa muselo spravit cele mesto/mapa/protistrana Ale ktoremu GM sa to chce zas vyvazovat a hadat saHunter píše:Sun Eagle: Uff, AFK_craft je snad nějaká speciální postava, která má mít nějaká speciální privilégia? Imho AFK craft by měl ještě před tím pojezdem schytat jail za AFK a né si ještě stěžovat, že se jednou za půl hodiny podívá do hry a "najednou" chudák leží na pk.

PS: Acarus je od kedy "ferove GM". Nejak meknes Acarusi

Enquea píše:...
Asi by som ta vyfackal. Skusim este raz. Ked ty mas crafta s ktorym kopes a ja ho dojdem zabit ty si pustis Druhu postavu mozno aj Dual aby si ma isiel zabit. Tak ja pojdem s craftom za tvojim necrom udrem ta a ty ma zacnes smazit, ja si zatial pustim PK a zabijem ta od chrbta. Tiez to neni relog len si chranim crafta.
- Legend Of Pain
- Pencil Master
Jo, když přiběhne pk, zaparuje mě, tak se vyšipkuju, začnu se bandit a začnu utíkat, protože fakt, že mám v báglu ore a váhu +- 500 mi přece nebrání v útěku a navíc můžu jednou za dvacet vteřin vypít lahvičku ... úplně v klídkuLegend Of Pain píše:aj craft je hrac. sikovny craft na pkcko neumrie

Proto preferuji kopání s paladinem. Str má solidní a lehce se vyléčí a vyšipkuje, takže většinou mi na odkop od pk stačí bandy, pokud ovšem nedojdou

- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Obycejna runa te odkopne za cca 8 vterin...Piscot píše: Jo, když přiběhne pk, zaparuje mě, tak se vyšipkuju, začnu se bandit a začnu utíkat, protože fakt, že mám v báglu ore a váhu +- 500 mi přece nebrání v útěku a navíc můžu jednou za dvacet vteřin vypít lahvičku ...
Preziti to nezajisti, ale sance zvysi o dost, i s 500 vahou zvladnes tu chvilku obihat nejaky statik :p
Nutnost je ovsem nebyt afk

Show is over motherlovers!