Relogy

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Relogy?

Vubec, to znamena min 30 minut mezi lognutim jakykoliv postavy
10
7%
Neakceptovatelne = Pk -> Modry nebo Modry -> Pk jinak ok mezi stejne barevnejma charama
52
38%
Pk -> Modry , Modry -> PK, casovy interval do 10 minut.Mezi barevnyma charama ok.
34
25%
Gm nemuzou nakazovat hracum, jak a kdy co lognout.
24
18%
S zadnym anketnim nazorem nesouhlasim.Napsal sem jiny do diskuze.
17
12%

Celkem hlasů: 137

Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Lucky píše:
Enquea píše:Kdyz uz tu mame topik takovejhle krasnej, tak mi to neda...

Jak se divate na situaci: Kopu s craftem, mam odlognutyho negra u dolu... prijede pk zacne mocne smazit crafta... odlognu krafta, nalognu negra, zabiju pk, ktery zatim zabilo krafta... lootnu si pk a krafta, kopnu do pryc... odlognu negra, lognu krafta a jdu se ressnout a pro veci domu.
impozantni relog:p
Giga relog to ja mozem ist s craftom na spawn kde mam odlognute pk, pozdravim ta uderom, ty ma zacnes davat lebo si lama jak vacsina ludi co hatuju PK, lognem PK zabijem ta, pojdem si odniest tvoje veci do domu kde odlognem a pojdem sa s craftom refnut na dalsie kopanie. Ne, je to relog.
Sun Eagle
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Sun Eagle »

Amen píše:
Lucky píše:
Enquea píše:Kdyz uz tu mame topik takovejhle krasnej, tak mi to neda...

Jak se divate na situaci: Kopu s craftem, mam odlognutyho negra u dolu... prijede pk zacne mocne smazit crafta... odlognu krafta, nalognu negra, zabiju pk, ktery zatim zabilo krafta... lootnu si pk a krafta, kopnu do pryc... odlognu negra, lognu krafta a jdu se ressnout a pro veci domu.
impozantni relog:p
Giga relog to ja mozem ist s craftom na spawn kde mam odlognute pk, pozdravim ta uderom, ty ma zacnes davat lebo si lama jak vacsina ludi co hatuju PK, lognem PK zabijem ta, pojdem si odniest tvoje veci do domu kde odlognem a pojdem sa s craftom refnut na dalsie kopanie. Ne, je to relog.
ty máš v hlavě úplně vymeteno...on psal o relogu z blue na blue a ne z blue na red...s craftem tam byl za jiným učelem než šmírovat modráky...
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Mám návrh : Povolíme každému hráči lognout 1 postavu za den :) To bude kopec srandy, co vy na to ? :)
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Marsyas píše:Mám návrh : Povolíme každému hráči lognout 1 postavu za den :) To bude kopec srandy, co vy na to ? :)
Jednu postavu to je divny :p spis jednu barvu postav za den :P
V.I.R.
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Sun Eagle píše:
Amen píše:
Lucky píše: impozantni relog:p
ty máš v hlavě úplně vymeteno...on psal o relogu z blue na blue a ne z blue na red...s craftem tam byl za jiným učelem než šmírovat modráky...
Ja viem, ale je to to iste. Relog jak relog. Mne tym pokazis hru ze umres za crafta a zatial na mna bezis s druhou postavou bullshit
Maly Papo I
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maly Papo I »

Amen píše:Ludia: RELOGY NA BLUE RED ALEBO RED BLUE NIKTO NEBUDE KONTROLOVAT ! ! ! Takze ked tak relog tak za rovnaku farbu inak POL HODINA, lenze ked ma zabiju X krat za blue a budem si chcet ist macrovat s RED budem musiet cakat pol hodinu. ALe ked si pojdem kupit na trh jednu vec za blue pre PK nemozem ho lognut pol hodinu. Takze hlupost. To sa nezakaze. Toto je takze dal by som 5 minut na all.
Ako som ja pisal riesilo sa to iba ak bol relog na inu farbu koli vyhode/kazeniu hry inak M-PK a naopak aj 10x za hodinu nikomu nevadilo.
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Amen píše:
Sun Eagle píše:
Amen píše: Giga relog to ja mozem ist s craftom na spawn kde mam odlognute pk, pozdravim ta uderom, ty ma zacnes davat lebo si lama jak vacsina ludi co hatuju PK, lognem PK zabijem ta, pojdem si odniest tvoje veci do domu kde odlognem a pojdem sa s craftom refnut na dalsie kopanie. Ne, je to relog.
Ja viem, ale je to to iste. Relog jak relog. Mne tym pokazis hru ze umres za crafta a zatial na mna bezis s druhou postavou bullshit
Pokazim ti hru tim, ze misto toho aby sis zabil bezmocnyho krafta se budes muset vyporadat s postavou vybavenou na pvp... smaz to dmnte :evil:
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Takze by se tu jen par lidi bourilo vuci zavedeni takoveho pravidla ?

No byla by tu i ta moznost vyjit vstric lidem chtici hrat treba jen only pure jednu barvu, cimz myslim jen cervenou asi nejspis.Ale tam je otazka jak ty lidi oddelit od ostatnich.
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

A hlavně abys jim k tomu dal dispozice, což už se tu několikrát zmínilo, dostupnost vendorů, město s PK Stráží, aby měli útočiště tak, jako ho mají modráci atd atd atd
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Marsyas píše:A hlavně abys jim k tomu dal dispozice, což už se tu několikrát zmínilo, dostupnost vendorů, město s PK Stráží, aby měli útočiště tak, jako ho mají modráci atd atd atd
VEndori bez problemu, pk straze ? :) na co by pk potrebovali pk straze?
Sun Eagle
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Sun Eagle »

Amen píše:
Sun Eagle píše:
Amen píše: Giga relog to ja mozem ist s craftom na spawn kde mam odlognute pk, pozdravim ta uderom, ty ma zacnes davat lebo si lama jak vacsina ludi co hatuju PK, lognem PK zabijem ta, pojdem si odniest tvoje veci do domu kde odlognem a pojdem sa s craftom refnut na dalsie kopanie. Ne, je to relog.
tímhle chceš naznacit, že na crafta si troufnes, ale na člověka, kterej tě může nějak ohrozit už ne?? tak proč to pk máš??? na zabíjení AFK craftů
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Kdyby to bylo tak ze muzu mit bud cerveny nebo modry chary, tak bych pk nehral a myslim ze dost lidi ho ma jakoze navic (imho vsichni cove pvperi), Takze nevim jestli by pak ti pure "hodni" meli proti komu behat... Zase by se tim posilil vyznam frakci, coz by se mi taky libilo...
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Sun Eagle: Uff, AFK_craft je snad nějaká speciální postava, která má mít nějaká speciální privilégia? Imho AFK craft by měl ještě před tím pojezdem schytat jail za AFK a né si ještě stěžovat, že se jednou za půl hodiny podívá do hry a "najednou" chudák leží na pk.
Nexios
Maly Papo I
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maly Papo I »

Hunter píše:Sun Eagle: Uff, AFK_craft je snad nějaká speciální postava, která má mít nějaká speciální privilégia? Imho AFK craft by měl ještě před tím pojezdem schytat jail za AFK a né si ještě stěžovat, že se jednou za půl hodiny podívá do hry a "najednou" chudák leží na pk.
Moja rec naj AFK craft je mrtvy AFK craft a za to by mal PK dostat este aj bonus... A Pure red postavu neviem kto by uzivil bez modraka na support zlatakov, potionov a regov to by sa muselo spravit cele mesto/mapa/protistrana Ale ktoremu GM sa to chce zas vyvazovat a hadat sa :). Ale ak na to mate cas preco nie bolo by to ako Ali vs Horda :D

PS: Acarus je od kedy "ferove GM". Nejak meknes Acarusi :). Daj si radsej HC GM :))).
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Enquea píše:...

Asi by som ta vyfackal. Skusim este raz. Ked ty mas crafta s ktorym kopes a ja ho dojdem zabit ty si pustis Druhu postavu mozno aj Dual aby si ma isiel zabit. Tak ja pojdem s craftom za tvojim necrom udrem ta a ty ma zacnes smazit, ja si zatial pustim PK a zabijem ta od chrbta. Tiez to neni relog len si chranim crafta.
Sun Eagle
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Sun Eagle »

Neměl jsem na mysli AFK crafty, ale crafty jakozto hrace...ukazte mi crafta kterej dokaze celit PKcku v souboji aspon 20 sekund...jako proste pojizdeni craftu je ta nejvesti ubohost...ale jinak proti PKckum vubec nic nemam :wink:
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

aj craft je hrac. sikovny craft na pkcko neumrie
clear brainwashing
dNb prezents
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Legend Of Pain píše:aj craft je hrac. sikovny craft na pkcko neumrie
Jo, když přiběhne pk, zaparuje mě, tak se vyšipkuju, začnu se bandit a začnu utíkat, protože fakt, že mám v báglu ore a váhu +- 500 mi přece nebrání v útěku a navíc můžu jednou za dvacet vteřin vypít lahvičku ... úplně v klídku :)

Proto preferuji kopání s paladinem. Str má solidní a lehce se vyléčí a vyšipkuje, takže většinou mi na odkop od pk stačí bandy, pokud ovšem nedojdou :)
Sun Eagle
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Sun Eagle »

Legend Of Pain píše:aj craft je hrac. sikovny craft na pkcko neumrie
vis moc dobre jak jsem to myslel :twisted:
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Piscot píše: Jo, když přiběhne pk, zaparuje mě, tak se vyšipkuju, začnu se bandit a začnu utíkat, protože fakt, že mám v báglu ore a váhu +- 500 mi přece nebrání v útěku a navíc můžu jednou za dvacet vteřin vypít lahvičku ...
Obycejna runa te odkopne za cca 8 vterin...
Preziti to nezajisti, ale sance zvysi o dost, i s 500 vahou zvladnes tu chvilku obihat nejaky statik :p
Nutnost je ovsem nebyt afk :)
Show is over motherlovers!
Odpovědět