Artefakty

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

None píše:Artefaktu Jsem rozhazel po svete hromadu, rikal sem si ze je to dobry oziveni. To ze nejakej rang stoji v hidu v gz Cove a ceka az pribehne pk a po ik si rika jak je dobrej PvPer za to nemuzu. Jediny co muzu udelat je ze Artefaktu budu do pokladu davat malo...

Už je to jedno stejnak je tu nesmyslný stěžování , nic se nezmění.Za chvíli pkčka stejnak všecky smažou ,jakož tomu bylo minule , tak co tu řešíme.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Kdy, prosím, bylo minule, jak smazali všecky pkčka?
podpis
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Blecha píše:
None píše:Artefaktu Jsem rozhazel po svete hromadu, rikal sem si ze je to dobry oziveni. To ze nejakej rang stoji v hidu v gz Cove a ceka az pribehne pk a po ik si rika jak je dobrej PvPer za to nemuzu. Jediny co muzu udelat je ze Artefaktu budu do pokladu davat malo...

Už je to jedno stejnak je tu nesmyslný stěžování , nic se nezmění.Za chvíli pkčka stejnak všecky smažou ,jakož tomu bylo minule , tak co tu řešíme.
jestli myslíš tím "všechny" Kovárnu, tak otevři oči při tom hraní
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Kovarnu a Law smazali,prostě aktivní PK guildy :wink:
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

jak kovarnu smazli dyt sme nedavno par kovarniku usmažili v FDD teda ne ja ale glacius si je tam docela daval s ostatnima ja sem ostatně jako vždy pacifista
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Blecha píše:Kovarnu a Law smazali,prostě aktivní PK guildy :wink:
Nás ještě nesmazali a to sme taky aktivní. Možná bude chyba někde u vás.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Divej Bleško. Všechny PK guildy co ve velikánské míře kempily dungy končily, končí a zřejmě budou končit na pravdě boží. Z takové zkušenosti je možné se poučit a to sice, že neni žádoucí aby se kempilo ve velkém. PvM hráčům taky dělají dungy obtížnější když se je hráči naučí chodit. Tak proč vás třeba pár nemáznout, když už vám nemůžou zakázat ty dungy chodit kempit. Jo a ještě ti řeknu takovou prima věc. Kempení dungu neni o PvP :)
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Perseus píše:Divej Bleško. Všechny PK guildy co ve velikánské míře kempily dungy končily, končí a zřejmě budou končit na pravdě boží. Z takové zkušenosti je možné se poučit a to sice, že neni žádoucí aby se kempilo ve velkém. PvM hráčům taky dělají dungy obtížnější když se je hráči naučí chodit. Tak proč vás třeba pár nemáznout, když už vám nemůžou zakázat ty dungy chodit kempit. Jo a ještě ti řeknu takovou prima věc. Kempení dungu neni o PvP :)
Dokud ty PK pri kempeni neporusuji pravidla, tak nevidim duvod, proc by mely byt mazany.
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Já netvrdím, že by je měli mazat, já tvrdím, že časem zhamižní, tu chybu udělaj a pudou. Pač zatím se ty chyby objevily vždy...
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Myslím, že nebyl až tak problém v tom ŽE kempili, ale JAKÝM ZPŮSOBEM ...
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

jako je fakt ze kovarna to trosku prehanela ty jeli fakt hlavne na mamon a to je si troufam rict rozdil mezi hated a kovarnou.Aspon z moji pozice hraju fakt jen pro prdel.Ale je fakt ze mamonu se nebranim :)
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

ja bych je vsechny smazal hajzli!! Mi zabili lamicku:(
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Wrall Nightmare píše:
Perseus píše:Divej Bleško. Všechny PK guildy co ve velikánské míře kempily dungy končily, končí a zřejmě budou končit na pravdě boží. Z takové zkušenosti je možné se poučit a to sice, že neni žádoucí aby se kempilo ve velkém. PvM hráčům taky dělají dungy obtížnější když se je hráči naučí chodit. Tak proč vás třeba pár nemáznout, když už vám nemůžou zakázat ty dungy chodit kempit. Jo a ještě ti řeknu takovou prima věc. Kempení dungu neni o PvP :)
Dokud ty PK pri kempeni neporusuji pravidla, tak nevidim duvod, proc by mely byt mazany.

Skoušel si někdy kempit dung? Není to zas taková hračka :wink: . I nás za blue Kovaren zkoušeli kempit a odlolali sme.Takže furt kvůli pojezdům nebrečte
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Blecha píše: Takže furt kvůli pojezdům nebrečte
Ty si tady pojel jednou výpravu v Terathanu, jednoho mága ve Windu a nb vampa cestou na HB Brit a už se tady jako vyznáš a diktuješ?Prosim tě zahrab se :roll: ...si k smíchu
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Kdo je Blecha? Nějak mi to jméno nic neříká :( .
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Miky Mora píše:
Blecha píše: Takže furt kvůli pojezdům nebrečte
Ty si tady pojel jednou výpravu v Terathanu, jednoho mága ve Windu a nb vampa cestou na HB Brit a už se tady jako vyznáš a diktuješ?Prosim tě zahrab se :roll: ...si k smíchu
Tak jo 8) Však mluvit umí každej ne?
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

To tedy věru. Desp 2 jsme my chodívali v 15 lidech. Dneska, po třech letech, se ten dung dochází v 5-8 a fakt jsem tam ty změny nepozoroval (krom změn typu stejná místnost jen port o pár políček jinam). Despa 4 teď došli v sedmi - hádej - první 4 se došla v asi 22 člověkách. Mi teda řekni, kde je nějaký ztěžování, který je srovnatelný se smazáním celé pk guildy. Jediný skutečný, kterýho jsem si všiml, je možná tak zmenšování pokladů.

Jo, některý dungy se měněj, nebo se stavěj nový. Ale srovnávat změnu dungu, nebo jeho přestavění se smazáním jediné (v té době) pojíždějící guildy .. to pls ne. Pvp = neustále se přizpůsobovat novým nápadům lidí. Naopak pvm se na DP už prakticky nijak ztížit nedá, protože na to nejsou technické možnosti. Ztížení se dneska rovná pouze změně toho co na tebe vyskočí z pasti nebo kam vede port. Ale všechno se po několika odchozeních naučí i cvičená opice. Kdeže jsou ty časy, kdy se chcípalo třeba v polovině výprav. Teď když někdo náhodou vylehá ve větším dungu, tak o tom je hned topik na foru, že je něco jako špatně zOmk!!

PvP = A player of a game fighting against another player. Any number of people can participate in PvP, and it does not have to be a fair situation.
Nexios
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Veru artefakt mezi blue x red bych neresil, koncepce je totiz takova, ze zisk artefaktu neni podminaneni phlavim,presvedcenim a chozenim top dungu. Je to ciste nahodne vyskutujici se vec a sanci na zisk ma hrac ( jakekoliv cehokoliv a urovne) stejnou. Sance se zvysujou asi nejvic tim, ze hrac je aktivni ve hre.To je asi tak jediny.
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Darkness píše:ja bych je vsechny smazal hajzli!! Mi zabili lamicku:(

sry :wink:
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Acarus píše:Veru artefakt mezi blue x red bych neresil, koncepce je totiz takova, ze zisk artefaktu neni podminaneni phlavim,presvedcenim a chozenim top dungu. Je to ciste nahodne vyskutujici se vec a sanci na zisk ma hrac ( jakekoliv cehokoliv a urovne) stejnou. Sance se zvysujou asi nejvic tim, ze hrac je aktivni ve hre.To je asi tak jediny.
Ja myslel aktivni v PvM. Ve hre jsem aktivni docela dost, ale jak se da v PvP artefakt ziskat?
Odpovědět