Perseus píše:Divej Bleško. Všechny PK guildy co ve velikánské míře kempily dungy končily, končí a zřejmě budou končit na pravdě boží. Z takové zkušenosti je možné se poučit a to sice, že neni žádoucí aby se kempilo ve velkém. PvM hráčům taky dělají dungy obtížnější když se je hráči naučí chodit. Tak proč vás třeba pár nemáznout, když už vám nemůžou zakázat ty dungy chodit kempit. Jo a ještě ti řeknu takovou prima věc. Kempení dungu neni o PvP

To tedy věru. Desp 2 jsme my chodívali v 15 lidech. Dneska, po třech letech, se ten dung dochází v 5-8 a fakt jsem tam ty změny nepozoroval (krom změn typu stejná místnost jen port o pár políček jinam). Despa 4 teď došli v sedmi - hádej - první 4 se došla v asi 22 člověkách. Mi teda řekni, kde je nějaký ztěžování, který je srovnatelný se smazáním celé pk guildy. Jediný skutečný, kterýho jsem si všiml, je možná tak zmenšování pokladů.
Jo, některý dungy se měněj, nebo se stavěj nový. Ale srovnávat změnu dungu, nebo jeho přestavění se smazáním jediné (v té době) pojíždějící guildy .. to pls ne. Pvp = neustále se přizpůsobovat novým nápadům lidí. Naopak pvm se na DP už prakticky nijak ztížit nedá, protože na to nejsou technické možnosti. Ztížení se dneska rovná pouze změně toho co na tebe vyskočí z pasti nebo kam vede port. Ale všechno se po několika odchozeních naučí i cvičená opice. Kdeže jsou ty časy, kdy se chcípalo třeba v polovině výprav. Teď když někdo náhodou vylehá ve větším dungu, tak o tom je hned topik na foru, že je něco jako špatně zOmk!!
PvP = A player of a game fighting against another player. Any number of people can participate in PvP, and it does not have to be a fair situation.