Blok acc
mě, už to nebaví,ale musím, registraci acc přeci vyřizuje GM pak zasílá heslo,Myslím, že se tam uvádí jméno a tak, takže já mám na své jméno i účet nejakého Netyho? A dále. Takže z mé IP byl logován častejc acc Nety a jeho postavy jestli dobře chápu Stalyn a Virago? jestli je to jinak , tak mě prosím opravte.
Nezáleží, jak často. Stačí jednou. Navíc stačí, aby s Tebou měly ty postavy co do činění. Posouzení záleží na GM a jelikož tu není demokracie a vláda lidu, ale totalitní režim GMs, tak ses jim třeba jen nelíbil. Měl jsi moc gp, itemů = velkej objem dat a nezbývalo pro Tebe místo na disku atd. Důvodů je spousta.
Nevim, jestli je Acarus jasnovidec, ale já vědět, že předvedeš to, co tady ukazuješ, tak Tě smažu už z principu, protože to je fakt pecka! Gratuluju, bavíš mě celý den
Nevim, jestli je Acarus jasnovidec, ale já vědět, že předvedeš to, co tady ukazuješ, tak Tě smažu už z principu, protože to je fakt pecka! Gratuluju, bavíš mě celý den

Naposledy upravil(a) Duffy dne 23.10.2008 20:01:15, celkem upraveno 1 x.
podpis
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ne tys to psal do jinyho topiku ... http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... c&start=80 :pMarsyas píše:Vy jste mi smazali můj příspěvek o vysvětlení jména Acarus ! To je skandál !
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
cus ted jsem si procetl vsechno co kdo psal.. velice zabavne ..
ale jako ja ted planuji prijet na srazek.. :-*
a al axa chtel bych te videt jak vypadas zeby jsi se tam nechtel servat.. upe ty by jsi bouchnul nasi milous slecnu sofii?? toby jsme ti pak museli zavolat zachranku a nebo takovej ten (cerny vuz)) takze asi tak neprud smaz se sam. dej pokoj neotravuj a hnedka dp UO bude o jednho vola minn... pa .
ale jako ja ted planuji prijet na srazek.. :-*
a al axa chtel bych te videt jak vypadas zeby jsi se tam nechtel servat.. upe ty by jsi bouchnul nasi milous slecnu sofii?? toby jsme ti pak museli zavolat zachranku a nebo takovej ten (cerny vuz)) takze asi tak neprud smaz se sam. dej pokoj neotravuj a hnedka dp UO bude o jednho vola minn... pa .
Původně jsem sem nechtěl nic psát, ale musim se Axy alespoň z části zastat. I když s jeho chováním je to už jedno, tím už si rozsudek podepsal.
Jen jsem se chtěl zeptat, v prohřešcích je napsaný "Stalin/Virago - Krádež v domku.
Ale podle toho logu byla logovaná postava "Hhhh" a "Al Hazred" na účtu "iceii" ne? Možná jsem to trochu nepochopil, ale podle mě se kradlo s jinou postavou na jiném účtu, ne? Podle všeho logované na stejné IP adrese.
Ale jak jsem již řekl, vzhledem k Axovo vyjadřování tady, už je úplně jedno, jestli je vinnen nebo nevinnen. Bohužel pro něj...
Je sice moc hezký, že ví, že má výbušnou povahu apod. ale tenhle fakt mu tu fakt nepomůže ...
Jen jsem se chtěl zeptat, v prohřešcích je napsaný "Stalin/Virago - Krádež v domku.
Ale podle toho logu byla logovaná postava "Hhhh" a "Al Hazred" na účtu "iceii" ne? Možná jsem to trochu nepochopil, ale podle mě se kradlo s jinou postavou na jiném účtu, ne? Podle všeho logované na stejné IP adrese.
Ale jak jsem již řekl, vzhledem k Axovo vyjadřování tady, už je úplně jedno, jestli je vinnen nebo nevinnen. Bohužel pro něj...
Je sice moc hezký, že ví, že má výbušnou povahu apod. ale tenhle fakt mu tu fakt nepomůže ...
Aspoň si umím stát za svým a ne jako pokritci co jsem ve hře poznal, když se něco stalo, třeba mě zabili v mage gulid objevilo se GM tak najednou obratili o 180 stupnů. My nic to byla jen sranda a zrovna Sofie jim zbaštila se vším všudy,ale basu dostali. Samozřejmě se budu chovat jak já budu chtít a nebudu nikomu podlejzat jen abych mohl hrát dál. A od začátku se tu neřeší můj prohřešek,ale jen moje chování tady a to bylo příčinou Acarusovo velmi volného přístupu. Kdyby Acar splnil co slíbil tak se nemuselo veřejně nic řešit.
Tak tak, ja sem te uz odzacatku co hrajes chtel takhle verejne zesmesnit na foru a povedlo se mi to i s naprostou destrukci tvych uctu ... tresnicka na dortu.
Ale nejdeli se nejakej dobrotivec co mi bude platit nejaky rozumny penize tak kazde pondeli budu vzdy k mani cely den. Od 0:00 do 23:59 klidne.
Ale nejdeli se nejakej dobrotivec co mi bude platit nejaky rozumny penize tak kazde pondeli budu vzdy k mani cely den. Od 0:00 do 23:59 klidne.
Ale já doufám, tuším snad správně , že to nebylo schválně, ale prostě mi to vadilo, že ses neozval ani v uterý a ni ve středu, ale ted, už je to jedno. A chápu pokud to děláš jako koníčka,že tomu nebudeš věnovat 12 hod. denně, takže se ti tak trochu omlouvám a doufám, že tuto debatu můžem ukončit s výhrou na tvé straně.
Nepotrebuju omluvu jen me to pobavilo, stacilo fakt pockat na dobu kdy mam cas, treba konkretne ted.Ale tedka zase nemam chut.Resit to klidne muzeme jeste... ale ne ted.Al Axa píše:Ale já doufám, tuším snad správně , že to nebylo schválně, ale prostě mi to vadilo, že ses neozval ani v uterý a ni ve středu, ale ted, už je to jedno. A chápu pokud to děláš jako koníčka,že tomu nebudeš věnovat 12 hod. denně, takže se ti tak trochu omlouvám a doufám, že tuto debatu můžem ukončit s výhrou na tvé straně.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ono Virago je Tropic a ten je z Budejc
Nety je taky budejcak
Co vim tak puvodni Al axa Z budejc nebyl...
Takze )
Ty ses Virago a vydavas se za Al axu...
Virago konkretne ten Zlodej :p myslim
Zvlastni je taky ze tvrdis ze netyho a viraga neznas pritom si s nima byl v guilde bh.
Proste je to jedna velka lez!
Jedine ten Nety v tom bude asi nevine.
Bo si mel jeho acc ve sprave kdyz Nety nemel net.
Ted uz se v tom sam nevyznam :/
Nety je taky budejcak
Co vim tak puvodni Al axa Z budejc nebyl...
Takze )
Ty ses Virago a vydavas se za Al axu...
Virago konkretne ten Zlodej :p myslim
Zvlastni je taky ze tvrdis ze netyho a viraga neznas pritom si s nima byl v guilde bh.
Proste je to jedna velka lez!
Jedine ten Nety v tom bude asi nevine.
Bo si mel jeho acc ve sprave kdyz Nety nemel net.
Ted uz se v tom sam nevyznam :/
Správce charity válečníků
No ja bych se ani nedivil , kdyby to byl znovu on. Potom co nas vykradli v patek. Hned tim stejnym zpusobem nas vykradli i v sobotu. Nic z toho uz neuvidime. Ale rad bych , aby byly potrestany vynici. Jinak stale nevidim v prohreskach postavu Fernet. Ktera ten druhy den nam vykradla barak. A nasledne rozhazela veci na trhu.
Raynor čili Ray z BH? Už to neřeším, omluvil jsem se a vy do mě zase, začíná se mi vařit krev v žilách jsem z CB a jsem původní Al Axa, zeptej Regise se nebo se koukni dopřihlášky adeptu na foru BH. Nebo si to zjisti z mé IP. Viraga si vůbec z BH nepamatuju. Nikdy jsem tenhle účet potažmo heslo nikomu nedával, takže pokud ten váš budějčák nejni moc dobrej hacker, aby se mi dostal k heslu což by mohl jedině asi hacknutím mého mailu, kde mám přihlašovací údaje.Hoši jste uplně vedle smazli jste nevinnemu člověku acc a pravej viník se vám směje možná i do očí a hraje si na vašeho kamaráda. Todle je možná sranda,ale když se to stane v reálu a nekdo sedí nevinně za nejakou svini, která se mu směje do ksichtu to bych vraždil.