Blok acc

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Al Axa píše:Dobrá, takže neoprávněné smazání acc je na DP běžná věc a každé GM si dělá co chce. To byste si ,ale měli napsat do pravidel, než nekdo začne hrát.
Akorát si na vás uženu zas žaludeční vředy :lol: . Nic jsem nechtěl jen to vyřešit atkhle se to bohužel zvrhol, je mi to líto.
Po tomhle vystupu bych te jen prihodil do black listu. Promin, ale takove hovadko uz tu dlouho nebylo. Pravidla jsi asi moc necetl co?

Základní pravidla shardu

1. Gamemaster (dále jen GM) je na serveru Dark Paradise nejvyšší autoritou.
2. Znevážení této autority se trestá smazáním accountu.
3. Rozhodnutí GM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná.
4. GM může rozhodnout i jinak než v rámci pravidel, pokud to bude ve prospěch hry.

5. Ceny a funkce všech věcí na serveru, včetně těchto pravidel se můžou na základě uvážení GM měnit s okamžitou platností.
6. GM v žádném případě a za žádných okolností nenahrazují ztráty na majetku ve hře utržené a to ani v případě krádeží.

Tohle vsechno jsi stihnul za tri stranky, dekuji a nashledanou.
Bez podpisu
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Doufám, že tato skvělá diskuze bude ještě pokračovat, náramě jsem se bavil :) Nejhezčí je, jak Al Axa píše (podle svého názoru) velmi inteligentní posty a při tom ze sebe udělal naprostýho hlupáka a díky tomu, ikdyby byl nevinný, ztratil veškerou šanci na návrat acc :)

to Al Axa : To sis opravdu myslel, že těmito příspěvky si získáš na svou stranu GM tým, aby rozhodl, že jsi nevinný a nechal tě hrát a vrátil ti acc ? Větší naivitu (debilitu) jsem fakt nezažil.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Me se libi jak se gm Acarus a gm Sofii uplne vyzivaji ve zvrhlem trapeni nebohych hracu. A gm Talyn? Kdyz je ten totalitarismus.Nemel by se jmenovat gm Stalyn? :!:
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Však to byl původní záměr si dát takové jméno, ale pak usoudil GM tým, že by to mohlo mít pobuřující účinek :)
Sulik
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Sulik »

Mel na to vliv Kočka ? Aki ? Nemeli bysme si pojistit Brit proti požaru ? A co krach, muzem se bat o gp v bankach ? Co by rekl Al axa ?
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

Marsiasy , ted nešlo o vrácení accountu,ale o to, kde je pravda,ale to asi nikoho nezajímá a že si prostě GM dělaj co chtěji aspon mi to tak připadá a nikde nebylo vysvětleno proč mi byl acc smazán, myslím skutečně né nejaké plky o krádeži, když jsem v tu dobu nebyl loglej. A jestli je v pravidlech napsáno, že si můžou v postatě smazat koho chtěji a kdy chtěji, tak to je dost kruté. Jen by mě zajímala pravá příčina. Jestli to bylo opravdu kvůli mému prohřešku nebo ne, kdy jsem je všechny poslal mockrát někam a tak což samozřejmě bylo ode mě velmi neurvalé za jejich práci. Opakuji, že je mi líto, že se to takhle zvrhlo. Jen poslední věc, jestli teda ještě můžu poprosit: Proč my byl smazán acc a proč mi Acarus neodpovídal na slušné zprávy po ICQ? Díky. Ešte pro srandisty, kdyby se to stalo vám, taky byste se asi moc nepošklebovali. Stačilo prostě napsat, my si děláme s naším DP co chcem a tebe jsme smázli páč ses nám nelíbil abylo by po 4 stránkách zbytečných plků.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

my si děláme s naším DP co chcem a tebe jsme smázli páč ses nám nelíbil.
podpis
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Kód: Vybrat vše

17.10.2008 23:56 Stalin/Virago 97ce1f - Kradez v domku. Ip:92.62.224.1 blocked. Delete. + ucty nety a iceii. *Acarus* 
Al Axa píše:... když jsem v tu dobu nebyl loglej...
Al Axa píše:A za další máte nějakej dúkaz že postava wamp Dddd, nebo Negr Al Hazred ...
Miki píše: Ve dne. 17.10(patek). mezi 18-20h. GM muzou juknout kdy , a co bylo logovano. Ale myslim ze uz to GM dost prosetrili.
Talyn píše: Výpis z logu ze 17.10.08

Kód: Vybrat vše

16:51:5c8:Client connected [Total:101] from '92.62.224.1'.
16:51:5c8:Login 'iceii'
16:51:5c8:Setup_Start acct='iceii', char='Hhhh'
17:32:5c8:Client disconnected [Total:110]

17:37:670:Client connected [Total:113] from '92.62.224.1'.
17:37:670:Login 'iceii'
17:37:670:Setup_Start acct='iceii', char='Al Hazred'
18:17:670:Client disconnected [Total:123]

19:53:480:Client connected [Total:148] from '92.62.224.1'.
19:53:480:Login 'iceii'
19:53:480:Setup_Start acct='iceii', char='Al Hazred'
20:58:480:Client disconnected [Total:134]
Poradne si to prohlidni a prestan tu porad tvrdit ze jsi v tu dobu nebyl loglej, kdyz to tvoje heslo nedokaze nikdo uhadnout a nikdo jinej ho nema. Vono to je stejne jedno s tim tvym pristupem co jsi tady predvedl ses stejne jasnej.
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Vy jste mi smazali můj příspěvek o vysvětlení jména Acarus ! To je skandál !
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

tak právě toho mám dost ty se do toho neser Hájku, nikde nevidím důkaz, že jsem někde něco kradl nebo něco podobného. Tak drž prosímtě hubu. Už těch srandiček bylo moc. A jak mohl bejt z méh Ip loglej v tu dobu Nety postavy? dual či co?
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Ale teď už se opravdu žerty stranou, tohleto! Už mě to namouduši žádná legrace!
Nexios
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Al Axa píše:tak právě toho mám dost ty se do toho neser Hájku, nikde nevidím důkaz, že jsem někde něco kradl nebo něco podobného. Tak drž prosímtě hubu. Už těch srandiček bylo moc. A jak mohl bejt z méh Ip loglej v tu dobu Nety postavy? dual či co?
Ja jsem nikde netvrdil ze jsi neco kradl. Ty jsi tu porad tvrdil, ze jsi v tu dobu nebyl loglej, tak jsem ti jen ukazal ze jsi nespis loglej byl. Tak se uklidni. A Dual? no to snad neni zadnej problem.
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

pro mě jo, já žádnej dual nikdy neměl, když je zločin bejt loglej a hrát pak Ok, ale to byl loglej taky Netyho účet v tu dobu z mé IP?
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Tak jednou tvrdis, ze jsi nehral, pak zase ze jo tak si to ujasni.)
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Treba je namesicnej a pak hraje:pp
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

jo náměsíčnost ta je zlá, anikdo si před ní nemůže bejt jistej
pro Hájka : 17.10.2008 23:56 Stalin/Virago 97ce1f - Kradez v domku. Ip:92.62.224.1 blocked. Delete. + ucty nety a iceii. *Acarus*

Kolik je tam hodin? snad 21:00 kdy jsem odlogl? neser mi ti říkám o 3 hodiny pozdějc a to, už jsem dávno nehrál a jestli to dává GM na web dycky jak se mu zachce , tak tam ten čas dávat nemusí
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

No ja myslim ze to je cas kdy to Acarus na ty prohresky hodil a ne cas kdy se presne stalo to co se stalo..nejakou dobu nejspis trva nez si nekdo vsimne ze se nahlasila kradez, pak nez si projede log a zjisti jak to bylo a kdo u toho byl a s kym vsim ma ten kdo u toho byl co spolecnyho(aspon si teda myslim ze to tak je.)

A poskozeny tady nekde psal ze se to stalo mezi 18 - 20 hodinou.
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

Jo máš pravdu, ve předu je napsáno teda asi okradenou osobou, že mezi 18 - 20 hod.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Nechceš přijet na sraz do Prahy? :-D Rád bych Tě poznal :-D
podpis
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Al Axa: Přijedeš na sraz?

edit: Duffy mě sakra předběhl s nápadem, nu což ;P