Pripadam si jak nb

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Pripadam si jak nb

Příspěvek od Raona »

Poradite mi prosim vas, co delat za maga, ktery kvuli nekomu, kdo se umyslne nechal zabit massem, je v trablich. Dostal jsem kill, ten jsem si odkoupil jeste na trhu. Ale vadi me ta karma - 15k (wicked titul)
Nevim kam se mam jit refulnout, kazdy me zabiji, na hb me loti - stanou se criminal, pak je i videt jak to je kazdemu jedno a nechaji tam behat criminala, za ducha se neda dostat pres porty do delu, takze nevim jak se dostat do banky zivy, vzit si par regu a najit nejake misto kde nejsou taci lide co umyslne zabiji a nenechaji naharvit karmu zpet.

stala se mi tahle situace poprve, a stve me, ze se to s tou karmou hybalo kuli nejakym prasatum (aspon myslim)
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Re: Pripadam si jak nb

Příspěvek od Darkness »

Raona píše:Poradite mi prosim vas, co delat za maga, ktery kvuli nekomu, kdo se umyslne nechal zabit massem, je v trablich. Dostal jsem kill, ten jsem si odkoupil jeste na trhu. Ale vadi me ta karma - 15k (wicked titul)
Nevim kam se mam jit refulnout, kazdy me zabiji, na hb me loti - stanou se criminal, pak je i videt jak to je kazdemu jedno a nechaji tam behat criminala, za ducha se neda dostat pres porty do delu, takze nevim jak se dostat do banky zivy, vzit si par regu a najit nejake misto kde nejsou taci lide co umyslne zabiji a nenechaji naharvit karmu zpet.

stala se mi tahle situace poprve, a stve me, ze se to s tou karmou hybalo kuli nejakym prasatum (aspon myslim)
Je spoustu mist kde si nazenes karmu. Starej ish tam vubec nikdo nechodi nebo jsou i jiny hrbitovy. Jinak kdyz je to takhle horky tak si narid budika na 3 rano a logni:) Jinak vazne doporucuji ten starej ish ma stam i banku. :wink:
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

vyhlidni si banku kam tolik lidi nechodi (treba vesper) a zkus treba i hb ve vespru/nujelmu/jhelomu, tam skoro nikdo neni a tu karmu mas zpatky za par hodin..
hemeneks more gadzo vazelina!
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

starej ilsh tj ten pres jhelom? nebo ten rpes trin?
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

eh? trh ne? :) tam opravdu tezky nekoho zabit -..
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Raona píše:starej ilsh tj ten pres jhelom? nebo ten rpes trin?
No to je homare. Tomu s erika starej ish ne??
No Proste je to port v britu jak jejich tam hodne tak druuhej ze zhora:) mas tam asi 4 lichy i Dreada ztoho je dost karmy King spidery no tak dale..
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Starý Ils je ten, jak je do něj port v Jhelomu ne?
Homare se říká, pokud vím Homare :wink:
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

presne tohle me taky stvalo.. :) -> vyresil sem to tak, ze sem prestal hrat..
ale mozna jednodussi by bylo vytrenit new maga.. :roll:
neboooo projit 3-4 dungy.. ale nvm no jak moc na to mas zaludek.. zapnout makro oohodlnejsi.. puc si od kamosu gp.. samozrejme pak uz je nevracej a mas to zadarmo, rychle, jednoduse, navic anonimne.. idealni stav na dalsi prudeni..
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

Neni nic jednodusiho nez nabrat karmu ...

bohuzel i ja jsem byl linej a ted je ze me pk
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

ten trh save je vazne dobre misto na reful, to me hned nenapadlo, prudic nejsem, skusil jsem mass na pk, jedno z nich bylo zaparafieldovane, asi sem se predtim koukal blbě kdyz 2 modraci davali meteory, ja stal vedle nich a nic, ani zrcadlo nerusilo, zato v mym pripade to na me provoklo asi 3 pk, 5 modrejch a jeste k tomu nakej noob asi po resu dostal kill, abych si pucil penize a pak byl svine - hmm, spis ja jsem ten co pujcuje :), novyho maga zatim delat nechci, tohodle mam uz asi rok a vyhovuje mi, ta karma bude pruda :(, ale budu se to snazit nahnat do kladu
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Raona píše:ten trh save je vazne dobre misto na reful, to me hned nenapadlo, prudic nejsem, skusil jsem mass na pk, jedno z nich bylo zaparafieldovane, asi sem se predtim koukal blbě kdyz 2 modraci davali meteory, ja stal vedle nich a nic, ani zrcadlo nerusilo, zato v mym pripade to na me provoklo asi 3 pk, 5 modrejch a jeste k tomu nakej noob asi po resu dostal kill, abych si pucil penize a pak byl svine - hmm, spis ja jsem ten co pujcuje :), novyho maga zatim delat nechci, tohodle mam uz asi rok a vyhovuje mi, ta karma bude pruda :(, ale budu se to snazit nahnat do kladu
Stalo se mi neco podobneho a da se uplne v pohode. Pokud muzes na trh, reful neni problem a karmu mas zpet za chvilku.
Bez podpisu
Ingham-Alagar
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ingham-Alagar »

Je třeba nabrat karmu, abys mohl používat runy, to Ti stačí málo a s runama už máš volnost. Do té doby máš Travel book, trh a cech.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Raona píše:zato v mym pripade to na me provoklo asi 3 pk, 5 modrejch a jeste k tomu nakej noob asi po resu dostal kill
dobre ti tak )
priste budes mozna chytrejsi ...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

od kolika karmy po me nejdou mestske straze? kdysy tu byl nejaky topik ale nenasel jsem ho, nebo musim pouzit metodu vyheb (vypozoruj si to)
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Mno, nastaveni je jine pro wampiry a pro ostatni chary. S nekrem po me sli tusim pod -3K (i kdyz nepromluvis) u vampa to bylo tusim pod -6K (mezi -6K a -3K jenom kdyz promluvil). Ale tez uz to nevim presne.
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Stillwater píše:Mno, nastaveni je jine pro wampiry a pro ostatni chary. S nekrem po me sli tusim pod -3K (i kdyz nepromluvis) u vampa to bylo tusim pod -6K (mezi -6K a -3K jenom kdyz promluvil). Ale tez uz to nevim presne.
A to bylo kdy? Rok 2004 ? :)
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

2008 - prekvapive. Sundej si karmu nekam na -5,5K a probehni se kolem mestaka s vampem a jinym charem a poznas rozdil. S vampem pokud nepromluvis tak si te nebude vsimat, jinej char hned sestreli lukem a zguardi. Try it.
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

tak jsem se z toho vyhrabal, jeste ze na -999 karmy uz je blue

muze se lock :arrow:
Zamčeno