Pripadam si jak nb
Pripadam si jak nb
Poradite mi prosim vas, co delat za maga, ktery kvuli nekomu, kdo se umyslne nechal zabit massem, je v trablich. Dostal jsem kill, ten jsem si odkoupil jeste na trhu. Ale vadi me ta karma - 15k (wicked titul)
Nevim kam se mam jit refulnout, kazdy me zabiji, na hb me loti - stanou se criminal, pak je i videt jak to je kazdemu jedno a nechaji tam behat criminala, za ducha se neda dostat pres porty do delu, takze nevim jak se dostat do banky zivy, vzit si par regu a najit nejake misto kde nejsou taci lide co umyslne zabiji a nenechaji naharvit karmu zpet.
stala se mi tahle situace poprve, a stve me, ze se to s tou karmou hybalo kuli nejakym prasatum (aspon myslim)
Nevim kam se mam jit refulnout, kazdy me zabiji, na hb me loti - stanou se criminal, pak je i videt jak to je kazdemu jedno a nechaji tam behat criminala, za ducha se neda dostat pres porty do delu, takze nevim jak se dostat do banky zivy, vzit si par regu a najit nejake misto kde nejsou taci lide co umyslne zabiji a nenechaji naharvit karmu zpet.
stala se mi tahle situace poprve, a stve me, ze se to s tou karmou hybalo kuli nejakym prasatum (aspon myslim)
Re: Pripadam si jak nb
Je spoustu mist kde si nazenes karmu. Starej ish tam vubec nikdo nechodi nebo jsou i jiny hrbitovy. Jinak kdyz je to takhle horky tak si narid budika na 3 rano a logni:) Jinak vazne doporucuji ten starej ish ma stam i banku.Raona píše:Poradite mi prosim vas, co delat za maga, ktery kvuli nekomu, kdo se umyslne nechal zabit massem, je v trablich. Dostal jsem kill, ten jsem si odkoupil jeste na trhu. Ale vadi me ta karma - 15k (wicked titul)

O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
No to je homare. Tomu s erika starej ish ne??Raona píše:starej ilsh tj ten pres jhelom? nebo ten rpes trin?
No Proste je to port v britu jak jejich tam hodne tak druuhej ze zhora:) mas tam asi 4 lichy i Dreada ztoho je dost karmy King spidery no tak dale..
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
presne tohle me taky stvalo..
-> vyresil sem to tak, ze sem prestal hrat..
ale mozna jednodussi by bylo vytrenit new maga..
neboooo projit 3-4 dungy.. ale nvm no jak moc na to mas zaludek.. zapnout makro oohodlnejsi.. puc si od kamosu gp.. samozrejme pak uz je nevracej a mas to zadarmo, rychle, jednoduse, navic anonimne.. idealni stav na dalsi prudeni..

ale mozna jednodussi by bylo vytrenit new maga..

neboooo projit 3-4 dungy.. ale nvm no jak moc na to mas zaludek.. zapnout makro oohodlnejsi.. puc si od kamosu gp.. samozrejme pak uz je nevracej a mas to zadarmo, rychle, jednoduse, navic anonimne.. idealni stav na dalsi prudeni..
ten trh save je vazne dobre misto na reful, to me hned nenapadlo, prudic nejsem, skusil jsem mass na pk, jedno z nich bylo zaparafieldovane, asi sem se predtim koukal blbě kdyz 2 modraci davali meteory, ja stal vedle nich a nic, ani zrcadlo nerusilo, zato v mym pripade to na me provoklo asi 3 pk, 5 modrejch a jeste k tomu nakej noob asi po resu dostal kill, abych si pucil penize a pak byl svine - hmm, spis ja jsem ten co pujcuje
, novyho maga zatim delat nechci, tohodle mam uz asi rok a vyhovuje mi, ta karma bude pruda
, ale budu se to snazit nahnat do kladu

Stalo se mi neco podobneho a da se uplne v pohode. Pokud muzes na trh, reful neni problem a karmu mas zpet za chvilku.Raona píše:ten trh save je vazne dobre misto na reful, to me hned nenapadlo, prudic nejsem, skusil jsem mass na pk, jedno z nich bylo zaparafieldovane, asi sem se predtim koukal blbě kdyz 2 modraci davali meteory, ja stal vedle nich a nic, ani zrcadlo nerusilo, zato v mym pripade to na me provoklo asi 3 pk, 5 modrejch a jeste k tomu nakej noob asi po resu dostal kill, abych si pucil penize a pak byl svine - hmm, spis ja jsem ten co pujcuje, novyho maga zatim delat nechci, tohodle mam uz asi rok a vyhovuje mi, ta karma bude pruda
, ale budu se to snazit nahnat do kladu
Bez podpisu
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Mno, nastaveni je jine pro wampiry a pro ostatni chary. S nekrem po me sli tusim pod -3K (i kdyz nepromluvis) u vampa to bylo tusim pod -6K (mezi -6K a -3K jenom kdyz promluvil). Ale tez uz to nevim presne.
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
A to bylo kdy? Rok 2004 ?Stillwater píše:Mno, nastaveni je jine pro wampiry a pro ostatni chary. S nekrem po me sli tusim pod -3K (i kdyz nepromluvis) u vampa to bylo tusim pod -6K (mezi -6K a -3K jenom kdyz promluvil). Ale tez uz to nevim presne.

[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
2008 - prekvapive. Sundej si karmu nekam na -5,5K a probehni se kolem mestaka s vampem a jinym charem a poznas rozdil. S vampem pokud nepromluvis tak si te nebude vsimat, jinej char hned sestreli lukem a zguardi. Try it.
Smrt nad Zlato!!!