Policejní stát forever
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
wiwykypeduj si to a neotravuj.Acarus píše:a poucis nas prosim ?Sir Artuhr píše:Vis vubec co to policejni stat znamena?Petrkov píše:to Acarus: Jo a definuj mi ten prohresek, fakt me to zajima![]()
Ja si myslim, ze to bude za to, ze clovek rekne svuj nazor, ale gmku se nelibi tak ban
Policejni stat forever
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Můžu se zeptat, zda GM Acarus ten ban :
21.08.2008 12:17 Petrkov 2156e2 - Nema cas na nic, tak mu udelame nejaky cas navic, ban do doby nez si ten cas radne uzije. *Acarus*
dal Petrkovu kvuli jeho slušnému dotazu? To doufám, že ne. Jestli mu dal ban za to, že on se slušně zeptá, ať už jeho dotaz měl či neměl smysl, a ostatní se do něho začnou navážet a on se jen brání, tak to bych zvracel.
Četl jsem tu dost postu v celém fóru, kde byly mnohem silnější slova než jeho a nevšiml jsem si, že by někdo dostal ban.
*zakroutil nevěřícně hlavou*
Nikdy jsem nevěřil, že by GM mohli podléhat svému egu a neřešily věci s nadhledem, ale zřejmě jsem se mýlil. Evidentně bychom si měli dávat větší pozor, kdo je čí kamarád, abychom zde mohli vůbec hrát.
Tak teď, abych měl strach, že mě taky zabanují. No, co už. Aspoň budu mít více času jako Petrkov.
Tak Vám přeji hezký zbytek večera a hodně štestí jak v životě, tak v UO.
21.08.2008 12:17 Petrkov 2156e2 - Nema cas na nic, tak mu udelame nejaky cas navic, ban do doby nez si ten cas radne uzije. *Acarus*
dal Petrkovu kvuli jeho slušnému dotazu? To doufám, že ne. Jestli mu dal ban za to, že on se slušně zeptá, ať už jeho dotaz měl či neměl smysl, a ostatní se do něho začnou navážet a on se jen brání, tak to bych zvracel.
Četl jsem tu dost postu v celém fóru, kde byly mnohem silnější slova než jeho a nevšiml jsem si, že by někdo dostal ban.
*zakroutil nevěřícně hlavou*
Nikdy jsem nevěřil, že by GM mohli podléhat svému egu a neřešily věci s nadhledem, ale zřejmě jsem se mýlil. Evidentně bychom si měli dávat větší pozor, kdo je čí kamarád, abychom zde mohli vůbec hrát.
Tak teď, abych měl strach, že mě taky zabanují. No, co už. Aspoň budu mít více času jako Petrkov.
Tak Vám přeji hezký zbytek večera a hodně štestí jak v životě, tak v UO.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Jistě jsi celý tento topik četl, takže netuším, proč máš ten pocit, že Petrkov dostal ban kvůli slušnému dotazu. Nebo jsi snad četl první post, pouze a jedině? Vypadá to tak. ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Ano, četl jsem i jeho ostatní.
Bohužel se nechal vyprovokovat od ostatních, kteří si potřebovali pohonit trochu ego, ale vzhledem k mnoha jiným topicum, které jsou na těchto stránkách jsem si nevšiml nějakého, respektivě žádného, výkyvu ve slušnosti vyjadřování, který zde panuje.
A jistě tento topic nevybočuje ze standartu mnoha horších topiců, a proto mi připadá, že ban za to, že odpověděl, několika chytrolínům trochu ostřeji, dost tvrdý. A hlavně toto je forum a ne hra, kdy by se měl dávat ban na forum a ne do hry.
To jen můj názor. Nic více nic méně.
Vím, že to nic nezmění, ale aspoň jsem se vykecal.
Bohužel se nechal vyprovokovat od ostatních, kteří si potřebovali pohonit trochu ego, ale vzhledem k mnoha jiným topicum, které jsou na těchto stránkách jsem si nevšiml nějakého, respektivě žádného, výkyvu ve slušnosti vyjadřování, který zde panuje.
A jistě tento topic nevybočuje ze standartu mnoha horších topiců, a proto mi připadá, že ban za to, že odpověděl, několika chytrolínům trochu ostřeji, dost tvrdý. A hlavně toto je forum a ne hra, kdy by se měl dávat ban na forum a ne do hry.
To jen můj názor. Nic více nic méně.
Vím, že to nic nezmění, ale aspoň jsem se vykecal.
Bizon
Bizon
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Jako kdyby to snad byl první ban do hry za tvrdovýlevy na foru. Že jsou tu někteří tak hrozně překvapení.
A vůbec .. když ti na ulici řeknu, že jsi ošklivý, skoro bych řekl zlý, zlý, nepěkná věc a ty mě za to poleješ mlíkem, posypeš cornflakama a zaživa sežereš na lavičce pod koněm před bandou německých turistů, tak pro tebe před zákonem taky nebude moc výmluva, že jsem tě vyprovokoval. Víš jak. (Né to byl vyprovokovanej incident .. bodnu do kabátu a v něm byl chlap .. upad mi na kudlu a pak ještě devětkrát :/ (c)Izer)
Tak to zas tak neřeš. Přecijen za chování na netu dostal krátkodobej ban do netové hry. Nikdo mu za to nejde strčit sirku do zvonku a zapřít židlí kliku zvenku od pokoje.
Peace !
A vůbec .. když ti na ulici řeknu, že jsi ošklivý, skoro bych řekl zlý, zlý, nepěkná věc a ty mě za to poleješ mlíkem, posypeš cornflakama a zaživa sežereš na lavičce pod koněm před bandou německých turistů, tak pro tebe před zákonem taky nebude moc výmluva, že jsem tě vyprovokoval. Víš jak. (Né to byl vyprovokovanej incident .. bodnu do kabátu a v něm byl chlap .. upad mi na kudlu a pak ještě devětkrát :/ (c)Izer)
Tak to zas tak neřeš. Přecijen za chování na netu dostal krátkodobej ban do netové hry. Nikdo mu za to nejde strčit sirku do zvonku a zapřít židlí kliku zvenku od pokoje.
Peace !
Nexios
No jestli to, co on napsal byly TVRDÝ výlevy, tak to se omlouvám.
V tom případě nechápu, že speciálně Ty máš vůbec přístup na forum a do hry a s Tebou polovina frajeru, co tady dokážou akorát na každýho, kdo se zrovna optimálně nezeptá, hážou chytré kecy až z něho udělají úplného idiota.
Promiň, ale nelíbí se mi to. Můžeš tady na mě machrovat. Je to Tvé svaté právo, ale věř mi, že kdyby jsi nebyl za tou kupou drátů, tak by jsi až takovej frajer nebyl.
No, co už. Tak ukaž, co v Tobě je. Určitě se k Tobě brzo i někdo přidá, nemýlím-li se.
V tom případě nechápu, že speciálně Ty máš vůbec přístup na forum a do hry a s Tebou polovina frajeru, co tady dokážou akorát na každýho, kdo se zrovna optimálně nezeptá, hážou chytré kecy až z něho udělají úplného idiota.
Promiň, ale nelíbí se mi to. Můžeš tady na mě machrovat. Je to Tvé svaté právo, ale věř mi, že kdyby jsi nebyl za tou kupou drátů, tak by jsi až takovej frajer nebyl.
No, co už. Tak ukaž, co v Tobě je. Určitě se k Tobě brzo i někdo přidá, nemýlím-li se.
Bizon
Bizon
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
promin, ale tohle je vic ubohy nekomu vyhrozovat, nez psat "chytre ztrapnujici" posty co dela hunter , a propo nejsi ty ten z Jihlavy co mi vyhrozoval ze si pro me prijede? Ze tu ma kamose co hral u nas v Juniorech? :ppppBizon píše:Promiň, ale nelíbí se mi to. Můžeš tady na mě machrovat. Je to Tvé svaté právo, ale věř mi, že kdyby jsi nebyl za tou kupou drátů, tak by jsi až takovej frajer nebyl.
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je dle mého měřítka tvrdovýlev.Každý máme ale asi ta měřítka jiná.Petrkov píše:Další ****** co se plete do čeho nemá, fakt na takovýdle lidi nemam náladu
Jinak by mě skutečně zajímalo, proč bych zrovna já neměl mít přístup na forum nebo do hry. A vůbec - nejsi náhodou tohoroční mistr v házení do jednoho pytle? Řečnická.
Nu a ještě k tomu machruju. No vida, co se všechno člověk o sobě nedozví. Kdybych ti ten minulej post řekl v realu do očí, tak bys jakože co .. byl fyzicky agresivní? Ostatně - budu v Jedovnicích teďka příští vejkend, tak to můžeme klidně probrat u piva.
Jinak - kdybys v tom postu nehledal to co chceš, ale to co tam je, tak bychom na tom byli vůbec jinak.
edit: Wilzne, pls ne.
Nexios
A ani to dlouho netrvalo a chytil se další. 
Ano jsem TEN z Jihlavy a psali jsme si. Jinak mé jméno je Stanislav Vaněk.
Ano bavili jsme se o tom, že Tolja Protasenja hraje u Vás v juniorech, ale nějak si nevzpomínám, že bych Ti vyhrožoval. Věř, že to nemám zapotřebí. Mám do sparring partnerů na tréninku a Ti mi vyhovují.
Ale jistě máš pravdu. Jak jinak.
Jinak mě se zase zdá velmi ubohý, když Vy se pustíte Vašim nevybíravým, pro Vás však správným, způsobem do někoho, kdo se jen zeptá. Ať už jeho otázka je zbytečná či vychází z jeho neznalosti či lenosti.
Tak že asi tak.

Ano bavili jsme se o tom, že Tolja Protasenja hraje u Vás v juniorech, ale nějak si nevzpomínám, že bych Ti vyhrožoval. Věř, že to nemám zapotřebí. Mám do sparring partnerů na tréninku a Ti mi vyhovují.
Ale jistě máš pravdu. Jak jinak.
Jinak mě se zase zdá velmi ubohý, když Vy se pustíte Vašim nevybíravým, pro Vás však správným, způsobem do někoho, kdo se jen zeptá. Ať už jeho otázka je zbytečná či vychází z jeho neznalosti či lenosti.
Tak že asi tak.
Bizon
Bizon
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a jako co? uz u nas nehraje, a je mi jedno kolik mas sparing partneru a uz vubec me nezajima jak se menujes, nikoho neurazim, nikomu nenadavam a jak rikal hunter, klidne ti to reknu i z oci do oci, proto nechapu tve drsne reci :pBizon píše:A ani to dlouho netrvalo a chytil se další.
Edit: ale jo pristi tyden v patek od 17 piskam juniory s pardubkama, takze klidne dojed, najdes me na zimaku :p
Naposledy upravil(a) Wilson dne 22.08.2008 22:40:15, celkem upraveno 1 x.
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Mně třeba přijde mnohem víc ubohý otravovat na fóru s blbostma, který si člověk může naprosto bez problémů najít sám.Bizon píše:Jinak mě se zase zdá velmi ubohý, když Vy se pustíte Vašim nevybíravým, pro Vás však správným, způsobem do někoho, kdo se jen zeptá. Ať už jeho otázka je zbytečná či vychází z jeho neznalosti či lenosti.
Co jinýho chceš s takovýma lidma dělat? Máme je pokaždý vodit za ručičku, ukazovat jim krok po kroku kde, co a jak a vyprovodit se slovy "a příště už sám!", i když budem vědět, že přijde zas a s ještě větší kravinou, protože to takhle má mnohem jednodušší? To by to tady vypadalo, jémináčku. ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
Pro Carolyn:
No ono je možná lepší nepsat nic a oni by si to našli sami,než z nich udělat úplně pitomce, ale jak řekl správně Hunter, každý máme jiná měřítka.
Pro Wilsona:
Nikoho neurážíš? Nikomu nenadáváš? Nechtěj po mě, abych začal hledat po fóru Tvé posty, kdy jsi .......... *mávl rukou*
Edit: A ja Vám to taky klidně řeknu do očí. Tak a jsme si fifty fifty.
No ono je možná lepší nepsat nic a oni by si to našli sami,než z nich udělat úplně pitomce, ale jak řekl správně Hunter, každý máme jiná měřítka.
Pro Wilsona:
Nikoho neurážíš? Nikomu nenadáváš? Nechtěj po mě, abych začal hledat po fóru Tvé posty, kdy jsi .......... *mávl rukou*
Edit: A ja Vám to taky klidně řeknu do očí. Tak a jsme si fifty fifty.
Naposledy upravil(a) Bizon dne 22.08.2008 22:45:18, celkem upraveno 1 x.
Bizon
Bizon
Ale to prece neznamen, ze jsi slusnej.A obcas ta snaha moc nepomaha a vsichni moc dobre vime co ty jsi vubec zac.Wilson píše:no snazim se psat slusne, a je pravda ze urazka se to muze zdat jen druhe straneBizon píše:Pro Wilsona: