Policejní stát forever
Policejní stát forever
Nemáte prosim vás někdo funkční skript na trein tinkeringu???
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Kdy konečně pochopíte, že yoko je nebezpečné a nepatří do rukou lidem, co si ten skript nedokážou ani NAJÍT, natož tak napsat?
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
Kdy konečně lidi pochopí že lidi jako ty by měli dostat ban na psaní na foraAldeigjuborg píše:Kdy konečně pochopíte, že yoko je nebezpečné a nepatří do rukou lidem, co si ten skript nedokážou ani NAJÍT, natož tak napsat?
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Copak vlastni neschopnost ti leze na mozek ? Ten ban bys mel dostat spis ty bobanku, a kdyby hloupost nadnasela ...Petrkov píše:Kdy konečně lidi pochopí že lidi jako ty by měli dostat ban na psaní na foraAldeigjuborg píše:Kdy konečně pochopíte, že yoko je nebezpečné a nepatří do rukou lidem, co si ten skript nedokážou ani NAJÍT, natož tak napsat?
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
1) Ty ses chytrej se ani neprojevuj nemam cas u toho sedet jako ty a hledat to. Nejakyho bobanka si strc vis kam. Pockej ja zapomel ty si asi nejak jinak orientovanejAcarus píše:Copak vlastni neschopnost ti leze na mozek ? Ten ban bys mel dostat spis ty bobanku, a kdyby hloupost nadnasela ...Petrkov píše:Kdy konečně lidi pochopí že lidi jako ty by měli dostat ban na psaní na foraAldeigjuborg píše:Kdy konečně pochopíte, že yoko je nebezpečné a nepatří do rukou lidem, co si ten skript nedokážou ani NAJÍT, natož tak napsat?
2) Tak mi na to neodpovidejte kdyz je to pro vas tak slozity
ja si o to napsal normalne a ty si jen zacal psat zas nejaky vtipny veci tak vis co akorat muzes ....Big Bud píše:No vidis a lidi co si ten script dokazou najit !nedejboze! napsat, nemaji naladu na cloveka s timto pristupem.Petrkov píše:
Další ****** co se plete do čeho nemá, fakt na takovýdle lidi nemam náladu
Chudacku tak to asi nejspis nemas cas na to ani hrat tak ja ti ten cas udelam, kdyz ho mas takovy nedostatek.Petrkov píše:1) Ty ses chytrej se ani neprojevuj nemam cas u toho sedet jako ty a hledat to. Nejakyho bobanka si strc vis kam. Pockej ja zapomel ty si asi nejak jinak orientovanejAcarus píše: Copak vlastni neschopnost ti leze na mozek ? Ten ban bys mel dostat spis ty bobanku, a kdyby hloupost nadnasela ...
- Legend Of Pain
- Pencil Master
Ses fakt drsnej a presne sem tohle cekal ze si GM jako ty zvedne ego. Gratuluji ti, ses fakt borecAcarus píše:Chudacku tak to asi nejspis nemas cas na to ani hrat tak ja ti ten cas udelam, kdyz ho mas takovy nedostatek.Petrkov píše:1) Ty ses chytrej se ani neprojevuj nemam cas u toho sedet jako ty a hledat to. Nejakyho bobanka si strc vis kam. Pockej ja zapomel ty si asi nejak jinak orientovanejAcarus píše: Copak vlastni neschopnost ti leze na mozek ? Ten ban bys mel dostat spis ty bobanku, a kdyby hloupost nadnasela ...
Ale stalo. Ja se normalne zeptal jestli nekdo nema script a zacne vlna pruzeni od lidi, co nemaji, co delat. A vcele s Gm Acarusem, o kterym vim, ze kdyz se ho clovek necim dotkne, tak je hned ban. Je tu hold videt, ze clovek, kterej se brani pred ubohyma postama vcele od Acaruse dostane ban . Jen tak dal. Fandim ti Akare do tohoLegend Of Pain píše:Hm a teraz sa sam seba spytaj
"Stalo mi to zato?"