Byotch píše:Ja bych magum vzal morf do draka protoze pak jsou v despu nesmrtelni a muzou jit kamkoli na predskok. Navic i mag se muzes v humoj dostat pres 200hp uplne v pohode, jeste ze ten chroust je tak nesmrtelny.
Mág 291 HP human no problema.
Morlith píše:1. neger zakazuje sumit rangovi ? - že by kvůli distractu?
1. ves sumy nesu dmg, sumy su klamak (aby ta monstrum nezabilo) cize ja volim radsej zasumit a dat all stop cas od csau all kill (mak,nekr, kler) so sumamy som nikdy absolutne ziaden problem, holt asi robim neco blbo Sad
Zkusím ti to vysvětlit:
distract - odvrátit pozornost
Negr má nejlepší summy ve hře v poměru cena/výkon, aby ale mohl rozpoutat řádné peklo, musí ho summoni poslouchat. Ani dnes, ani kdysi se nedá udržet velká grupa summonů, aby útočila na jeden cíl, když je něco distractuje. Plašivost summů rozebírat nebudu. Aby nekr udržel summy ve stavu attacking, je lepší, aby rang nesummil. Tohle platí v dungeonech, kde nejde moc lidí. Proto se stávalo, že mě nekromancer žádal, abych nesummil
Morlith píše:2. je zajimave ze 1 pole action su nepodpoovane, dokonca zakazane, takze mi pride vtipne pisat nieco take na oficalne forum DPcka, ale holt zas som asi blby ked dodrziavam pravidla
Jdi s někým Desp popřípadě Pride a pozoruj, co výprava dělá u klíčových dveří.
Morlith píše:5. podla toho jak hovoris ty nechapem repco neni na HP screen ako si si zasoloval desp

aspon 1cku plspls chcem ti zavidiet a brecet na fore
Rád pošlu PMkem, ale jen tobě. Prosit nemusíš.
Patejl píše:...
Reakce tak nějak na všechno. Stává se, že po skoku 10 summů pod zadkem nemáš. Lákáš víc, protože jsi ranged, mág čeká, až to zabijete, plechovky ještě nemohou mlátit a kler nesumí. Dost často jsem dostal ránu i přes 2-3 klamný cíle kolem sebe + je na dost místech angel, přes kterýho je obtížnější kouzlit (brzo se vyfizzuji). Holt mě toho warra budeš muset naučit a budu za něj chodit. Nebo mě nauč rovnou i ranga

Ba ne, ty jsi zle hodnej, dáváš RP HK, protože Leny měl sestru RP PK sestru. I tehdy jsem stál 1 vs svět a proto mě to bavilo nikdy jsi to nechápal a ani teď