Leny-m vs svet

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Luga
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Luga »

Morlith píše:
Leny-m píše:....
...vacsina rangov umiera hodne rychlo...
Pro me rang byl vzdycky nekdo samostatny, o koho se muzu starat az na poslednim miste, protoze prezije nejvic a nejlip teda no.. A to i bez hidu :) Ale ono to mozna bude tim, ze jako ranga znam nejvic Sila a Hereho ;)

Jinak mam takovy pocit, ze Patejl to vystihl nejlip :p
Luga - Werewolf, Plysacek a obcas krupicova Kase
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Luga píše:
Morlith píše:
Leny-m píše:....
...vacsina rangov umiera hodne rychlo...
Pro me rang byl vzdycky nekdo samostatny, o koho se muzu starat az na poslednim miste, protoze prezije nejvic a nejlip teda no.. A to i bez hidu :) Ale ono to mozna bude tim, ze jako ranga znam nejvic Sila a Hereho ;)

Jinak mam takovy pocit, ze Patejl to vystihl nejlip :p
a ja sa tak snazil byt lepsi ako on, opat nic :( nevem na mna kazdy rang fnukal ze chce heal ) o bustoch nehovoriac
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Patejl píše:No rang je prave od toho aby sumoval...

ani me neprekvapuje co pises, jen doufam, ze to nevezme nikdo vazne :p...
Jj, rang je prostě summoner... Doufám, že tebe neberou vážně.

Morlith píše:...
neger zakazuje sumit rangovi ? - že by kvůli distractu?
1 pole action ? - čemu na tom nerozumíš?
ked strielas naco ti je stit ? - hraješ mlátičku, co?
kde hrajes chlape ? - Dark Paradise prosím, už pár let
vacsina rangov umiera hodne rychlo - jestli hrajou jako ty mluvíš, ani se nedivím :-)
Patejl píše:Sila ranga by mela byt oproti meel povolani prave v jeho sumech a vzdalenosti v jake od monster bojuje, a ne armoru, jak sis to evidentne spatne vylozill.
S popisem povolání hraničář souhlasím. Nesouhlasím se snížením ar. War se vždycky dostane s armorem výš a rang je dle mého soudu hybrid mezi mlátičem, healerem a summonerem, navíc na sebe ve vyšších dungách láká potvory víc, než třeba mág či nekr, takže stačí, když prsk nesummí a rang si musí držet víc jak jednu klamku, což je někdy nepříjemný. Za ranga je příjemnější střílet a mít radost, že vás coveruje prsk summíkem.

Ať se na to koukám zprava či zleva, opravdu nemohu souhlasit. A imo někdo tu řikal, že v hidu je ten armor jedno, ani v hidu není armor jedno ;-) In Vas Por a jiné podobné věci.
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Leny-m píše:Jj, rang je prostě summoner... Doufám, že tebe neberou vážně.
nikde sem nepsal, ze je rang main summoner, ale pokud rang nesumi a jen strili, tak je imho lepsi war, bo ma vetsi dmg.
Leny-m píše:Nesouhlasím se snížením ar. War se vždycky dostane s armorem výš...
ano takhle by to melo byt, proto navrhuju snizeni skillu parrying, aby tomu tak konecne bylo, navic tahle zmena neovlivni ranga v "bojove" fazi...
Leny-m píše:navíc na sebe ve vyšších dungách láká potvory víc, než třeba mág či nekr, takže stačí, když prsk nesummí a rang si musí držet víc jak jednu klamku, což je někdy nepříjemný.
tohle je blbost, furt ma vetsi ar nez nekr a mag(u neho mi ten levnej armor taky vadi) a ty sumony ma prave pro to, aby nesly monstra do nej, ale do summu, to ze mas jen jednoho summa vykouzlenyho je opet tva chyba
Leny-m píše:Za ranga je příjemnější střílet a mít radost, že vás coveruje prsk summíkem.
a znovu, znovu a znovu... zaloz si wara
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
Maminka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Maminka »

Leny-m píše: Rang s 60 % mgr sice summa hodí, ale mnohem lepší je, když může stále střílet, dá větší dmg, dung projdete rychleji
:-) cituju dnešní dung....
rang k magovi: zeď pls
mág: na co? zbytečný
rang: na co sebou máme mága když nezdí ?
mág: na co sebou máme ranga když nesumí ?
rang: aha... to sory. Já myslel, že na sumy je tu ten vůl co nehází zeď.
mág:mg

:-) a nestalo se my to prvně.

hold dnešní generace zedníků radši ušetří 10 gi a bm,
ono je levnější čumět jak clerik musi zbytečně hodit navíc 3 ivm a vanu, dyc přece stačí hodit jednu zmiji říct ól kyl stoupnout si za 1poličkovej statik a tvářit se jako největší hovado.
Christoff
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Christoff »

Tak to mate pak dobre rangy i magy :)
mind-bending chemicals
Klarka
Inkless
Inkless

Příspěvek od Klarka »

Maminka píše:...
asi zalezi na tom, s kym ty dungy chodis.. vybirej si jinaci partu no.. 8)
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Maminka píše:
:-) cituju dnešní dung....
rang k magovi: zeď pls
mág: na co? zbytečný
rang: na co sebou máme mága když nezdí ?
mág: na co sebou máme ranga když nesumí ?
rang: aha... to sory. Já myslel, že na sumy je tu ten vůl co nehází zeď.
mág:mg
a k cemu je mag ktery nesumi ani nezdi? :p

rang dokaze zasumit lecos a kdyz je summu dost tak strili (ci bleskuje) co na tom leny nechape? ale zase je blbost aby rang sam sumil a mag na to koukal s rukama v kapse ze :p
Správce charity válečníků
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

este vas bavi tato nezmyselna debata ? aj tak mam pravdu ja a nikomu ju nepoviem...
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

a sou rangove kteri umi i bleskovat i sumovat a to sou ti TOP rangove :(
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Ja bych magum vzal morf do draka protoze pak jsou v despu nesmrtelni a muzou jit kamkoli na predskok. Navic i mag se muzes v humoj dostat pres 200hp uplne v pohode, jeste ze ten chroust je tak nesmrtelny.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Byotch píše:Ja bych magum vzal morf do draka protoze pak jsou v despu nesmrtelni a muzou jit kamkoli na predskok. Navic i mag se muzes v humoj dostat pres 200hp uplne v pohode, jeste ze ten chroust je tak nesmrtelny.
ja bych vzal klerikum ress bandou to je totiz strasna vyhoda oproti kraftovi ktery nema ress
Klarka
Inkless
Inkless

Příspěvek od Klarka »

hahaha tolik vtipu !
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Leny-m píše:
1. neger zakazuje sumit rangovi ? - že by kvůli distractu?
2. 1 pole action ? - čemu na tom nerozumíš?
3. ked strielas naco ti je stit ? - hraješ mlátičku, co?
4. kde hrajes chlape ? - Dark Paradise prosím, už pár let
5. vacsina rangov umiera hodne rychlo - jestli hrajou jako ty mluvíš, ani se nedivím :-)
pre prehladnost to mas ocislovane :p
1. ves sumy nesu dmg, sumy su klamak (aby ta monstrum nezabilo) cize ja volim radsej zasumit a dat all stop cas od csau all kill (mak,nekr, kler) so sumamy som nikdy absolutne ziaden problem, holt asi robim neco blbo :(
2. je zajimave ze 1 pole action su nepodpoovane, dokonca zakazane, takze mi pride vtipne pisat nieco take na oficalne forum DPcka, ale holt zas som asi blby ked dodrziavam pravidla
3. ne hrajem toho viac
4. tak uz nespi
5. podla toho jak hovoris ty nechapem repco neni na HP screen ako si si zasoloval desp :( aspon 1cku plspls chcem ti zavidiet a brecet na fore :(

to byo: ja by tomu magovi vzal secko, spravny mag si dung da i v res robe !
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Byotch píše:Ja bych magum vzal morf do draka protoze pak jsou v despu nesmrtelni a muzou jit kamkoli na predskok. Navic i mag se muzes v humoj dostat pres 200hp uplne v pohode, jeste ze ten chroust je tak nesmrtelny.
Mág 291 HP human no problema.
Morlith píše:1. neger zakazuje sumit rangovi ? - že by kvůli distractu?

1. ves sumy nesu dmg, sumy su klamak (aby ta monstrum nezabilo) cize ja volim radsej zasumit a dat all stop cas od csau all kill (mak,nekr, kler) so sumamy som nikdy absolutne ziaden problem, holt asi robim neco blbo Sad
Zkusím ti to vysvětlit:

distract - odvrátit pozornost

Negr má nejlepší summy ve hře v poměru cena/výkon, aby ale mohl rozpoutat řádné peklo, musí ho summoni poslouchat. Ani dnes, ani kdysi se nedá udržet velká grupa summonů, aby útočila na jeden cíl, když je něco distractuje. Plašivost summů rozebírat nebudu. Aby nekr udržel summy ve stavu attacking, je lepší, aby rang nesummil. Tohle platí v dungeonech, kde nejde moc lidí. Proto se stávalo, že mě nekromancer žádal, abych nesummil :-)
Morlith píše:2. je zajimave ze 1 pole action su nepodpoovane, dokonca zakazane, takze mi pride vtipne pisat nieco take na oficalne forum DPcka, ale holt zas som asi blby ked dodrziavam pravidla
Jdi s někým Desp popřípadě Pride a pozoruj, co výprava dělá u klíčových dveří.
Morlith píše:5. podla toho jak hovoris ty nechapem repco neni na HP screen ako si si zasoloval desp :( aspon 1cku plspls chcem ti zavidiet a brecet na fore :(
Rád pošlu PMkem, ale jen tobě. Prosit nemusíš.
Patejl píše:...
Reakce tak nějak na všechno. Stává se, že po skoku 10 summů pod zadkem nemáš. Lákáš víc, protože jsi ranged, mág čeká, až to zabijete, plechovky ještě nemohou mlátit a kler nesumí. Dost často jsem dostal ránu i přes 2-3 klamný cíle kolem sebe + je na dost místech angel, přes kterýho je obtížnější kouzlit (brzo se vyfizzuji). Holt mě toho warra budeš muset naučit a budu za něj chodit. Nebo mě nauč rovnou i ranga ;-) Ba ne, ty jsi zle hodnej, dáváš RP HK, protože Leny měl sestru RP PK sestru. I tehdy jsem stál 1 vs svět a proto mě to bavilo nikdy jsi to nechápal a ani teď :-)
Anansi

Příspěvek od Anansi »

Leny-m píše:Mág 291 HP human no problema.
Tak to mi poseptej jak. Predpokladam, ze no problema == zadny artefakty a podobny. Fakt by me to zajimalo.
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Anansi píše:
Tak to mi poseptej jak. Predpokladam, ze no problema == zadny artefakty a podobny. Fakt by me to zajimalo.
cy ve gs a je to ne ? .p
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

rang neusmi ? a mne vzdy hovorili ze by sumit mal a to som mal dobrych ucitelov :twisted:
Naposledy upravil(a) Legend Of Pain dne 06.08.2008 08:27:59, celkem upraveno 1 x.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Anansi píše:
hp drain kamenovka
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Leny-m píše:Jdi s někým Desp popřípadě Pride a pozoruj, co výprava dělá u klíčových dveří.
pekny joke, leny pod davaj este, v praci je nuda
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Odpovědět