Jj a proč má vůbec hid, když je to dmg na dálku, natož třeba taming, k čemu to všechno?Satan píše:Me by to jako taky nevadilo ze by nemel par , je to proste dmg na dalku a ne na blizku a tez nac ma rang sw :p
Leny-m vs svet
To, že nepoznáš rozdíl mezi 65 % a 80 % je jedna věc, ale veřejně to prezentovat, je věc druhá ))Morlith píše:...
Když už si domyslím velikost písmen a interpunkci, čtu to jako: "Rang má stejně nebo víc armoru, než char, který nosí pláty." Opravdu jsi to tak myslel?Morlith píše:...ves je ponekud divne ze char ktory ma i ked menej hp viac alebo stejne armoru ako char ktory je kompletne oplatovany?...
Jak psal lew, tak pro nej neni problem mit ar pres 100, kler v invulu ma neco pres 120, takze mi 100 na ranga prijde moc.Leny-m píše:Když už si domyslím velikost písmen a interpunkci, čtu to jako: "Rang má stejně nebo víc armoru, než char, který nosí pláty." Opravdu jsi to tak myslel?
urcuje se podle obojiho, jinak by logicky nemelo smysl snizovat rangovi parryingLeny-m píše:Teď mě trochu mateš. Celou dobu jsem žil v přesvědčení, že armor se určuje podle štítu a ne podle hodnoty Parrying.
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem pro, u ranga je to celkem dost a snizeni by jen prospelo. Leny tu zmenu v hidu stejne nepozna a Maminka bude muset pouzivat jinou jedinou moznost jak si zachranit zivot
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Tak jako v hidu do tebe nic nejde, zrovna tobe by to vadit nemelo.Leny-m píše:Nesouhlasím ani s jedním pánem v růžové róbě ( "(-:" ). Přijde mi, že ar u ranga není ani moc velký ani moc malý - prostě ideál. Srovnávat ranga s klerem nebo dokonce warrem je absurdní. Soudím hlavně podle Despise a Pride, kde jakožto rang mám velký přehled o tom, co komu, jak moc, kolik atp.
Ano srovnavat klera, wara s rangem je absurdni, absurdnejsi vsak je, ze ten armor je srovnatelnej :p
Nemám tucha, co máš s hidem, ale asi to opisuješ od "(-:" kamarádaPatejl píše:Tak jako v hidu do tebe nic nejde, zrovna tobe by to vadit nemelo. Ano srovnavat klera, wara s rangem je absurdni, absurdnejsi vsak je, ze ten armor je srovnatelnej :p
Na kolik % to chceš shodit a kolik ar to rangovi sežere, když už se do té diskuze pouštíš?
E: ještě jako větší nešikovnost mi připadá, že porovnáváš ten ar only...
Jen sem psal, ze do hidu ti nic neda dmg. Jestli to furt nechapes, doporucuji vyhledat odbornou pomoc.Leny-m píše:Nemám tucha, co máš s hidem, ale asi to opisuješ od "(-:" kamaráda
Na kolik % to chceš shodit a kolik ar to rangovi sežere, když už se do té diskuze pouštíš?
E: ještě jako větší nešikovnost mi připadá, že porovnáváš ten ar only...
O tech 15% by to imho melo stacit.
Neporovnavam ar only a kdyz uz sme u toho, tak bych rangovi odebral jeste "instant" port
Edit: par aktivne hrajicich rangu to podporilo, takze to asi nebude az takova ztrata, jak to vidis ty
Prave ze rang se muze v pohode dostat na 200-210hp a 100-110 ar, takze co se tyce despu, pridu, muze jit naprosto kamkoliv na predskok a jeste diky klamakum/portum/summum atd. je na tom lip nez war, pri temer srovnatelnem armoru a ustoji toho dostatecne.
Navic rang ma stejny armor jako vamp (human), ktery je ale povolani ciste na boj nablizko, coz asi take neni nejlepsi (ranged vs. meele).
EDIT: Prave ze rang je diky tomu armoru se stitem schopnej ustat temer cokoliv a to je uz moc s tim co ma k dispozici. Proste akorat snizit trochu vysledny ar co mu da brnko + stit, tj cele. Stejnak vetsina rangu stit ani nepouziva :p tak se jich to moc nedotkne.
Edit by Excelsior: Promazáno a rozděleno téma.
Navic rang ma stejny armor jako vamp (human), ktery je ale povolani ciste na boj nablizko, coz asi take neni nejlepsi (ranged vs. meele).
EDIT: Prave ze rang je diky tomu armoru se stitem schopnej ustat temer cokoliv a to je uz moc s tim co ma k dispozici. Proste akorat snizit trochu vysledny ar co mu da brnko + stit, tj cele. Stejnak vetsina rangu stit ani nepouziva :p tak se jich to moc nedotkne.
Edit by Excelsior: Promazáno a rozděleno téma.
Přeji pěkný den!
Odborná pomoc mi to vysvětlila, už chápu, že máš nějakou mandarinku z dětsví a máš stále potřebu se do mě navážet viz. Desp eq a in-game. Prý pomůže přestat na tebe reagovat.Patejl píše:Jen sem psal, ze do hidu ti nic neda dmg. Jestli to furt nechapes, doporucuji vyhledat odbornou pomoc.
Kolik by těch 15 % dělalo na ar? Nepřijde mi to jako hodně a čekal bych změnu o 5-10 bodíků, což ve finále nezmění nic, rang stejně vpohodě předskočí, solne, zachrání výpravu atp.Palllando píše:...
E: Ar u ranga je jedna z věcí, která mě v dungu chrání před monstry, prsk je většinou stranou a ne vždy poskytuje cover v podobě slabých summů, takže kdyby rang šel s arem dolů, bude podle mě i víc okousávanější, než předtím.
tak ted si mi to teda nandalLeny-m píše:
Tady nejde o to, aby mu to sebralo moc, ale aspon neco, aby se ten ar lisil od plechu.Leny-m píše:Kolik by těch 15 % dělalo na ar? Nepřijde mi to jako hodně a čekal bych změnu o 5-10 bodíků, což ve finále nezmění nic, rang stejně vpohodě předskočí, solne, zachrání výpravu atp.
E: Ar u ranga je jedna z věcí, která mě v dungu chrání před monstry, prsk je většinou stranou a ne vždy poskytuje cover v podobě slabých summů, takže kdyby rang šel s arem dolů, bude podle mě i víc okousávanější, než předtím.
Nevim jak tebe, ale me u ranga treba vic chrani pred monstry vzdalenost, ale chapu, ze kdyz si stoupnes k lsn, tak ten ar by pak mohl chybet...
[quote="Leny-m"][/quote]
No rang je prave od toho aby sumoval, pokud nechces sumovat, tak si udelej wara. Sila ranga by mela byt oproti meel povolani prave v jeho sumech a vzdalenosti v jake od monster bojuje, a ne armoru, jak sis to evidentne spatne vylozill.
No rang je prave od toho aby sumoval, pokud nechces sumovat, tak si udelej wara. Sila ranga by mela byt oproti meel povolani prave v jeho sumech a vzdalenosti v jake od monster bojuje, a ne armoru, jak sis to evidentne spatne vylozill.
Tak to je docela velký rozdílJoeMoe píše:teoreticky by to malo fungovat tak, ze ak ma stit AR 40 (cez arms lore. tusim myth ma 40) tak zo skillom 80 by to malo byt 40*0.8 = +32 na ARLeny-m píše:Kolik by těch 15 % dělalo na ar?
-15% na skill 40*0.65 = +26
aspon na heateroch mi to tak funguje ...
Negr je od toho, aby summoval.Patejl píše:No rang je prave od toho aby sumoval, pokud nechces sumovat, tak si udelej wara. Sila ranga by mela byt oproti meel povolani prave v jeho sumech a vzdalenosti v jake od monster bojuje, a ne armoru, jak sis to evidentne spatne vylozill.Leny-m píše:
To, že se dneska hraje úplně jiným stylem, než kdysi je přirozený vývoj, který vyústil ve styl "rangu bleskuj" a je jedno, jestli dáš větší dmg/sec kuší, než bleskováním. V dungu nejdeš solo a jedna z prací summonerů je hlídat monstra. Rang s 60 % mgr sice summa hodí, ale mnohem lepší je, když může stále střílet, dá větší dmg, dung projdete rychleji. Správnej negr ranga ani nenechá summovat, prostě mu to zakáže (nemluvím o Despu ani jiných 1 pole - hodně lidí akcích)
E: Jsou samozřejmě výjimky, kdy se role prohazují - mág a negr bleskují a summují méně, protože mají lepší prskací podmínky a rang jim pomáhá summovat a taky bleskuje.
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
neger zakazuje sumit rangovi ? 1 pole action ? ked strielas naco ti je stit ? kde hrajes chlape ?Leny-m píše:....
vacsina rangov umiera hodne rychlo, samozrejme najdu sa aj vynimky ale na druhu stranu ty co prezivaju su v hide castejsie ako in action (rejp: pozdravujem tymto jewa :p /rejp)
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni