Error loading configuration

Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku
Odpovědět
Licitank
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Error loading configuration

Příspěvek od Licitank »

Potřeboval bych pomoct. Chtěl sem si zahrát na PvP středisku, tak sem si stáhnul jejich klienta, nacpal do yoka adresu, jméno acc a heslo, nastavil sem si nového klienta, uložil a zkusil to zpustit, bohužel to nešlo. Zkusil sem to tedy bez yoka a vše fungovalo bez problému. Chtěl sem tedy zkusit všechno přepsat v Yoku znova, ale hodilo mi to hlášku (viz nadpis) a nechce mi to prostě spustit ani úvodní okno s výběrem .. Zkusil sem nahrát nové yoko (přepsat staré) ale problém přetrval, tak tedy nejspíš neni problém v yoku, ale hra mi přes normálního klienta běží. Nevíte o co tomu Yoku de ? Co se mohlo podělat ?
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Re: Error loading configuration

Příspěvek od Wizzy »

Licitank píše:Potřeboval bych pomoct. Chtěl sem si zahrát na PvP středisku, tak sem si stáhnul jejich klienta, nacpal do yoka adresu, jméno acc a heslo, nastavil sem si nového klienta, uložil a zkusil to zpustit, bohužel to nešlo. Zkusil sem to tedy bez yoka a vše fungovalo bez problému. Chtěl sem tedy zkusit všechno přepsat v Yoku znova, ale hodilo mi to hlášku (viz nadpis) a nechce mi to prostě spustit ani úvodní okno s výběrem .. Zkusil sem nahrát nové yoko (přepsat staré) ale problém přetrval, tak tedy nejspíš neni problém v yoku, ale hra mi přes normálního klienta běží. Nevíte o co tomu Yoku de ? Co se mohlo podělat ?
nema injection.xml velikost 0 ?

... Vision vs Speech test ...
Licitank
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Licitank »

Má 34,1
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

nemas dva injekty?
Licitank
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Licitank »

Skuhry píše:nemas dva injekty?
Opravdu nemam
Morpheus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Error loading configuration

Příspěvek od Morpheus »

Wizzy píše:
Licitank píše:Potřeboval bych pomoct. Chtěl sem si zahrát na PvP středisku, tak sem si stáhnul jejich klienta, nacpal do yoka adresu, jméno acc a heslo, nastavil sem si nového klienta, uložil a zkusil to zpustit, bohužel to nešlo. Zkusil sem to tedy bez yoka a vše fungovalo bez problému. Chtěl sem tedy zkusit všechno přepsat v Yoku znova, ale hodilo mi to hlášku (viz nadpis) a nechce mi to prostě spustit ani úvodní okno s výběrem .. Zkusil sem nahrát nové yoko (přepsat staré) ale problém přetrval, tak tedy nejspíš neni problém v yoku, ale hra mi přes normálního klienta běží. Nevíte o co tomu Yoku de ? Co se mohlo podělat ?
nema injection.xml velikost 0 ?
Ja uz mam tuto chybicku vytuningovanu :twisted: Mne ked zblbne injection.xml tak uz nema 0 kB ale jeho hodnota sa pohybuje okolo 16 a vyssie :p
Morpheus [[url=http://www.braterstvo.cz/index.php]Braterstvo[/url]]
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Licitank píše:
Opravdu nemam
a nehazi to chybu pri ilpatch ?

... Vision vs Speech test ...
Licitank
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Licitank »

Wizzy píše:
Licitank píše:
Opravdu nemam
a nehazi to chybu pri ilpatch ?
Když chci spustit ILaunch.exe tak mi to hodí takový to windowsácký vokýnko s : Error loading configuration file: line 16: not well-formed (invalid token)
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

no to mus bejt tim injekctem xml .. prekopci ze zalohy popr mrkni do nej co v nem je:p
Licitank
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Licitank »

Skuhry píše:no to mus bejt tim injekctem xml .. prekopci ze zalohy popr mrkni do nej co v nem je:p
Mam tam hotkeys a nastevení yoka u všech postav za který sem lognul .. (asi)

EDIT: Ahaaa, přivedl si mě na nápad se kouknout do něčeho a pak sem si zkoušel spustit yoko jenom samotný když se rozbalí, spustil sem ho, vypnul a udělal se mi takovej nenápadnej soubor : ilaunch.xml , spustim znova a hodí mi to chybku *blick* ...Smažu ilaunch.xml a znova yoko spustit de :) a zase si udělá ten soubor, zkusim to tedy s yokem co mam v souboru s UO, smažu ho, spustim yoko a funguje, vypnu, vidim jak se udělla souborek, spustim znova a funguje i po druhé ... Pokud by se mi vyskytla nějaká další chybyčka tak dám vědět, zatim moc děkuju že jste mě přivedli na dobrej nápad :)
Odpovědět