Par Otazecek

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Thorr
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Par Otazecek

Příspěvek od Thorr »

Nazdar ve spolek....

takze prejdu rovnou k veci..

1) Chtel bych se zeptat GM Teamu jestli by nesel troku zvetsit loot Hlav v dungu Cove na pokracovani dal.Stalo se nam uz nekolikrat ze nikdo nemel hlavu a nepadla nam tam ani jedna a to bylo zabito cca 30 konu ( 8x resp) takze kdyz to reknu hnusne,tak ztrata cca blbe hodky a ctvrt.

2) Drop modrych klicku ve Wrongu je taky docela des bes.Harvil jsem si je tam cca pul dne abych mel lehci prubeh na knajtky,ale stalo ze mi ze se zespnul 4x najednou otrok ktery chtel modry klicek.Bohuzel za 2 hodiny padnul jen jeden a asi 20 zelenych atd....

3)Mystik na shamana...Udelal jsem si mystik na shamana,pri prezrani jsem ho pouzil,pri prezrani uz jsem ho nemohl pouzit.Sel pouzit cca az za 2 dny... k cemu to pak tedy je.....

Dekuji GM Teamu za odpoved a preji krasy den :)
Help
Book Snake
Book Snake

Re: Par Otazecek

Příspěvek od Help »

1,2 uplne suhlasim :) Vseobecne Cove a Wrong ak nemas stastie tak vstupenky ta zdrzia kludne hodinu.. Cove a wrong by podla mna nemal byt tak casovo narocny kvoli tomu ze ma niekto smolu
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Pakarna to je, ale odjakziva to tak bylo a vstupenky se harvili predem a nikdy se to nejak moc neresilo, co pamatuju, potom uz to je celkem probihacka. Uz tak to bejvaly casto navstevovany dungy pkckama, ne ze by si taky neharvily klice predem, ale bez tohodle uz tam neni skoro zadny zdrzeni pro nabihajici pk, tak nevim, jestli zruseni tohodle by bylo uplne chteny:-)
Help
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Help »

Ziadnu skusenu vypravu ktora ide normalnym tempom nemas sancu dobehnut... vypravu dobehnes len ak maju nejaku krizovku alebo su proste llamy
Odpovědět