Ve zkratce:
- "Proc po cca 18 letech existence DP stale existuji afk kontroly?"
- "Muzeme nejak ve vice lidech treba odhlasovat kick hrace, ktery blokuje nejaky resource svym botem 24/7? Nejde mi o to, aby byl potrestan, ale aby na chvili uvolnil misto pro ostatni

"
Wall of text verze:
Po dlouhe dobe jsem zavital znovu na DP a prekvapilo me, ze AFK kontroly stale existuji. Diky za velmistrovky a mistrovky, kterych bych urcite rad videl vice. Ale asi 18 let stary problem stale pretrvava - nejsou alternativy pro trenink. Pro me to znamena, ze si zajdu s klukama pro srandu par dungu, ale nebudu riskovat trenovani postav, protoze vim, ze bych skoncil v jailu a prestal hrat. U me tedy existence afk kontrol znacne limituje angazovanost do hry, protoze muj attention span je asi 5 sekund pri makrovani, bohuzel. A je jedno, kolik PK me smazi nebo, ze mi skript napochoduje mezi nepratele, to uz mam vyzkousene.
Treba alespon vedet, ze mam par hodin denne na trenink, kdy nic neriskuji, by bylo super. Ale radeji bych videl primou umeru mezi aktivni snahou a skill gainem. Treba kdybych za kazdou 10. lavabombu, kterou hodim po Bizonovi, dostal + do alchemy ^_^ Knizky do skillu z reward gates, vymena vyrobku za skill gain, NPC jako hadankari, ale s dotazy na veci ze hry na recepty, vlastnosti nepratel, veci, ktere jsou ulozene jen v tajnych forech nebo hlavach hracu a novacci si k nim sami necuchnou. + do libovolneho skillu za kazdy preklep, ktery najdu na DP strankach.
Puvodne jsem chtel zlakat jeste kamaradku, ale ta se mi na to vyprdla, kdyz videla, jak nestastny z trenovani jsem. Treba Runescape tenhle problem resi pomerne dobre i presto, ze je to brutalni grind.
Jsem nazpet jen chvili, tak mi mozna unikaji souvislosti a historie, tak kdyztak omluvte mou troufalost

Zaroven si uvedomuji alespon jako hrac, jak omezujici nase koule je, ale chtel jsem vyjadrit nazor i kdyby to melo byt jen pro pobaveni par.
Celkove mi prijde souboj afk kontrol a botu proti afk kontrolam uplne zbytecny. Jeste, kdyz ted jedeme na C#, ktery neni tak omezeny jako yoko a da se v nem napsat spousta hodne chytrych veci.
P. S. potesil me soucit PK Old Lady nad mou snahou natezit si na brnko a po prijemnem a znacne vtipnem rozhovoru (vyrobil jsem pro nej krumpac a pokousel jsem se ho primet, aby mi pomohl tezit - nepodarilo se

) ) jsem dostal i hromadu darku k Vanocum, diky
P. P. S. nemam zadny afk prohresek... ale minimalne jednou jsem kdysi usnul pri miningu ^_^
Rod Sacketts II píše:To že na oficiálních serverech ani nejsou povolený programy který umožňují AFK... a to že neexistuje mně známá MMORPG hra kde by fungovalo a bylo povoleno AFK "makrování
Tak ted uz znas, jedna se jmenuje Haven and Hearth. Programatori, kteri dokazi upravit klienta s verejne dostupnymi zdrojaky jsou docela i povazovani a casto prave jejich upravy, napady a skripty vedly k zmene samotne hry k lepsimu.
A ze je botění zakazane nikdy nic neznamenalo. V jakekoliv hre, kde se opakuje nejaka nudna cinnost, existuje minimalne jeden bot, ktery to resi. WoWko, Runescape, Wurm, take your pick. Prave u HnH se mi libi pristup developeru - hru vyviji tak, aby ta nejvetsi otrocina nebyla az tak silena otrocina a tim v podstate mene a mene lidi ma potrebu botit.
FYI diskuze podobna tematu, ze boti znici hru je neuveritelne stara a neuveritelne omylana, problem vyreseny radou her a vzdy to ve finale dopadlo tak, ze bylo zbytecne se tomu nejak agresivne branit, hraci a botteri jdou ruku v ruce a casto tvori perfektni symbiozu
Sorry za wall of text... it... just happened

)
Vsem preji vesele Vanoce!