Chůze/běh postavy

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Sigmar
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Chůze/běh postavy

Příspěvek od Sigmar »

Čau, nainstaloval jsem teď nově po delší době UO, sice s problémy ale hru jsem rozjel, vytvořil postavu, bohužel problém je vtom, že postava nechce chodit/běhat, když to zkusím, běží např 5 políček a zasekne se, ale není o co se zaseknout, znovu jde až při opětovném kliknutí, stejně tak při kliknutí na jinou stranu, postava se otočí ale stojí ale nehýbe se, dokud znovu nekliknu, hra samotná jede plynule, vytížení pc je vpořádku, up2date jsem zkoušel, něco málo se opravilo ale problém to nevyřešilo, co stím dál nevím, díky.
Fogy
Book Snake
Book Snake

Re: Chůze/běh postavy

Příspěvek od Fogy »

Přesně todle se mi z nějakýho nevysvětlitelnýho důvodu občas stane taky. Většinou se to stane po nalognutí a trvá to jen minutu/dvě. Ale řešení, ani příčinu, jsem ještě nenašel.
Sigmar
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Sigmar »

No zkoušel jsem to několikrát stahovat znovu/spustit jako administrátor/přesunout na jiný disk ale problém setrvá.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

tuším že v ingame options je nějaká možnost zapnout/vypnout neustálé běhání, tzn i při kurzoru blízko postavička hned běží a nejde pomalu, třeba to zkusit vypnout/zapnout/relognout, jestli to nepomůže. Blbost, ale člověk nikdy neví. Každpadně při změně v options je třeba kliknout apply nebo co tam je a a pak okey, něco změnit a kliknout okey, tak se to neuloží
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Options -> obrazok mysky vpravo hore -> Enable pathfinding by double right click ( alebo daco take ) -> vypnut
Sigmar
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Sigmar »

Nakonec problem vyřešila nová myš. :) Takže už to frčí, díky všem.
Odpovědět