PROSIM DOTAZ
PROSIM DOTAZ
vratil jsem se k UO po 10 letech..jak budu tamovat trba draka bez peacemakingu a kde jsou healujici kouzla? taky bych chtel casem specializaci na war a nevim proc a zda je to tak ze musim mit mace, fenc, wrest a sword na max..??!
Re: PROSIM DOTAZ
1) Draka netamnes..
2) NA DP stránkách najdeš u postavy Warrior všechny potřebné informace co která specka vyžaduje za skilly a jaké má omezení.
2) NA DP stránkách najdeš u postavy Warrior všechny potřebné informace co která specka vyžaduje za skilly a jaké má omezení.
3) Healující kouzla má jen clerik a paladin ostatní se musejí healovat obvazy.
Precti si dp web, pak se ptej..... a bardsky skilly tu nefungji, jedine trochu musicianship na uspesne pouziti magickych hudebnich nastroju, ktery umi pouze na hcvili posilit staty
jo cet jsem vim ze je tam hulka na tamovani zvirata jsou sedy a peacemaking nefunguje.. nebo to s nekym nejak udelasno na vsechno je neco,jen mi me se liby verze war-guardian ma s mytheril scimitarem healovat BTW: taming byl vzdycky o vytvrvalosti a ty staty tim muisician musim zjistit a vyzkouset 

UO jsi hral pred temi 10 lety na DP? Jake povolani jsi mel tenkrat? Byl jsi v gilde? Hral jsi pravidelne dele nez rok?
DP stranky, najit nekoho s kym hrat(gildu), zkusit kontaktovat spravce charity(icq nad truhlou)
DP stranky, najit nekoho s kym hrat(gildu), zkusit kontaktovat spravce charity(icq nad truhlou)
Uz podle prvniho postu vidis, ze hral nejakej kelevar nebo tak, takze si musi ten web dost procist a nebo se s nekym poradit...
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Jako určitě se evidentně plete, popisuje základní nastavení ultimy, viz jeho posty jinde, jako max skillcap a stat cap apod:) Kelevar jsem nehral, ale podle me i tam to bylo vsecko jinak:)